Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Aš irgi dvejuose darbuose.. man rodos, kad ten pat kur ir prieš dingdama.. šeimos klinikoj ir neįgaliųjų asociacijoj.. Užsiimu "laisvalaikiu" tuo, kad žaidžiu travian'ą.. miegu paroj kokias 5 val. vienas pogulis max 2val.. čia jau skaitosi ilgai miegojau :)Jau nebeskaitau nei poezijos, nei knygų, tv nežiūriu, va tik muzika pc paleista eina "lietaus" klausau.. net savo forumą apleidau, bet ten kolektyvas žino kuom gyvenu, tai labai nebamba :flowers: visas laikas tam žaidimui.. po 1,5mėn baigiasi, tai planuoju nepradėt naujo, pasiilsėt per vasarą, nes jau ligos puola, imuniteto praktiškai 0.. nu susivariau sveikatą :) na bet čia liga, tai sudėtinga taip imt ir mest :flowers:

Beje ar darot kokius meetus dar? Nes jei Kaune ir kada savaitgalį, tai visai įmanoma, kad atvaryčiau.. bendravimo prasme labai pasikeičiau, jau nesėdžiu tyliai kampe :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Eina sau...ka žaidymai daro :flowers:

O poezija...knygos...Kitom nuotaikom gyveni?

Jau labai senai buvom susitikė, kažkaip meet'ai vis nesigauna, tai vienas tai kitas negali. Nors visi visada tikrai nori susitikymu :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jūs čia gražiai, sentimentaliai - linkiu kuo greičiau susimatyti ir kitas mergaites pajudinti. :)

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jūsų nepamiršau :flowers: Gal ir mane kas daugiau ne vien kicule prisimins :) Mačiau Nicolės nikas šmėžuoja, žmonikės :D

Esu esu... :flowers: Smagu matyti ir tave... :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai smagu? O nebijai, kad sudrumsiu ramybę savo kategoriškais pasisakymais? :flowers:

O poezija...knygos...Kitom nuotaikom gyveni?

kokios dar nuotaikos? žaidimu gyvenu.. prekyba, karas ir pan. jau nė nepamenu kada skaičiau ką :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakai smagu? O nebijai, kad sudrumsiu ramybę savo kategoriškais pasisakymais? :)

Kartais reikia tiesios konkrečios nuomonės :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes,

labas Eitvyde.... :)

o as mergytes buvau savaitelei islekus i Norvegija prazonduoti kaip ten istikruju vyksta, bet visur gerai kur musu nera...kad buciau jauna ir be seimos tai tikrai lux ten bet kadangi jau reikia ziureti ir i seimynele tai noriu kabintis cia LT.....baisu kaip pagalvoju jog liksiu be darbuko jau uz menesiuko ir kaip siuntineju CV o jokio ats nesulaukiu tai va......

kaip gera pas Jus....

o mes su potograpem ir parodele Akropolyje turime cia reklamele... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvydė, turėjau kažkada kelis žaidimukus. Rytas, kavytė, žaidymas ir t.t. Sekesi puikiai žaidyme, bet viena diena supratau, kad aš švaistau savo brangu laiką veltui :flowers: Gal nuotaika buvo tokia...Nežinau. Ir ištriniau visiškai viska :flowers: Išsiregistravu iš one.lt ,netlogo ir t.t. Žinok net lengviau man pasidrė...kažkaip nera tokios apkrovos. atradau daug įdomu dalyku laivalaikiui :)

Vat tokia mano istorija su žaidimu :)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas iekute :flowers: Svečiuose Norvegijoje buvai? Nepatiko? aišku daug ko per sav., nepamatysi :)

Tau jau laikas į darbeli? Eina sau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas iekute :flowers: Svečiuose Norvegijoje buvai? Nepatiko? aišku daug ko per sav., nepamatysi :)

Tau jau laikas į darbeli? Eina sau...

Buvau sveciuose bet ir darbavausi nes to ir norejau isbadyti...o i drabeli jo jau po menesiuko,bet zinau kad bus ATIA.... :flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku. Tai kito darbo paieškuose?

O mažoji jau į lopsiuka eis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labutis, fainuoles :) Kaip laikotes, kaip orai pas jus...Mes jau si savaitgali megavomes vos ne vasarisku oru, kaip vis delto faina saulej pasilepinti :flowers:

Normaliai. Dar neištekėjau, kas tu tokiu bjauriu charakteriu jams :D Svorio nemažai numečiau, bet vis dar apvalaina... :D Jūsų nepamiršau :) Gal ir mane kas daugiau ne vien kicule prisimins :) Mačiau Nicolės nikas šmėžuoja, žmonikės :)

Kokie zmones :) Sveikute sugrizus, Eitvyde, tikrai smagu cia tave matyti :flowers: Tikiuosi cia ilgesniam laikui pasiliksi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.