Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Sveikutės :flowers:

Visas su mamyčių diena :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sophia senokai matyta, dažniau užsuk :sird1: Kaip tau sekasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sophia senokai matyta, dažniau užsuk ;. Kaip tau sekasi?

Ačiū :super:

Šiaip užsuku beveik kiekvieną dieną, bet kad nieko neparašau :sird1: Viskas po senovei, niekas nesikeičia, jau atsibodo namouse sėdėti, bet kad normalių darbų visiškai nėra, nors jie sako kad nėra normalių darbuotojų, ir suprask žmogaus kas teisus, o kas ne :sird:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės fainuolės :)

Niu ką veikiat? Orai kaip atšalo... :flowers:

Ačiū :flowers:

Šiaip užsuku beveik kiekvieną dieną, bet kad nieko neparašau :sird1: Viskas po senovei, niekas nesikeičia, jau atsibodo namouse sėdėti, bet kad normalių darbų visiškai nėra, nors jie sako kad nėra normalių darbuotojų, ir suprask žmogaus kas teisus, o kas ne :super:

Turbūt nepastebiu tavęs :flowers:, pati tik vakarais po darbo dažniausiai pasijungiu :sird:

Linkiu kuo greičiau surasti mėgstamą ir gerą darbą :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas vakaras,

Diena buvo nemiela, vėjuota. Manau, kad pataluos jausitės daug jaukiau ir ramiau. Saldžių sapnų.

22%20005.jpg

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal dar yra urzgiančiais pilvukais ir alkanų, paragaukit dilgėlių sriubos

6af60ecaacd79c098d628595e6109b4035.JPG

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės...

Rimtai...reikės išsivirti sriubos... :sird1: O tai prabėgom vis sausas maistas...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas,

atnesu kavos ir desertuko.

4a35d929af22.jpgkofe4.jpg

rokoko,cia tavo sriubyte? man tokia labai patinka,reikes ir man isvirti. As dar dedu snitkos (nezinau kaip ji vadinasi)

tokia

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas rytas,

atnesu kavos ir desertuko.

4a35d929af22.jpgkofe4.jpg

rokoko,cia tavo sriubyte? man tokia labai patinka,reikes ir man isvirti. As dar dedu snitkos (nezinau kaip ji vadinasi)

tokia

Aš taip skaniai apsilaižiau. Ačiū. Ir gražu ir skanu. Mačiau receptuką. O dėl Šnitkos tai jo, aš irgi dedu jos, aišku jaunutės, neperaugusios ir dilgėlių jaunų. Pabaigoj dar rūgštynes kelias įmetu. Pasaka. Pas mus tą šnitką vadina įvairiai - bet dažniausiai tai GARŠVA.

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip skaniai apsilaižiau. Ačiū. Ir gražu ir skanu. Mačiau receptuką. O dėl Šnitkos tai jo, aš irgi dedu jos, aišku jaunutės, neperaugusios ir dilgėlių jaunų. Pabaigoj dar rūgštynes kelias įmetu. Pasaka. Pas mus tą šnitką vadina įvairiai - bet dažniausiai tai GARŠVA.

jo,tikrai skani sriubyte,dar bulvyciu biski idedu. Niam niam. :rolleyes:

Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Alacka, aš laižiausi ragaudama tavo desertą :rolleyes: , o ta sriuba tai man skanu, aš ją visada su perlinėm kruopom verdu. Bulvyčių irgi reikia čiut čiut.

MERGYTĖS, geros jums rytdienos, nuostabaus savaitgalio. Atsipūskit, viskas bus gerai, jei jūs būsitpailsėjusios ir smagiai nusiteikusios.

Gal pasirenkam pienių ir pasidarom pienių vyno ūpui pakelti???

2lv1y76.jpg

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labuciukas mielos fainuoliukes :pana3::coffee::flowers: :flowers: :flowers:,tkriausiai siuo metu naktineju viena :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.