Pereiti prie turinio
Nicole

Kavinukė ''Fainuolių Klubas''

Rekomenduojami pranešimai

Sveikutės, aš irgi dažniausiai prisijungiu tik vakare. Prisipažint galiu, jaučiuosi kažkiek nejaukiai, tylu ir nyku. Kaip jau ir naktį. Turbūt reiktų eit miegoti ir jungtis tik dieną, tada smagiau.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O aš niekur nebespėju... :rolleyes: Užsuku,pasisvečiuoju,bet kad nėr ką parašyti... :pana3:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar toks laikas, kad visokiausių darbelių pilna. O kiek žinau Žmonikė ir tikrą darbelį sėkmingai dirba. Kur gi čia besuspėsi viską. :rolleyes:

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikos mergaitės :rolleyes:

O aš tai vos gyva... Buvau šiandien pas gydytoją dėl galvos svaigimo, tai jis įtaria kad kakle gali būti kokia atauga, kuri užspaudžia kraujotaką, už tai taip blogai ir jaučiuosi. Skrandis maisto visai nepriema, net vanduo netinka... Kraujyje lyg infekcija kažkokia yra. Nebesuprantu jau kas man čia darosi, ir taip pavargau nuo tokios savijautos...

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutės :coffee:

Gretutyte jetus vargšiukė, kiek ligų vis pas tave tokia jauna... Sveikatos tau :rolleyes: Gal tu pervargsti ar ką? O dėl galvos svaigimo ir skausmo, man irgi sakė kad kad kažkoks lėtinis kaklo raumenų įtempimas, bet skyrė masazus mankštas, bet nieks nepadėjo :pana3: kaip skauda ta baisiai galva taip skauda, ir svaigulys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaitės, nepasikliaukit viena nuomone - įsitikinkit visu 100 procentukų, kad yra taip, kaip sakoma.

Aplamai poilsis tai reikalingas, turėkit valios sustoti ir pailsėti.

Jei būsit nelaimingos Jūs - bus nelaimingi ir visi kiti šalia JŪSŲ.

Laikykitės mergytės. Pavasarį būna įvairių sutrikimų, pasirinkit stiprėjimo programą ir eikit pirmyn.

1260864088fbrk115880.jpg

smailikai_com_15_64.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas :flowers:

Kas prisijungs prie kavytės

bf7fb1fa5530.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba Fainukličkos :flowers:

Gretutytė, sveik mergyte ;) :flower: :flower:

Dory, kaip tavo nuotaika? Kaip sunelis laikosi?

rokoko

:super::essen:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Kicule :super: Sūnelis normaliai, jau praktiškai pasveikęs po pūlinės anginos, bet dar savaitę neleisiu į darželį, pasaugosiu :flowers:, kitą savaitę jo gimtadienis, tai noriu, kad per gimimo dieną sveikas būtų :flower:. O kai sūnelis sveikas ir mano nuotaika geresnė :flower:

Kaip gerai jau vėl sako ateina šilti orai :essen: ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtų gerai šiltesni oreliai...

Šiandien jau Šulija apgavo... :super: Buvom šunų parodoj,tai labai sušalau.Paryčiais dar pačiai šunį teko vedžioti kelias dienas (šiaip tai vyro darbas), biški pabraidžiau po šalnas ir vėl sloga prikibo.Bet čia baika,kad tik tiek...

Darbe sunku įsivažiuoti.Nuo ketvirtokų staigiai prie pirmokų...Tempas ne tas, suvokimas ,savarankiškumas, ne tas...Kaip višta su viščiukais :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.