Pereiti prie turinio
simple_girl

Per kiek laiko galima pamiršti mylimą žmogų?

Rekomenduojami pranešimai

va ir as ta[pati sakau,savo vyrui,kad nepamirsai tu savo didziules meiles,kad gyveni praeitim....o jis saukia,ne,bet vis kazkodel palaiko rysi su ta kale,slepent nuo manes!!! Nors jau 7 metai! O kiek pykcio buvo,o kokia neapikanta...o su laiku viska jai atleido...net bendrauti sugeba,kur anksciau pries 7 metus,tiesiog kryzius diejo ant jos!!! O dar kai zmogus,nemato,kad tas dalykas nesa blogi i musu seima ir nieko nedaro...tai visai susimastau...ar kada buvo nustojes apie ja galvoti ir nemyleti!

eina sau nepavydetina situacija

O gal tu sureiksmini viska gal ji pati persekioja tavo vyra o jis tik stengiasi buti malonus ir nejausti neapykantos :D nu as nezinau koks buvo ju bendravimas ir koks yra dabar, bet susidaro toks vaizdas kad jis tuomet kai su ja issiskyre rado paguoda tavyje nes tu tuomet "pasipainiojai po kojom" (gal negrazus issireiskimas, bet kitokio nesurandu).

labai apgailestauju! laikikis! Nes visgi kartais pagalvoju,jei as palikciau savo vyra,tai taip pat vargu ar kada pamirsciau ir ar dar ka taip myleciau!

O taip, tikra tiesa, kai kurie mus myli ir del musu stengiasi mes to nematome ir ilipame atsiprasant i dideli s..a ir kankinames. Taip pat mylime kitus kurie mus kankina mes darome del ju viska o jiems tai nerupi, uzburtas ratas :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Taigi per kiek laiko visgi galima pamirsti mylima zmogu....?

suprantu,kad meile yra.suprantu ir tai ,kad vieni mano,kad meile amzina.Taciau as manau,kad ji nera tokia amzina...taigi todel ir klausiu per kiek laiko galima pamirsti mylima zmogu?

zinau kat toks gyvenimas bet mano serga maniskis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
eina sau nepavydetina situacija

O gal tu sureiksmini viska gal ji pati persekioja tavo vyra o jis tik stengiasi buti malonus ir nejausti neapykantos :victory: nu as nezinau koks buvo ju bendravimas ir koks yra dabar, bet susidaro toks vaizdas kad jis tuomet kai su ja issiskyre rado paguoda tavyje nes tu tuomet "pasipainiojai po kojom" (gal negrazus issireiskimas, bet kitokio n

Nea,nieko ji nepersikioja,pirma kart kai pagavau,kad jie bendrauja (tai buvo gal pries metus,maziau) tai as jai rasiau,mes kalbiejomes... ir aisku vienas ant kito varo...cia jis pradiejo,ne,cia ji... bet kai dabar pagavau vel,as tiesiog pati supratau,kad tai tik jo darbas.Ji ir pati man papasakojo kaip buvo.Vtixariom susikure nauja e-meila ir slapta nuo manes toliau jos ieskojo...

o del pasipainiojimo,tai taip nelaiku as jam pasirodziau,jis tiesiog turiejo kazkam pasiguosti to metu ir jokios ten meiles nebuvo ir nera! O jau 7 metai,vaikas.... :super: va iki ko tas gali daeiti

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas dalykas prisiminti, o kitas jausti jausmus...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi liudna taip kad net nezinau kur detis,skiriames ir skaudu ir abidna,ir dar velniai zino kas,norisi rekti siaubingai,vat tokia mano nuotaika jau 3 savaite,baigia stogas nuvaziuoti :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi mergaites...liudna :victory:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mellysa net nezinau ka ir pasakyti svarbu zinoma tas kad jo ex nenori su juo tureti nieko bendra (kaip supratau) galu gale jam tai atsibos, arba jam reikia patiti dideli stresa kad suprastu, ka turi ir ko gali netekti...

Nika nejau viskas taip rimta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites, laikykites, isivaizduoju kaip sunku, kai reikia tiek iskest..

Is tikruju tas gyvenimas nenuspejamas ir zmones nuklysta, kartais ir gailisi paskui.

Sudetinga ka ir patart, nes kiekvienas atvejis skirtingas

Zinokit, kad mes su jumis :flowers: :)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau ar imanoma pamirst...nuo pirmos meiles man dar po siol kojos linksta vien ji pamacius...rankos drebet pradeda...nors jau ir virs 10 metu praejo...dabar turiu vyra kurio nenoreciau prarast, kuri tikrai myliu...bet kas daros su manim pamacius ana tai nezinau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as isvis baigiu nuprotet.... nuotaika susikta,visas gyvenimas atrodo negrazus!

Butaforija-ji man pasake taip,as su jo bendrauju kaip su draugu,jis tipo taip pat ir jei jis nores to bendravimo,ji pasake,kad ir palaikis ta rysi! :flowers: Tai va taip...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as isvis baigiu nuprotet.... nuotaika susikta,visas gyvenimas atrodo negrazus!

Butaforija-ji man pasake taip,as su jo bendrauju kaip su draugu,jis tipo taip pat ir jei jis nores to bendravimo,ji pasake,kad ir palaikis ta rysi! :hm: Tai va taip...

Blia.. kaip mane tokios drauges nervina, turi ir maniskis amzina drauge kuria taip ir norisi pasiust ko toliau... saudyciau tokias visas kurios griauna seimas :( :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as tokiu dalyku nepripazystu! Nu niekaip iki manes nedaeina,kokia gali buti draugyste tarp vyro ir moters,jeigu jie anksciau begalo myliejo vienas kita!!!??? O baisiausia,kad vyras mano to nesupranta,jis tiesiog juokiasi is to,kaip man sunku ir kaip verkiu jam prie akiu ir prasau del manes su vaiku nutraukti ta rysi!

Nzn ar tai as tikrai perdaug sau prisigalvoju,arba jis tikrai nieko man nejaucia ir jam ji brangesne nei musu seima! Mes niekaip nesusikalbam,nesuprantam vienas kito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.