Pereiti prie turinio

kryste

V.I.P.
  • Pranešimai

    2.024
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas kryste turinys

  1. cia yra itrinta milteliais auksiniais po suskeldejimo , mano fantazijos
  2. tai ia mano tik svajones kol kas aciu uz patarima
  3. o man atrodo, kad pirmoji meile ir lieka pirmaja, paskui jau buna vistiek kitaip
  4. as visai nesenai pildziau anketa ta, beviziam, todel vat ir domiuosi slykstus jausmas, turi buti, kai tave kaip nusikalteli krato , eina sau.. tikrai..
  5. tai vat is tikruju taip, jei gavai elektronini patvirtinima, tai dar nereiskia kad i sali pateksi bilietu kainos tai ohohooo..
  6. nu aisku tada, tai informacija sakyciau patikima gaila, zinoma.. kad taip vyksta
  7. paskutiniu metu visados randu alyvuogiu, niam.. tiek juodu tiek zaliu
  8. Indre is kur tokia informacija? oficialiai kazkur rasyta jau yra?
  9. grazus pirmieji darbeliai :D
  10. kartais miltai turi reiksmes, pabandyk pakeisti miltus kai kepi ka nors
  11. as dabar 8 aukste gyvenu kai mokiausi, gyvenau 11 aukste, bendrabuciuose, tai i balkona isejus svaigindavo juodai
  12. Tobulas varškės pyragas Galima pirštus apsilaižyti, vienas skaniausių kada nors bandytų varškės pyragų Paruošimas Orkaitę įkaitiname iki 180ºC. Pasiruošiame 30 x 22 cm keturkampę arba 26 cm apvalią formą, ją išklojame kepimo popieriumi. Kombaine pulso režimu ( nebutinai kombaine) maišyti miltus, cukrų, kakavą, sviestą ir vanilinį cukrų ir grietinę, kol pasidarys trupiniai. Atidėti 2 stiklines trupinių į šalį, o likusius suberti į paruoštą skardą ir paspausti ranką, kad gautųsi vientisas pagrindas. pagrindą kepti įkaitintoje orkaitėje 15 min. Tuo metu pasiruošti įdarą: išplakti varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius, galima įpilti pora šaukštų amareto likerio arba bendžio. Gautą masę užpilti ant apkepto pagrindo ir kepti 5 – 7 minutes. Tada ištraukti ir ant viršausužberti likusius trupinius, sumaišytus su riešutais. Vėl dėdam į orkaitę ir kepam dar 25 – 30 minučių. Ištraukus leiskite atvėsti kambario temparatūroje ir tada kokioms 3 valandoms kiškite į šaldytuvą. Žinoma, galima valgyti ir šiltą, bet pašaldytas pyras bent tris kartus skanesnis :D saltinis cia
  13. as jau kitur sita foto radau, zodziu truksta kokie grazuciai :(
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.