-
Pranešimai
2.024 -
Užsiregistravo
-
Lankėsi
Turinio tipas
Profiliai
Forumas
Kalendorius
Parduotuvė
Galerija
Visas kryste turinys
-
cia yra itrinta milteliais auksiniais po suskeldejimo , mano fantazijos
-
tai ia mano tik svajones kol kas aciu uz patarima
-
o man atrodo, kad pirmoji meile ir lieka pirmaja, paskui jau buna vistiek kitaip
-
ir as nenoreciau nei vieno is ju
-
as visai nesenai pildziau anketa ta, beviziam, todel vat ir domiuosi slykstus jausmas, turi buti, kai tave kaip nusikalteli krato , eina sau.. tikrai..
-
tai vat is tikruju taip, jei gavai elektronini patvirtinima, tai dar nereiskia kad i sali pateksi bilietu kainos tai ohohooo..
-
nu aisku tada, tai informacija sakyciau patikima gaila, zinoma.. kad taip vyksta
-
paskutiniu metu visados randu alyvuogiu, niam.. tiek juodu tiek zaliu
-
Indre is kur tokia informacija? oficialiai kazkur rasyta jau yra?
-
kartais miltai turi reiksmes, pabandyk pakeisti miltus kai kepi ka nors
-
as dabar 8 aukste gyvenu kai mokiausi, gyvenau 11 aukste, bendrabuciuose, tai i balkona isejus svaigindavo juodai
-
Tobulas varškės pyragas Galima pirštus apsilaižyti, vienas skaniausių kada nors bandytų varškės pyragų Paruošimas Orkaitę įkaitiname iki 180ºC. Pasiruošiame 30 x 22 cm keturkampę arba 26 cm apvalią formą, ją išklojame kepimo popieriumi. Kombaine pulso režimu ( nebutinai kombaine) maišyti miltus, cukrų, kakavą, sviestą ir vanilinį cukrų ir grietinę, kol pasidarys trupiniai. Atidėti 2 stiklines trupinių į šalį, o likusius suberti į paruoštą skardą ir paspausti ranką, kad gautųsi vientisas pagrindas. pagrindą kepti įkaitintoje orkaitėje 15 min. Tuo metu pasiruošti įdarą: išplakti varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius, galima įpilti pora šaukštų amareto likerio arba bendžio. Gautą masę užpilti ant apkepto pagrindo ir kepti 5 – 7 minutes. Tada ištraukti ir ant viršausužberti likusius trupinius, sumaišytus su riešutais. Vėl dėdam į orkaitę ir kepam dar 25 – 30 minučių. Ištraukus leiskite atvėsti kambario temparatūroje ir tada kokioms 3 valandoms kiškite į šaldytuvą. Žinoma, galima valgyti ir šiltą, bet pašaldytas pyras bent tris kartus skanesnis :D saltinis cia
-
as jau kitur sita foto radau, zodziu truksta kokie grazuciai :(
