Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

Tas ir yra, jei negali pasakyti kaip bus, Jei neprasysiu kada bus nerealiai sunku, tada jau saukstai po pietu. As paciu saremiu nebijau, bet bijau kirpimu, plysimu, siuvimo. Bet greiciausiai tarsiuos su nuskausminimu. Nors tos adatos bijau kaip nezinau ko :fie :fie :fie

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tas ir yra, jei negali pasakyti kaip bus, Jei neprasysiu kada bus nerealiai sunku, tada jau saukstai po pietu. As paciu saremiu nebijau, bet bijau kirpimu, plysimu, siuvimo. Bet greiciausiai tarsiuos su nuskausminimu. Nors tos adatos bijau kaip nezinau ko :fie  :fie  :fie

mane du kartus kirpo, bet kai jau ten siuna nieko nejauciau, nes po visu skausmu, nesijaus tau niekas.. na man taip atrodo, nezinau, kaip kitoms buvom

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na patirties dabar turiu, tai galiu pasakyti, kad epiduro paprasiau jau pacioj pabaigoj. Labai dziaugiuosi, nesijauciau iskankinta ir aplamai man gimdymas nepasirode toks baisus, aisku saremiu nugaros skausmai baisus, bet kenteti galima.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikejausi apsieiti be epiduro, is pradziu naudojau deguoni, bet po to jau negalejau istverti, tai paprasiau epiduro..ir labai dziaugiuosi del to, nes visas stumimas vyko 2 valandas, kol galu gale jos nusprende, kad reikia kirpti..o kaip tik tuo metu galvojom, kad as negaliu stumti del epiduro, tai nebegavau Top Up ir visa kirpima jauciau, tai galvojau, kad apalpsiu is skausmo :doh bet dziaugiuosi, kad jos laiku nusprende, nes mergaite jau buvo pamelus nuo sitiek stumimo..gime 2.6kg, nes menesiu anksciau ir dar teko veliau para praleisti inkubatoriuje..o del adatos, tai labai jau nemalonu buvo, bet tikrai verta, jei labai skausmingas gimdymas :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as norejau gimdyti su nuskausminamaisiais bet man neileido.tad teko gimdyti naturaliai-nesigailiu.mano mazule gime naturaliai ir buvo ramut ramutele :clap: bet kai gimdysiu antra tai tik su epiduriu.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? gimd?iau su epiduru.Aku?eriai su kuria buvau susitarusi,jau per pirm? m?sų susitikim? pasakiau,kad gimdysi tik su nuskausminamais.Labai skaud?jo,per 2d.atsiver? tik 1cm,o skausmas!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abu kartus gimdziau su epiduru ir nesigailiu,neskaudejo nei nugaros ,jauciausi gerai,po 4val.jau vaiksciojau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Abu kartus gimdziau su epiduru ir nesigailiu,neskaudejo nei nugaros ,jauciausi gerai,po 4val.jau vaiksciojau.

As taip pat nesigailiu, nors yra zmoniu kurie nesupranta kodel ir kam jo reikia, bet ir skausmas kiekvienam yra kitoks...

Kai vienas eina is proto del skausmo,kitam visiskai neskauda :smi:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip tik sia savaite perskaiciau toki idomu dalyka,kad ir visas skausmas buna skirtingas ir priklauso nuo to kada nubega vandenys.

Vienom juk jos nubega namie,kitom prakerpa (vandenu maisa) vos ne pries pat stumyma.

tai vat ko anksciau nubega vandenys,to skaudziau buna,tada ir vaikiukas stumesi ir saremiai,viskas pleciasi,o kai gimdykloj prakerpa,tai gimdyve kencia tik per saremius.

ir tom kuriom prakerpa gimdykloj,dazniausiai apseina be epiduro :bredis:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne neprasiua epiduro , naudojau tik linksmasias dujas , bet kaip jau gimdziau prasiua ka nors stipresnio nes nervas paimndavo traukti , na bet dziaugiuosi kad jau buvo per velu ir pagimdziau pati :super:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na o man tai buvo taip tik gavau epidura, ir tuoj pat pagimdziau. Tai nusprendziau kad ten buvo skatinamieji, nes man nieko nepadejo tik paskatino

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na o man tai buvo taip tik gavau epidura, ir tuoj pat pagimdziau. Tai nusprendziau kad ten buvo skatinamieji, nes man nieko nepadejo tik paskatino

nepadejo :hm: keista?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.