Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

Paliko, kol pagimdziau, galejau kas kiek laiko vis pa'top'inti, jei pajusdavau skausma, bet kai nesiseke stumti, tai paskui papildymo nedariau, o kai pacioje pabaigoje sumaste prakirpti, viska jauciau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na vat ir tikrai idomu :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Negali vien del to kad reikia sedet labai, labai ramiai, visiskai nejudet. Man atidarymas buvo 3cm., as vos issidejau kol ivede ;)

Bet tengi tarp saremiu duria, man ispradziu pasiruose vieta paskui palauke kol saremis praeis, o paskui iki kito saremio viska pabaige, o dar kitas saremio jau beveik nejauciau :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man saremiai labai dazni buvo :hm:

Labai jau taike momenta kada gi durti ;)

O po 5 cm. atidarymo tai isvis neisivaizduoju kaip butu :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na man saremiai labai dazni buvo :hm:

Labai jau taike momenta kada gi durti :hm:

O po 5 cm. atidarymo tai isvis neisivaizduoju kaip butu ;)

man tai buvo kas 3min, o pats saremis nepilna minute, tai labai graziai istaike :hm: As kai paskaitau kaip kitom buvo, tai galima sakyti kad ir negimdziau, bet uztat po gimdymo atkentejau uz viska ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai šaunu kad gerai sekėsi :hm:

O kas negerai po gimdymo buvo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kai man epidūrinį darė, tai neklausė nei kada sarmis nei ka. Gerai būvo :hm: rodo kad jau dideli sarėmiai, o man vyras anikdotus pasokojo ir juokemės. Vis ateidavo paklausdavo kaip jaučiuosi, kai vėl pajutau skausmą dar syki suleido. O kai pagimdžiau dakteras sakė galėjo ir daugiau suleisti, kad visai nieko nejausčiau, bet neleido už tai kad nemokėjau nei stumti, nei kvepuoti. ;)

Bet taip tai patenkinta likau :hm:

line_vaik8-03B74F.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1170194400_text_Nojus.gif

3cf0aad5857256f31293c7d2ba63abaf.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai šaunu kad gerai sekėsi ;)

O kas negerai po gimdymo buvo?

Po 2paru buvimo namuose pakilo temperatura beveik 40C ir vel isveze i ligonine, pasirode kad siulai istirpo anksciau nei uzgijo, tai savaite gyde o po to antra karta siuvo, taigi atsisesti galejau tik beveik praejus menesiui po gimdymo :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Po 2paru buvimo namuose pakilo temperatura beveik 40C ir vel isveze i ligonine, pasirode kad siulai istirpo anksciau nei uzgijo, tai savaite gyde o po to antra karta siuvo, taigi atsisesti galejau tik beveik praejus menesiui po gimdymo :hm:

Užjaučiu :doh: :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Po 2paru buvimo namuose pakilo temperatura beveik 40C ir vel isveze i ligonine, pasirode kad siulai istirpo anksciau nei uzgijo, tai savaite gyde o po to antra karta siuvo, taigi atsisesti galejau tik beveik praejus menesiui po gimdymo :doh:

Uzjauciu, zinau ta malonuma kai negali atsisest, as taip pat apie puse menesiu ant sono tik sedejau

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Užjaučiu :victory::doh:

Uzjauciu, zinau ta malonuma kai negali atsisest, as taip pat apie puse menesiu ant sono tik sedejau

aciu uz supratima, as po gimdymo sakiau kad galiu gimdyti ir gimdyti, bet turbut kad neprisidaryciau daug vaiku likimas pakiso man sita kiaule :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nedare epiduro, nes as jo paprasiau, kai jau buvo laikas stumti, tik tada jau negalejau iskesti skausmo, tai pasirodo visai isverminga esu :susigedes:

8m_10_44F89140_LLLaLiLmLiLnLgLiPLsLuLsLiLtLuLoLkLe_0.gif

63895.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.