Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

Vat tame ir esme kad jis daromas pradziuoj gimdymo.

O komplikaciju vaikui tikrai nuo jo nebuna, gali but mamai (pvz., problema su nugara kuri laika ir t.t).

Niekas gi nepersa niekam to epiduro, vienos gimdo vienaip, kitos kitaip... cia priklauso nuo kiekvienos asmeniskai !

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

bebejo ce mes tik diskutuojam kekvienas asmeniskai kaip jem geriau taip mano ir daro o seip norejau paklaisti ir kiek tas malonumas kainuoje?

aisku neuzpyk ant manes bet diskutavime ir yra visa esme zmogaus mastymo..... :hm::rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

igne, dabar epiduras nieko nekainuoje :rolleyes:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar rimtai bet juos daro tik privatnikuose ane paprasto valstybine kliniko nedaro ane nes as kai gimdziau tai viena norejo sake kad tokiu dalyku nedarom....

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visa laika dare :wacko: tik dar kokius 4 metus atgal moket reikejo, o dabar jau (nepamenu nuo kada, bet jau nemazai laiko) nemokamas :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eidama gymdyti buvau isitikinusi,kad pagymdysiu be jokiu epiduru....bet ,kai prasidiejo viskas,tai saukiau,kad ko greiciau darytu ji!!! nu jokiu pasekmiu...

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tik uz epidura. Dariau ir jokiu pasekmiu neliko. Buvo dvejoniu, nes irgi skaiciau visokiu istoriju priestai, bet prasidejus stipresniems saremiams... Net negalvojau :flower: Uztat gimdyma prisimenu kaip svente :doh: Isskyrus paskutini pusvalandi , bet ir tai palyginus ... niekis su tuo, kas dabar pries mane sypsosi :lol:

bunbunard20080201_-8_Kamilai.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Abu savo sūnelius pagimdžiau be nuskausminimo, pati taip rinkausi. Kai gimdžiau pirmagimį, epidūras buvo dar visiška naujovė, aš nieko apie šį nuskausminimo būdą net nežinojau ir sėkmingai apsiėjau be jo. Prieš antrąjį gimdymą svarsčiau, ar norėčiau gimdyti su nuskausminimu ir buvau nutarusi prašyti jo tik kraštutiniu atveju, jei jau tikrai nebegalėsiu kentėti. Nors įpusėjus gimdymui akušerė pati siūlė epidūrą (nes sąrėmiai buvo labai stiprūs), bet atsisakiau. Sunkiai, bet iškentėjau ir antrąsyk. Atvirai pasakius, būčiau tikrai bijojusi tos ilgos adatos dūrio į patį stuburą <_>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pabandziau, bet niekada nebesidarysiu epidurio :hm: tempa sukilo iki 39.8, kokias 5 dienas koju nejutau, nelaikiau slapimo, ir nugara skaudejo koki pusmeti

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as nebuvau pries epidura nusistaciusi bet taip jaugavosi, kad gimdziau be jo :mirksiukas:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvau nusistačiusi prieš epidūrą, bet kai nebetvėriau iš skausmo (o gal labiau iš baimės ;)) pati pasiprašiau. Gerai kad pats laikas buvo, tai tarp sąrėmių seselė prilaikė mane surietus į kukį ir galvą sau į krūtinę įsirėmus, o anesteziologė įdūrė. Čia buvo 2005 m, tai kai pasiprašiau epidūro, daktaras sakė reikės mokėti (berods apie 150 Lt), nes nemokamas jis tik tam tikrais atvejais ir man nepriklauso. Na bet gavos taip, kad kažkaip pinigų nepaėmė ir padarė nemokamai, tai paskui į kišenę jam davėm 100 lt, anesteziologei 50 lt. Bet epidūro pasekmes kartais jaučiu - laikas nuo laiko vis surakina nugaros apačią - turiu labai saugotis, kad nesupūstų ar nepatogiai ilgiau nepasėdėčiau. Anksčiau gyvenime su nugara problemų nebuvo, todėl dabar nežinau ar jo norėsiu šysyk - reiks gerai pagalvoti.

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.