Pereiti prie turinio
uogyte

Apibūdinkite save!

Rekomenduojami pranešimai

aukstas tamseplaukis melinomis akimis :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

esu labai draugiska, atvira, mylinti labai vaikus, ypac savo mergyte...esu 175, sverianti 59kg, reiktu pora numesti.... :geda::super: megstanti pajuokauti....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu šviesių plaukų, nei aukšta, nei stora..

o charakteris tai įdomus- atvira (kartais net perdaug), jautri, bet su humoro jausmu (moku pasijuokti iš savęs, bet draugai sako kad kartais būnu kandžiai ironiška kitų žmonių atžvilgiu :D )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
esu 175, sverianti 59kg, reiktu pora numesti.... <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_flowers.gif" alt=":flowers:"> megstanti pajuokauti....

labas...

matosi,kad moki juokauti... :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Akys melynos kaip 9 juros, sukuosenas keiciu kaip D.Bekhamas, kuno sudejimas atletiskas galeciau dalyvauti fitneso varzybose... :flowers: nu o jei rimtai esu melynakis, tamsiaplaukis, kuno sudejimas vidutinis, 183 cm. Esu draugiskas (bent jau taip sako ;D ) nu ka cia daugiau... nemegstu apie save daug pasakot tegu tai sprendzia kiti :flowers:

sitas2.gif

Diskusijų forumas - www.forumas.vhost.lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu smulkaus kuno sudejimo,akys melynos,sviesus- blondiniski ilgi plaukai :flowers:

Esu uzsispyrusi( gal del to ,kad tevelis zemaitis),plepute,gal kartais ir per daug,bet kaip savo plepuma pateisinti: sakau,kad mano toks darbas,juk esu moteris :wub1: :wub1: Draugiska,komunikabili... :flowers:

" Laimingas ne tas ,kuris viska turi,bet tas - kuris moka dziaugtis tuo ka turi!"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu tamsiaplauke,rudaake,neauksta,smulki mergaiciuke :hihihi:

Charakteris ne is geriausiuju- nors ir draugiska,linksma,bet neperkalbama,uzsispyrusi(kas ir priklauso mano zodiako zenklo zmonems) :hihihi:

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Save apibudinti sunkoka. geriau kad apibudintu gerai tave pažystantis asmuo, bet pabandysiu. Tikuosi neužsitrauksiu forumiečiu nemalonė ;DD

Pradedu: Esu lb draugiška, miela, tesinga, sąžininga, linkma mergina. Einu ką aš čia dabar - paprastutė aš tokia. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

um,cia reikia draugu klausti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isvaizda: neauksta,smulki,ilgu juodu plauku,papinga :doh: simpatiska :flowers:

pomegiai:narsyt internete,bendraut,ziureti filmus,gaminti,apsipirkineti,auginti savo vaikucius,skaityti zurnalus :lol:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar esu rudaplaukė mėlynakė mama,nežema, nestora.

žinau tik tiek kad esu darbšti, be to labai mėgstu visokius rankdarbius juos kurti ir dovanoti draugams, manau kad esu draugiška ir šiaip geros dūšios žmogutis :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.