Pereiti prie turinio
uogyte

Apibūdinkite save!

Rekomenduojami pranešimai

Na tai malonu labai kad mano prisistatimas jums patiko...

1h11i0j160822aj61j2j526f626572747569i0jd61c82j37j0j4b61726f6c696e6169.png

1126966351.gif1126966351.gif

1126966354.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

toks issiskiriantis is kitu :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gimimo data: 1986-02-19

Charakteris

Išsiskiria iš kitų pagaulumu bet kokiems išviršiniams dirgikliams, taip pat turi aiškiaregystės dovaną, intuityviai nujaučia, kas turi atsitikti, lengvai įeina į kitų žmonių sąmonę ir mintis.

Šis žmogus kilniadvasis, altruistas (nesavanaudiškai besirūpinantis kitais), pasiryžęs save paaukoti. Turi polinkį dominuoti, tačiau yra išskirtinai jautrus, niekad nepraeinantis pro šalimais kenčiančius žmones. Todėl neretai imasi vadovauti labdaros organizacijoms. Jo didžiausia svajonė – padaryti pasaulį teisingesnį ir labiau laimingą. Tačiau niekada savęs niekam nepašvenčia visiškai.

Protingas, pastabus, energingas, aktyvus, turintis vaizduotę, išradingas ir mokantis surasti išeitis iš bet kokių situacijų. Visur siekia tobulumo, reiklus sau. Pasiekiantis laimėjimų ten, kur kiti patiria tik pralaimėjimus.

Dažnai ūmus, nesitvardantis ir visada turi polinkį dramatizuoti situaciją. Gana dažnai pervertina realumo jausmą, nors tą nenoriai pripažįsta.

Mandagus, taktiškas ir delikatus. Tuo pačiu jis gali pasirodyti keistas, ir ekstravagantiškas, nes vadovaujasi tik savo elgesio normomis. Išdidus, nepakeliantis jokių apribojimų, trokšta visiškos minčių ir veiksmų laisvės, niekada negali būti pajungtas. Mėgsta keliauti į dar neištirtas egzotiškas vietas.

Jaučia nenumaldomą žinių troškimą, tačiau neapsiriboja viena sritimi, o siekia pažinti viską. Mėgsta harmoniją ir tvarką, kariauja, kad pasaulyje įsivyrautų teisingumas.

Savitai priima religiją. Neretai primena mistikus ir filosofus. Puikiai moka analizuoti savo vidines būsenas ir stengiasi savo savybes padaryti naudingas ir kitiems.

Šis žmogus gali būti kaprizingas, egoistas ir labai pažeidžiamas, greitai užsidegantis, agresyvus, arogantiškas, vulgarus ar net paleistuvis. Turi polinkį kreipti dėmesį į kitų klaidas, o savų trūkumų nepastebi.

Jei tai vadovas, jis reikalauja iš pavaldinių stropumo ir visiško atsidavimo darbui. Tarp kitko, jis nemėgsta įsakinėti ir yra įsitikinęs, kad žmonės žino savo pareigas ir nereikėtų jiems to priminti.

Pasižymi savo dosnumu. Mėgsta ruošti įvairius priėmimus ir vakarus. Taip pat apdovanoti savo artimuosius ir neturinčius pragyvenimo šaltinio žmones.

Finansinį stabilumą pasiekia savo darbu ir protingomis investicijomis. Siekia paprasto, tačiau užtikrinančio jų laisvę gyvenimo.

Savo jausmus reiškia santūriai, išlaiko nuotolį. Romantiškas, idealistas, optimistas, atviraširdis, ištikimas. Tačiau patyręs išdavystę, jis sugeba be jokių svyravimų išardyti santuoką ir šaltakraujiškai išbraukia savo buvusį partnerį iš širdies ir gyvenimo. Kartais pasitaiko, kad ieško įvairiausių priekabių, kaip gali susipykti su sutuoktinių.

Gerosios savybės: protingas, jautrus, pastabus, draugiškas, mandagus, taktiškas, dosnus.

Blogosios savybės: nesitvardantis, kaprizingas, egoistas, agresyvus, greitai užsidegantis.

Patarimai šiai asmenybei:

Nepersistenkite padėdami kitiems, ypač jei jiems tos pagalbos net nereikia bei nelįskite į jų asmeninį gyvenimą, nes galite sulaukti tik pretenzijų.

Nebūkite per daug geraširdžiai ir sąžiningi visiems, nes apsukrūs ir amoralūs žmonės gali tuo pasinaudoti.

Jei nujaučiate, kad turite tokių parapsichologinių savybių, kaip aiškiaregystė ar gydymo menas, stenkitės jas išnaudoti.

Patarimas kitiem:

Jei norite su šiuo žmogumi bendrauti, būkite ištikimi. Priešingu atveju jis jus paprasčiausiai paliks.

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho kiek daug prirasei...

Toks labai issamus prisistatymas:))

Saunu

1h11i0j160822aj61j2j526f626572747569i0jd61c82j37j0j4b61726f6c696e6169.png

1126966351.gif1126966351.gif

1126966354.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gimimo data: 1986-02-19

Charakteris

o tu cia apie save prirasiai? :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tu cia apie save prirasiai? :rolleyes:

Niu tiap, ta prasme čia pagal numerologija...

Gimimo diena: 19

Šią dieną gimę žmonės labai ryžtingi ir siekiantys nepriklausomybės, originalūs, gyvenantys audringą ir avantiūristišką gyvenimą. Turi milžinišką energiją ir dvasios stiprybę. Gali užsispyrusiai dirbti ir kovoti su įvairiomis negerovėmis, kurios atsiranda jų kelyje. Nepriklausomybės siekis toks stiprus, kad gali užtemdyti kitas gana svarbias perspektyvas. Iš čia išplaukia jų pagrindinė gyvenimo pamoka — išmokti atskirti nepriklausomas svajas nuo realaus gyvenimo reikalų, kurie visada grindžiami abipuse priklausomybe.

Gimę 19-ąją dieną — taip pat karminės skolos žmonės. Praeituose gyvenimuose jie neteisingai naudojo savo jėgą. Karminė skola — viena iš pamokų, skirtų išmokti padėti kitiems, kada to reikia. Jų laukia sunkus evoliucijos kelias nuo robinzono su ideologija "mano namas — mano tvirtovė" iki ideologijos "visi mes esame visumos dalelės". Svarbiausias gyvenimo uždavinys — išmokti konstruktyviai bendrauti su kitais žmonėmis, daugiau mainytis idėjomis.

Turi neigiamybių. Kartais praranda pasitikėjimą savo jėgomis ir kūrybiniais sugebėjimais. Tokiais momentais nustoja kontroliuoti situaciją. Daug jėgų atiduoda, kad įveiktų kitų viršenybę ir neriasi iš kailio, kad įrodytų aplinkiniams (ir sau), jog jie sugeba visa ką. Jeigu reikia pasitraukti, tai jaučia užslėptą pyktį, kuris kartkartėmis prasiveržia į viršų.

Gyvenimo kelio tikslai

Jūsų tikslų diapazonas yra labai platus, tačiau, pirmiausia Jūs vadovaujatės visuomenės gerove, Jūsų svajonės ir planai apima visą žmoniją. Jeigu turite laiko, pinigų ir žinių - esate pasiruošęs visa tai paaukoti, kad mūsų pasaulis taptų geresnis. Neretai dėl to Jūs užmirštate apie save ir savo artimuosius.

Jūs suprantate kitus žmones, esate dosnus, atsiliepiate į skriaudžiamų žmonių skundus. Savo laimę randate tada, kai padedate ar tarnaujate kitiems, realizuodami savo idealus. Siekiate dvasinio tobulumo ir vystote savo ir taip gana platų vidinį pasaulį.

Žmonės, neįgyvendinę šios aukštos ir sunkios paskirties, sumoka už tai apgailestavimais ir negrąžintos skolos jausmu. Neabejotinas paradoksas yra tai, kad Jūs siekiate savo nepriklausomybės, nors ją ir savo laisvę taip pat galėtumėte paaukoti dėl kitų.

Jūs siekiate aukštos visuomeninės padėties, kad galėtumėte padėti aplinkiniams. Be to, norėtumėte turėti neribotą laisvę, keliauti ir gyventi ramiame gamtos kampelyje. Jus traukia galimybė kitus skatinti siekti geresnio gyvenimo.

Izmenim žyznj k lučemu. Philips.

Esate didelis idealistas, labai kantrus ir stengiatės sukurti humaniškesnę visuomenę. Linkstate prie kenčiančių ir nuskriaustųjų. Jūs - nuskriaustųjų gynėjas. Giliausias Jūsų noras - pertvarkyti pasaulį.

Norėtumėte kentėti už idėją. Tai gali tapti Jūsų gyvenimo prasme. Kartkartėmis Jus patraukia projektai, kurių sėkmė priklauso nuo Jūsų noro patenkinti savo ego. Sugebėtumėte valdyti dideles žmonių mases. Jūs patinkate kitiems žmonėms dėl savo neeiliškumo, nepaprastumo ir gilumo.

Savybės: pakantumas, tolerancija, dėmesingumo paskirstymas, domesys, sąžiningumas, prietaringumas, šiurkštumas, gyvumas, mąslumas, savarankiškumas, demokratiškumas, budrumas, suglumimas, tyrumas, globėjiškumas, harmoningumas, išradingumas, jaudrumas, kompetentingumas, manieringumas, naivumas, švelnumas, aktyvi atkuriamoji vaizduotė, nepasitenkinimas ir nepasitikėjimas savimi, laisvumas, savitvarda, polinkis į afektus, frustracijas, pagarbumas, mąstymas teiginiais, socialinis intelektas, sugebėjimas priimti sprendimus.

http://www.likimas.lt

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Niu tiap, ta prasme čia pagal numerologija...

http://www.likimas.lt

kaip idomu.kazkada mokinausi skaiciuoti pagal numerologija (lankiau parapsichologijos akademija) bet dabar jau nieko neprisimenu :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai esu uzsispyrusi kaip ozka :rolleyes: megstu bendraut,bet reikia pirma man visad apsiprast su aplinka,ka cia dar..dar esu sviesiu plauku ir melynu akiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki mano vardas Lina esu is N.Akmenes .Auginu 12 metu dukryte Ernesta na ir dar siu metu rugsejo 3 diena pasigimdziau dukryte Aistute .Na dar vienas didelis mano vaikas -mano vyrelis .Auginam "sunu "Ryzika -TAI katinas ,kuris sveria daugiau uz mano dukryte 6kg 200 gramu didelis losadis ,o sunum kartais pavadinam nes kaip manasis sako vienas pries tris bobas nepakariausi tai pasiulem jam katinavis su kausukais taip ir juokaujam :rolleyes:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš esu labai linksma, aktyvi bei nuoširdi. Aš aukšta, tamsių plaukų ir pilkų akių :unsure:

ticker_by_jenny.png

1h3l1i1j17f54d8jdej1j496b69204b616c26233237393b6426233337313b.png

1h3l1i0j1043166j38j0j4d6973656920466c65722044656c616b7572.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.