Pereiti prie turinio
Deimante

Svajonių miegamasis….

Rekomenduojami pranešimai

apie remontus tai dabar daro,viena siena ryskiu tapetu o daugiau viska dazo,lubose ivairius apsvietimus deda apsvietimai daugiasia buna pusiau paslepti nisose(gaminamose is gipso ploksciu),sakoma kad dabar tai madinga,as taip nemanau bet esu maciusi ir graziu varintu,tai tik keli pastebejimai ir tiek (mat pati teplioju ) todel man jau niekas negrazu kas perkrauta,sekmes su remontais ir nepritrukit fantazijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As buvau galvojusi visas sienas vienspalves ir viena marga-bet kuria daro marga?I ka reikia atsizvelgti?kad paskui nesigautu koks suspaustas kambarys...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj tapetu as nenoreciau nei vienam kambarry.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel gi?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viso kambario tapetuot tai ir aš nenorėčiau jau, per daug jau man tai atgyvene ir priežiūros reikalauja. Bet va vieną sieną kokią, kaip kad miegamajam tą sieną kur dedamos lovoje galvos, kad akyse nemirguliuotų, bet kambarys įėjus būtų jaukus ir kitoks nei visi, tai nieko prieš. Tik spalvas suderint labai jau reik, ir nepabijot ryškių spalvų vienai tai sienai, svarbiausią kad tarpusavyje derėtų :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man patiktu viena siena kokia marga su ornamentu, pvz juoda su kokiu gelsvu ornamentu :)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dabar galvoju ar tik ne Nijoliux pasakojo kaip jos draugė miegamajį įsirengė(tyngiu labai iekšot) tai mačiau ir aš panašų, žodžiu ta siena kur lovos galas remesi į ją ir kur dedama galva, ištapetuota tamsiu tapetu, bet ir lubos tokiu pačiu, nu efektas žinokit, atrodo lyg ta vieta trauktų ir įtrauktų tave.

O va, aš kaip tik ir galvoju apie tamsiai rudą tapetą su kokiu nors auksiniu raštu, ne per daugiausiai margu, bet ir ne per mažai, ir gelsvas kremines sienas.

tik visad norėjau Nicolės tapytą paveikslą(beje kurio dar neturiu, bet ji man prižadėjus jį nutapyt kaip bus namas ;) :) :flowers: ) pasikabinti miegamajam, bet tokiu atvėju jau bus jis perkrautas. Tai reiks tikriausiai kabint virš židinio, aišku jeigu Nicolė nepersigalvos :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O va, aš kaip tik ir galvoju apie tamsiai rudą tapetą su kokiu nors auksiniu raštu, ne per daugiausiai

graziai turetu atrodyt ;)

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kodel gi?

na uztenka man jau tapetu... norisi jaukumo, svarumo, man labiau patinka dazytos sienos... niekur tapetu nenoriu visur gerai parinktais dazais dazytas sienas :flowers:

pas tevukus kai bunu tai prisiziuriu i tapetuotas sienas, o pas save namie pasakiau NE

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzsimaniau raudonu patalu savo miegamajame, sviesi violetine kazkaip jau atsibodo, dar labai grazus su rozine spalva pirmame ir antrame paveiksliuke, bet labai abejoju, kad maniskis nores miegoti roziniuose pataluose :susigedes:

402-818-X42s.jpg413-361-X42s.jpg

O sitas pirmas tai tiesiog svaigstu, koks fainas komplektas...

7cbacadf439a1c6e92.jpg223292cdc1fe17b66d.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi Labai patinka Raudona bordo spalva miegamajame :wub1:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.