Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Kas gi darosi su vyrais?

Rekomenduojami pranešimai

Tai ai?ku,kad visokio reikia.Juk su vienais gali kalbeti,su kitais tik gerti :laugh: ,su treeiais guostis ir t.t.Ir tikrai eia ?nekedamos,mes nelipdom etiketes visiems vyrams. :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Man vyri?kas vyras yra tas,kuris rupinasi savo ?eimos gerove(o ne sedi ?monai ant sprando),geba apginti savo ?eima(o ne slepiasi u? ?monos sijono),pasako savo svaria nuomon?(o ne "darysim kaip tu pasakysi"),kartu asiklauso a kita nuomon?,gali atlikti vyri?kus darbus,gali juo pasikliauti,kad bus ?alia net tada,kai noresi i?siverkti ant jo peties...

LIUKS PASAKYTA. pritariu 100 procentu :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]:

VISOKIU VYRU YRA,KAIP IR VISOKIU ZMONIU.VIENI YRA VYRAI KAI VYRAI O KITI BISKI LETESNI,STORESNI IR SU SASU ANT NOSIES.LAIKAI ATEJO TOKIE KAD MOTERYS LABAI JAU ISRANKIOS PASIDARE.TAI TAS NEGERAI ,TAI ANAS.TAS APZELES,O TAS VELKA SIKNA KAI MAISAS.MANAU VISOKIU VYRU  REIK IR VISOKIU MOTERU.JUK NEBUTU IDOMU GYVENTI JAI VISI VIENODI BUSIM.            CIA MANO NUOMONE

nu ne?ianu ne?inau :schmoll::schmoll: mano galva vyrai irgi i?rankus

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man vyri?kas vyras yra tas,kuris rupinasi savo ?eimos gerove(o ne sedi ?monai ant sprando),geba apginti savo ?eima(o ne slepiasi u? ?monos sijono),pasako savo svaria nuomon?(o ne "darysim kaip tu pasakysi"),kartu asiklauso a kita nuomon?,gali atlikti vyri?kus darbus,gali juo pasikliauti,kad bus ?alia net tada,kai noresi i?siverkti ant jo peties...

Ar tik ne tavo vyras sedi tau ant sprando? O jeigu vyro nuomone sutampa su moters nuomone, arba jos nuomone yra priimtinesne. Ar tai blogai?

Shiaip kazkada buvo labai panashi tema. Kur klausiau kuri ish Jusu eina shienauti ar malku skaldyti?

O jeigu man patinka plauti indus ir grindys namuose, tai ash tipo jau nevirishkas? :piktas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar tik ne tavo vyras sedi tau ant sprando? O jeigu vyro nuomone sutampa su moters nuomone, arba jos nuomone yra priimtinesne. Ar tai blogai?

Shiaip kazkada buvo labai panashi tema. Kur klausiau kuri ish Jusu eina shienauti ar malku skaldyti?

O jeigu man patinka plauti indus ir grindys namuose, tai ash tipo jau nevirishkas? :piktas

niekas manau taip nesako, kam taip karsciuotis :blink:

labai pagirtina, ir zmonai palengvini, ir tau malonu :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar tik ne tavo vyras sedi tau ant sprando?

Mano vyras nesedi ant mano sprando.A? tik pasakiau savo nuomon? nebutinai remdamasi savo ?eimos pavyzd?iais :bee

Papildyta:

O jeigu vyro nuomone sutampa su moters nuomone, arba jos nuomone yra priimtinesne. Ar tai blogai?

Tikrai neblogai,jei nuomones sutampa.Bet yra tokio vyro,kurie laksto paskui motera neturedami savo nuomones.Kartais nusibosta priimti visus sprendimus paciai

Papildyta:

Labai pagirtina.A? nesakiau,kad vyri?kas vyras nedirba tokio darbo,kuriuos da?niausiai atlieka moterys.

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

[Papildyta:

Tikrai neblogai,jei nuomones sutampa.Bet yra tokio vyro,kurie laksto paskui motera neturedami savo nuomones.Kartais nusibosta priimti visus sprendimus paciai

tai jei nesiremi savo patirtimi, tai is kur zinai, kad tai moteriai, kurios vyras laksto paskui ja o ji priima visus sprendimus pati, blogai?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei nesiremi savo patirtimi, tai is kur zinai, kad tai moteriai, kurios vyras laksto paskui ja o ji priima visus sprendimus pati, blogai?

Pavyzdys i? drauges gyvenimo.Ji vat vakar turejo priimti sprendima,kokiais da?ais da?yti lubas.

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Pavyzdys i? drauges gyvenimo.Ji vat vakar turejo priimti sprendima,kokiais da?ais da?yti lubas.

Ne visai supratau? :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko :grin: ?ledi_x klause

Tai sakau,kad turiu pvz i? drauges gyvenimo.Jos vyras nuolat sako:"Kaip pasakysi,taip ir bus"ir visus sprendimus priima ji pati.Dejuoja,kad nusibodo viska vilti ant savo peeio...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gerai kad as dar niekeno vyras ))))))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Kaip gerai kad as dar niekeno vyras ))))))

Ahaa :laugh: :pack2_thumbup[1]:

zmonike na mano vyras pvz., taip pat visada manes klause, as net neisivaizduoju kad jis kazka padarytu savavaliskai, nupirktu kazka su manim nepasitarus :wink:

Cia gal tiesiog nuo seimos ir tuos seimos bendravimo priklauso :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal a? nemoku mineio para?yti... :) Tai a? ir sakau:gerai,kai ?eimoje tariamasi avairiais klausimais ir sunku,kai viena turi priimti sprendimus,o vyras tik linksi ir sako:"Kaip pasakysi,taip ir bus"

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.