Pereiti prie turinio
haski

Ką padarytumėt moteriai/vyrui su kuriuo ...

Rekomenduojami pranešimai

labai gerai darytum :grin:  o ta staigmenele tai butu pati tinkamiausia  :mamba:

Bet rimtai, kodėl merginos taip nedaro, dažniausiai kaltina, verkia, o juk toks kerštas pats skaudžiausias.. bent aš taip manau...

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Bet rimtai, kodėl merginos taip nedaro, dažniausiai kaltina, verkia, o juk toks kerštas pats skaudžiausias.. bent aš taip manau...

na manau ne visos taip daro.nors dauguma puola i nevilti ir pan..gal tiesiog tada tampam labai pazeidziamos .ir nesuprantam kuo ta kita buvo geresne uz mus..o kerstas tikrai butu labai skaudus..bet manau jis ne visada reikalingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na aš vaikinui esu kerštavus vieninteli karteli, o ir dar išduota nebuvau, bent to dar nežinau... tad lengva man čia šnekėt.. bet aš įsitikinus, kad nors ir po sielvarto maratono, bet aš kerštaučiau...

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai gerai,kad esi isitkinus.nes gal tai tau padetuu ,jei tektu susidurt su tokia ar panasia situacija :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na na... kad tik neprisikalbėčiau :mamba::grin::geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesakyk taip

aš dar beviltiškai tikiu...

šiaip abejoju, kad su šiuo žmogum taip galėtų įvykt, nes jis kitoks nei iki šiol sutikti mano vaikinai.. mes pasakojam vienas kitam kiekviena smulkmena.. jis skaito daug psichologiniu knygų apie jausmus, bei neištikimybės priežastis, jis man vis kartoja, kad jei žmogų myli kito nereik, o neištikimybės pateisint niekaip negalima, tad aš kartais susimąstau, kad didesne galimybe, kad aš ji išduosiu, nei jis mane...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gerai..labai atsiprasau uz savo zodzius.tikrai gerbiu jusu santykius.ir labai dziaugiuosi,kad jus taip gerai sutariat :mamba: tikrai labai saunu.tik ziurek pati nenukrypk neistikimybes link

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nemanau, kalti abu, tiek jis tiek ji  :grin:

Na o prie ko ta mergina būtų? Kad ir žino apie tavo egzistavima, kas iš to??? Tai tik pažeminą tą išduotą pusę ir viskas... Man pvz tikrai giliai būtų dzin, jeigu aš įsimylėčiau vyrą be proto, jo antroji pusė

Išdavystė tai dviejų žmonių dalykas, bet ne to trečiojo, o POROS. Vieno kad neatlaikes kažkokių sunkumų nusuka į kairę, kito kad kažką daro blogai, kad atrąjai pusei reik dairytis kitos/kito...

Va taip va, čia kalbu iš savo patirties, o ne svarstydama kaip galbūt daryčiau...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tikrai nedraskyčiau akių,neraučiau plaukų ir nesamdyčiau "kilerio"merginai(moteriai )nudėti.Man tai žema.O kitas dalykas-mane išdavė ne ji,o mano vyras...

Yra anekdotas,kurio esmė:reikia nudėti vyrą (ar žmoną),nes jei nudėsi meilužę(meilužį),jos(jo) vietoje atsiras kita(kitas).Kam vargti be reikalo?... :grin:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai dar nebuvau pakliuvus i tokia situacija visada galvojau, kad pykcio tekina abiem skalpus nuimciau, nesiaiskindama kas kaltas kas ne, nes abu iskaudino.

Kai i tokia situacija pakliuvau, tai reakcija buvo atvirkstine, tiesiog nuvaziavau su ja pasikalbeti.

Dabar tikrai zinau, kad toliau apsimesciau, jog nieko nezinau ir tapciau jos geriausia drauge :hm:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paduociau skirtis ir nieko daugiau nedaryciau.jau rasiayu kad nesu kerstinga.na gal datr pasikalbeciau kodel jis taip pasielge,ka jis tuo metu galvoja,kas ji pastumejo taip elgtis.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.