Pereiti prie turinio
kicule

Ar pasikeitet Jus po gimdymo?

Rekomenduojami pranešimai

tapau jautresne.Brolio vaikams visad buvau griezta teta,sakiau,kad ir savo vaikui tokia busiu. :blink: Nieko panasaus.Vos tik mano mazius uzbliauna,mano sirdis atsileidzia :flowers: Jokio grieztumo nera. O charakteris nepasikeite-kokia buvau tokia ir likau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As man atrodo pasidariau jautresne ;)

as irgi... :) mano lelytei jau metai ir menuo,bet jauciuosi kaip nescioji,jautri esu,o pries nestuma tokia nebuvau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net labai pradejau namie pastovei buti draugai kviecia vis kur atcisakom su vyru kad galetume su vaiku daugiau laiko pabuti...........

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi pasidariau verksne ,dar isterike,viskas nervina,tik netikiu kad cia del gimdymo,cia nuo gyvenimo gero

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sakyčiau kad ne,tik + atsirado verkimo manija..... na tikrai seniau nebūdavau tokia jautri, o dabar pati save stebinu tokiu savo emocijų pasikeitimu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš auginu 2 berniukus,vienas dar mažiukas,tai reikia būt griežtesnei.Pasidariau jautresnė po gimdymo,kartais savęs neatpažįstu... :flower:

Bet vaikai auga,gal ir aš pasikeisiu,arba mano požiūris. :blushh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visai nepasikeiciau kokia buvau tokia likau :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad as nepasikeiciau, bet vyras sako, kad as kitokia pasidariau, jo pasakymu, kad as del visko nervinuos, jautriai reaguoju, irzli, viskuo nepatenkinta. Bet cia tik jo nuomone.... :) :)

Jei norite, kad gyvenimas jums šypsotųsi, iš pradžių dovanokite jam savo gerą nuotaiką. (B. Spinoza)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po vaiko gimimo pasidariau "bobiskesne", mazai teliko is tos linksmos, patrauklios mergaiciukes. Gaila, kad nesugebejau issaugoti viso sito...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juraciukai, va cia tai beda :bredis: kodel taip uzsileidai? :lol: labai gaila moteru kurios pasigimdziusios paskesta namu rupesciuose, ir pamirsta save... As nesakau, kad as nepasikeiciau, daugiausia isoriskai zinoma (figuros atzvilgiu) bet viduje likau ta pati :lol: zinoma, atsakomybe, jausmai kitokie nei pries gimdyma, bet tikrojo savojo "as" niekada neuzmirsciau ir neleisciau sau susent pries laika :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors po gimdymo sumazejau (sveriu 15kg maziau nei iki niestumo) bet kompleksuot pradejau del kuno formu, pasidariau namyseda, verksne, bet ramesnio budo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.