Pereiti prie turinio
Snapė

AMWAY

Rekomenduojami pranešimai

Labas visiems. Kas nori pirkti tiesiogiai iš gamintojo arba plačiau kaip tas biznis veikia

geros dienos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

SVEIKI.

ESU LABAI PATENKINTA SIS FIRMOS GAMINIAIS. PATI ESU LABAI ALERGISKA, BET SIE GAMINIAI MANES VISISKAI NEALERGIZUOJA. NAUDOJU IR INDU PLOVIKLI IR PASTA IR SKALBIMO MILTELIUS VAIKIUKAMS. LABAI PATENKINTA NORS IR ATRODO JOG LABAI BRANGUS SIS MALONUMAS, BET TIKRAI APSIMOKA...JEI LYGINSITE SU BRANGIAIS MILTELIAIS PERKAMAIS TOSE PAT MAXIMOSE AR KITUOSE P.C.SIANDIEN GAVAU IR MINKSTIKLI VAIKIUKO RUBUKAMS. EISIU SKALBTI :) :flowers: :flowers:

JEI YRA SUSIDOMEJUSIU KREIPKITES:) vilkaviskis

pagarbiai jusu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SVEIKI KA DOMINA AMWAY PRODUKTAI O GAL IR NORIT TURET SAVO VERSLA KREIPKITES KAUNE IR VILNIUJE. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gyriau gyriau Amway,

o vat nusipirkau sampuna nuo pleiskanu, tai ju tiek atsirado, kad net galva papurtyt bijau

blyn, teks kazka daryt :flowers::flowers:

kiek kartu per sav., tenka galva plauti?

Žiūrint koks ten šampūnas... dažniausiai šampuną nuo plaiskanu reikia nauduoti ne dažniau kaip 1 karta per sav., (kalbu ne apie parduotuvinius, o profesionalių firmu, gali but panašiai ir su Amway).

Iš Amway turiu rodos (dažnam gavos trinkimui) bet man jis nepatiko ir netiko :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as galva kas antra diena plaunu, nes riebaluojasi labai labai, ko tik neisbandziusi, ale nieks nepadeda

O Amway turiu Satinique anti dandruf , bet sh...

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal jus paprasciausei ne ta sampuna pasirenkate ir del to taip darosi poto su tom pleiskanomis? gal reike kitokio tipo plaukams issirinkti o ne toki kaip kad issirinkot ir pades?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Amway sampunas nuo pleiskanu - tikrai padeda, tik jo poveikis matomas po 3 savaiciu, pirmiausia jis ir sukelia( iskelia) i pavirsiu tas pleiskanas ir atrodo, kad ju padaugeja, ilgiau panaudojus jos tikrai mazeja...platintoja turejo pasakyti apie tai ir jo poveiki...bent jau as visada pasakau..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo ko atsiranda pleiskanos? kas tai yra? Išsausėjusi galvos oda. Kaip galima pleiskanas su šampuno dėka kelti į paviršiu? :flowers: Tai reiškia kad jis iš pradžiu išsausina odą dar labiau, o paskui staiga PH susitvarko? :flowers:

Kadangi naudoju plaukams tik profesionalia kosmetiką, tai galiu paprėštarauti šiaip nuomoniai apie Amway šampuną. Aišku kitas dalykas yra tas, kad jo nesu bandžius, dėl ir negaliu teigti kaip yra ištiktuju. :flowers:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nžn kaip ten yra iš tikrųjų su tomis pleiskanomis, atsiprašau jei ką.. bet parašiau taip, kaip mums aiškino per amway pamokėlę ( tai parašyta ir instrukcijoje apie šį šampūną ) ir mano sunus turėjo jų daug, išbandėme visokių šampūnų, o tik amway jas panaikino ( nors tikrai iš pradžių atrodė kad padaugėjo )

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kadangi naudoju plaukams tik profesionalia kosmetiką,

Kicule, cia bus truputi ne i tema :flowers: , o kokios firmos kosmetika naudoji plaukams?

ko gero nuo plauko strukturos viskas priklauso, nuo odos tipo.. man Amway netinka, MB naudoja kuo puokiausiai ir jo plaukams ne motais, koki sampuna naudoti, visokie tinka, o man vat problematiska

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tam kad nenukripti nuo temos, paskutinius pranesimus perkeliau stai cia :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tik šiandien gavau skalbimo priemonės iš amway tad kai išbandysiu pakomentuosiu :mirksiukas:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.