Pereiti prie turinio
uogyte

Miestas ar kaimas?

Rekomenduojami pranešimai

Tai va pasakysiu ka norejau. Uzaugau miestelyje ir ne kiek nesigailiu. Uzteko ir tu pramogu, vakareliu. Kas liecia vaikus tai yra daug saugiau nei mieste, ypac kas liecia mokyklas. Mieste daugiau sancu del darbo, bet pragyvenimas tikrai sunkesnis. Vat ir ieskom namuko kur priemiesty, o ne mieste, del seimos, del ramybes. :mirksiukas:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dideliame mieste nenoreeiau gyventi, bet kaime be patogumo irgi. Beje, taip vaikysteje ir gyvenau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai buvau vaikas, tai sakiau, kad niekada nenoreciau gyventi kaime, o dabar mintys vis sukasi apie nama, gali buti ir kaime. Uzaugs dukra ir begsiu is "degtuku dezutes" i "gryna ora"

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai ko lauki kol u?augs dukra, jai kaip tik reikia gryno oro

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tai ko lauki kol u?augs dukra, jai kaip tik reikia gryno oro

Zinai, ji jau pakankamai didele ir "gryna ora" pati gauna, bet kol dar mokosi tokios gyvenimo salygos geresnes mokyklos atzvilgiu.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man kaimas gali but tik poilsiui ir maximum savaite. Daugiau, nors plaukus nuo galvos rauk. Man patinka miestas, judejimas, tas ?urmulys. Teko gyventi man chicagoj, gyvenau paeiam sentre ir e?eras prie pat, ir visas gyvenimas eia pat. Nu ?od?iu fantastika.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as uzaugau kaime, ir visada gera ikvepti gryno oro, pasedeti medziu pavesyje, tik dabar gyvenu mieste, bet dirbu raj., tad kaimo tikrai ilgiuosi , kas vasara nuvaziuoju pas gimines, ten atsipuciu, noreciau gyventi nuosavame nelabai dideliame namelyje, grazioje ramioje vietoje, bet tai tik svajos

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O a? va asfalto vaikas. Visa gyvenima gyvenu bute. O karve tik pernai vasara i? arti pamaeiau.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nei kaimui, nei miestui nejauciu daug simpatiju, man patiktu gyventi uz kokiu 10 km nuo miesto :mirksiukas:

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokia ir mano svajone, kuri turetu issipildyti. :)

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi, tik nevarykit ant kaimo!, man jis super patinka, labai smagu tureti kaima! :clap: :sird :clap:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaimas ir man labai, labai patinka...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.