Pereiti prie turinio
uogyte

Miestas ar kaimas?

Rekomenduojami pranešimai

Na manau,kokia padruske tikraj rasi ..o gal ir kokias dvi pasiimt gali :hm: bus idomiau :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galeeiau kaime gyventi su viena salyga- kad prie mano namo buto Maxima :laugh: :laugh:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu gerai.Tada as labai noreciau gyventi kaime :clap:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:bigsmile: Ne kaime saves neissivaizduoju su karvem ir kiaulem.Uzmiesti namo su patogumais noreciau,bet ne visi mano norai sutampa su galimybemis.

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na manau,kokia padruske tikraj rasi ..o gal ir kokias dvi pasiimt gali :hm: bus idomiau  :pack2_thumbup[1]:

neturiu as daug padruskiu, visos su seimom ir dirbancios iki isnaktu

Galeeiau kaime gyventi su viena salyga- kad prie mano namo buto Maxima :laugh:  :laugh:

:bigsmile: :o

:grin: Ne kaime saves neissivaizduoju su karvem ir kiaulem.Uzmiesti namo su patogumais noreciau,bet ne visi mano norai sutampa su galimybemis.

a? ir nenoriu a kaima... net neisivaizduoju sav?s prie kiauliu.. fui...

Noriu namelio, su sodu, kur vaikmas butu zaist ir viskas, nors vakar ?iurejau skelbimus galima rast kazka klaipedoje... bet be remontu... nors pagalvojus nu butas kanuoja 140,000 be remonto o tie su remontu virs 200,000, tai man pigiau iseitu be remonto pirkt, o paskui paciai tvarkyt?? a ne??

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Noriu namelio, su sodu, kur vaikmas butu zaist ir viskas, nors vakar ?iurejau skelbimus galima rast kazka klaipedoje... bet be remontu... nors pagalvojus nu  butas kanuoja 140,000 be remonto o tie su remontu virs 200,000, tai man pigiau iseitu be remonto pirkt, o paskui paciai tvarkyt?? a ne??

Namelis su sodu...Ach...Ir musu svajone...Dar ant ezero ar upes kranto... :this[1]:

O del remonto...Ziurint kiek ir kokio remonto reiketu tam nameliui.Gali atrodyti,kad remontuoti nedaug reiks,o kai pagyveni,islenda visi defektai.Pvz.mes nusipirkom buta.Atrode puse bedos.O kai pradejom kiloti visas kilimines dangas,pasiurpom.Ir cia tik virsuneles...Tai dar remontuoti ir remontuoti...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausia jei tik yra galimybe neskubekit ...skubos darba velniai gaudo...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) :hm: neskubesiu :hm:

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai va. dabar mastau, ka daryt, nes klaipedoje neaperkam su vyru buto, tai galvoju ?iuret ka nors u? klaipedos ribo.... tai noriu ar nenoriu teks eit i? klaipedos

Gal paie?kojus ilgiau ir pasiklausinejus pa?astamo rasi ir paeioje Klaipedoje ka nors pana?aus, nes buna kad ?monems reikia greitai i?va?iuoti ir pan. todel parduoda pigiau.

:hm: Ne kaime saves neissivaizduoju su karvem ir kiaulem.Uzmiesti namo su patogumais noreciau,bet ne visi mano norai sutampa su galimybemis.

kaip pastebejau dabar kaime sunku net tikro kaimi?ko pieno nusipirkti, mano tevo kaimynai ?mones visa laika gyven? kaime bet jau gal 10 meto gyvena mietieti?kai nei kiaulio nei karvio nelaiko, 5 vi?tas ir to ?ada atsikratyti. kiti dauguma naujakuriai ir dirbantys mieste todel kiaulio, karvio irgi nelaiko.taigi galima sakyti kaip ir miestas na tiksliau priemiestis.

neturiu as daug padruskiu, visos su seimom ir dirbancios iki isnaktu

:)  :) 

a? ir nenoriu a kaima... net neisivaizduoju sav?s prie kiauliu.. fui...

Noriu namelio, su sodu, kur vaikmas butu zaist ir viskas, nors vakar ?iurejau skelbimus galima rast kazka klaipedoje... bet be remontu... nors pagalvojus nu  butas kanuoja 140,000 be remonto o tie su remontu virs 200,000, tai man pigiau iseitu be remonto pirkt, o paskui paciai tvarkyt?? a ne??

Pastebejau kad butas gali buti gra?iausiai i?remontuotas bet pirkejas vistiek ras prie ko prikibti ir ras ka pakeisti. jeigu pirksi labai apleista reikes daug pinigo kad galetum padoriai gyventi. pasiskaieiuok ar taip i?eis viska geritai susitvarkyti, ne nieko nera bjuariau u? am?inus remontus. manau geriausias varinatas, vidutini?kai arengtas. nes geri remontai paprastai buna kosmetiniai ir jo sutvarkymas gali dvigubai atsieiti. o vidutini?kai arengti butai: kaina normali, gyventi galima ir ramiai tvrakaisi taip kaip tau patinka.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

logi?ka :pack2_thumbup[1]: :pack2_thumbup[1]: geras ptarimas :clap: :clap:

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat neissivaizduoju saves gyvenancios kaime be patogumu ,labai noreciau netoli miesto nuosavo namuko irengto ir su visais patogumis bet tai tik mano svajone... :rolleyes:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gyveman nors nedidelaim mieste bet visai neblogai, rami gatvele ir nuosavas namas tai :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.