Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Norinčių sustorėti klubas

Rekomenduojami pranešimai

?iandien su draugais prie stalo buvo dvi pagrindines temos:

1. Vairavimas.

2. Kad mano vyras pastorej?s, o a?- badaujanti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveika "kudiesiu" kompanija, as irgi sveriu tik 54 kg., mano ugis 163 cm. bet nesuku sau galvos.Va, jei daugiau pavalgau, tai tik pilvas atsikisa ir visas sustorejimas. :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, neseniai ir a? sveriau 54 kg.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano ūgis 176 cm, svoris - 58 kg. Kaip norėčiau priaugti dar kelis kilogramus, tik nežinau kaip. Pas mus irgi giminėj tas pats:seserys "kūdos", mama - irgi, nors yra 5 vaikų mama. Mes net galim rengtis tais pačiais drabužiais, nes sudėjimas panašus, na pas ją tik krūtinė didesnė.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastorėti yra tikrai sudėtingiau nei suliesėti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galbut ;)

Kazkada labai norejau priaugti nors kelis kg., (reikejo tikrai daug pastangu) del to man visada atrode, kadjei reikes mest svori pvz. kad ir po gimdymo,tai nebus labai sudetinga, bet as klydau :bredis: Matyt po gimdymo organizmas visiskai pasikeite :bredis:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man po trijų gimdymų organizmas nepasikeitė. Kaip buvo 55 kg su rūbais, taip ir liko. Paskutiniu metu tik ant juosmens juostelė riebaliukų atsirado.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geiste, o pagal tavo gyvenimo politika ir tuom kuom domiesi, kaip paaiškintum nutukimą ir mažą svorį? Juk tai turi būti kažkoks paaiškinimas ir šiam dalykui, ar ne?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute uzdave labai idomu klausima :D ;)

GEISTE, matyt vailgei su saiku :lol:

As miegeja pavalgyt :bredis:

Nors kazkada naktim galejau kepsnius ir t.t. valgyt ir svoriui visiskai neturejo itakos :bredis:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar stengiuosi maitintis kiek įmanoma sveikai, bet anksčiau tai mažai rūpėjo. Mano giminėje iš abiejų pusių visi liekni.

Kaip ir storumą, taip ir per didelį liesumą galima paaiškinti virškinimo sutrikimu. Jis susijęs su neigiamomis emocijomis.

Logiškai galvojant, kadangi paskutinius pusantrų metų gyvenu ramiai ir kuo toliau, tuo ramiau, turėčiau priaugti keletą trūkstamų kg, bet taip nėra. Mano kūnas kol kas nesikeičia. Kadangi truputį padidėjo riebalinis sluoksnis ant juosmens ir pilvo, ėmiausi stiprinti pilvo presą. Darau tai grynai profilaktiškai.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitau ir galvoju: kazin kaip man bus po gimdymo, atsistatys svoris ar ir man reiks dejuoti kaip ji numesti :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip pirma karta buvo? Ar reikejo pastangu ar pats atistate?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.