Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Norinčių sustorėti klubas

Rekomenduojami pranešimai

As irgi esu liekna istikruju zmones sako kad jau ir nebesveikai atrodau.. ir sportavau ir valgiau viska ir skrandi tampyti dariau, pas gydytojus ejau tyriausi...

Diagnoze - labai greita medziagu apykaita, susitaikyk nepasikeisi...

Ir ka jus galvojate? man dabar 15 metu, esu lenta pagal bernus ir t.t. bet esu beprotiskai laiminga!! suradau daug ka kito gyvenime nei bernai...

Supratau kad reikia ne figura ten staipytis o i mokslus kibti, nors gaila akd sitas supratimas labai nesenai atejo su 15 meteliais... o kai demesio i tai pradejau nekreipti i ta grozi figura t.t. tai ir berniukai demesi rodyti pradejo nes atrodziau neprieinama ir savimi pasitikinti :rolleyes:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

15 metų medžaigų apykaita gali krėsti šposus, organizmas dar fornuoajsi ir palaiko greita medžaigų apykaitos funkcija, kaip ir gali būti atbulinis varinatas, iki tam tikro amžiuas, išsilaiko pakankami apkūni kūno struktūra. Tad sakyti kad esi nestorėjanti, netikslu. Jei taip bus kada pilnai susiformuos kūnas ir vidinė hormonalinė pusiausvyra,tada galima bus ir diskutuoti...

Kaip sustorėti....? Kam tai nėra sunku tai padaro, kam tai neduota....tas gali bandyti bandyti bandyti,,,,,tai pasiseks arba ne :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.