Pereiti prie turinio
TeaMan

Apie ką svajojote vaikystėje?

Rekomenduojami pranešimai

va matai kaip sugeba iskraipyti mano mintis...o tu dar klausi, kas ir kaip

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  useris parašė:
va matai kaip sugeba iskraipyti mano mintis...o tu dar klausi, kas ir kaip

Į tavo atvaizdą pažiūrėjus kyla mintis akis užsidengti, o ne mintis kraipyti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Reta parašė:
Į tavo atvaizdą pažiūrėjus kyla mintis akis užsidengti, o ne mintis kraipyti.

:blink: :lol: tikrai jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai kad jus visokias mergas isideje...o man nepatinka, ir dedu tai kas man patinka...juk neprivalau derintis prie jusu...

nu varykit varykit, man patinka visai...Gerbiama Admin'e jos mane ignoruoja, prasau atsizvelgti...

kicule parašė:
Useri, tu mane kiekviena diena vis labiau stebini..... Nieko sau svajones  :blink:  :lol:

o ko cia stebetis, vaikas su neeiliniu mastymu...gal as is adamsu seimynos...tai ka dabar neturiu teises bendrauti...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vargšas ignoruojamas adamsų vaikelis ... parodyk bent vieną, kuris tave ignoruoja, aš jam žuvies raudonos, tiesa, neturiu, bet gal žalia tiks tam reikalui...likučius prie alaus sužiaumosim.Tuo pačiu ir taikos pypkę surukysim, aišku, jei tu rūkai.Beje, o ar vaikystėje kas neturėjo svajonės narkotikų parukyti (ar suvalgyti, čia neesminis dalykas).Gal geresnis noras būtų, nei lavonus numėsinėtus tyrinėti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu ar musu laikais kas svajojo apie narkotikus :blink: bent jau as tai nezinojau tuo metu kas tas yra :wink: Idomu ka siuolaikinis jaunimas apie tai masto :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mes su draugais buvom labai lakios vaizduotes, prisigalvodavom kad bobutes saldainiuose pardavineja pakavotus narkotikus...ir is ju negalima pirkti...

o mano mama liux...nebuvo ko nerimauti...juk ji zinojo kas per vaikas...tik sakau kad gal be reikalo, nes buciau kaip ji medike

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  useris parašė:
o mes su draugais buvom labai lakios vaizduotes, prisigalvodavom kad bobutes saldainiuose pardavineja pakavotus narkotikus...ir is ju negalima pirkti...

:mirksiukas::grin: as vaikysteje net nezinojau ka reiskia zodis narkotikai :grin::king:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  nera parašė:
:grin:? :grin:? as vaikysteje net nezinojau ka reiskia zodis narkotikai :king:? :blink:

Aha, tiksliai :wink: Tai sakau, gal mes daug ka praradom, kad nezinojom :lol: :mirksiukas:

Atsimenu, jau buvau yresnio amziaus, kai pussesere papasakojo, kad turi pazistama narkomane, tai buvo vos ne is fantastikos sferos :hm: :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vaikysteje svajojau buti med. sesele arba mokytoja, viena svajone issipilde :mirksiukas:

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Aqville parašė:
vaikysteje svajojau buti med. sesele arba mokytoja, viena svajone issipilde :grin:

ir kuri issipilde :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu mokytoja

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.