Pereiti prie turinio
useris

2 vaikas - po kiek metų planuoti?

Rekomenduojami pranešimai

idomu kokio amziaus dabar taviskiai?

maniskiai 3 ir 1 tai labai smagu jiems kartu,abu duksta zaidzia ir pan net grazu ziuret.aisku buna kai vyresnioji atimineja is mazylio zaislus ir pan bet cia pas visus taip manau.

Maniskiams 3 su puse ir 5 su puse...Mazoji labai pasiutus,brolis ramesnis.Visko buna...Mergina megeja paerzinti,o brolis tuoj nervuojas...letesnis uz sese,nukencia.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Maniskiams 3 su puse ir 5 su puse...Mazoji labai pasiutus,brolis ramesnis.Visko buna...Mergina megeja paerzinti,o brolis tuoj nervuojas...letesnis uz sese,nukencia.

mano mergicka vyresne ir pasiutus,maziukas tai dar ankstoka sprest koks bus,bet kai ji didesne tai ir siauteja :(

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kiek laiko pirmajam?

mes norejom kad nebutu didelio skirtumo tarp vaiku,kad nebutu pas pirma vaika konkurencijos ar pavydo supratimo,kad abu kartu augtu,turetu bendru draugu ir panasiai,galiu vardint daug pliusu :(

Dukrai 2 metai ir 20 dienų :tea: aš anksčiau norėjau kad skirtumas būtų 5 metų paskui kuo mažesnis bet gyvenimas sudėliojo viską savaip, visų pirma tai dar ne iki galo susitvarkiau po neštumo, kai ką dar savyje reikia pakeist, bet ir metas neštumui nepalankus

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dukrai 2 metai ir 20 dienų :tea: aš anksčiau norėjau kad skirtumas būtų 5 metų paskui kuo mažesnis bet gyvenimas sudėliojo viską savaip, visų pirma tai dar ne iki galo susitvarkiau po neštumo, kai ką dar savyje reikia pakeist, bet ir metas neštumui nepalankus

zinai keista bet as po antro vaiko gimimo praejus pusei metu atrodziau tukstanti kartu geriau ir buvau numetus svori negu as atrodziau ir buvau praejus metams po pirmo gimimo.

nu bet aisku jei galimybes neleidzia tai apie tai kalbos negali but,nebent tik tylus pasjajovimas :(

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano mergicka vyresne ir pasiutus,maziukas tai dar ankstoka sprest koks bus,bet kai ji didesne tai ir siauteja :tea:

Tikra tiesa,vaiku charakteriai keiciasi...Tik mazieji turi is ko mokyits... :(

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o vat mano noras tureti artimiausiu laiku antra vaika praejo- neisivaizduoju kodel- gal del to,kad pirmoji jau didele, savarankiska. ir baisu viska pradet is naujo- vystyklai, maitinimai, bemieges naktys...... bet planuose vistiek yra du vaikuciai :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kotry tikiu, nes pati dabar dėviu rūbus mažesnio dydžio negu iki neštumo :(

o vat mano noras tureti artimiausiu laiku antra vaika praejo- neisivaizduoju kodel- gal del to,kad pirmoji jau didele, savarankiska. ir baisu viska pradet is naujo- vystyklai, maitinimai, bemieges naktys...... bet planuose vistiek yra du vaikuciai :tea:

Daugelis sako, kad kuo vyresnis pirmas vaikas tuo labiau mamai nesinori grįžti prie bemiegių naktų, vystyklų, ir visokių kitokių rūpesčių...

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butaforija,oksana-as kadangi turejau jau antra tai ir tos patirties daugiau,nors nedarai klaidu kurias dariai su pirmu ir man tikrai simta kartu geriau/lengiau.

antrasis nuo 1,5men miega kiaura nakti,o pampersiuka nesunku o malonu keisti-tai yra rupinimasis mazyliu o jis tikrai malonus.nzn bet man patinka maziuksu augint,o ypac kai jie taip greit auga...

zmonike-jo maniskis megdzioja sese labai,kartoja veiksmus,sekioja,ka jinai turi ir jam reikia,o jinai siunta :gele:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai dabar mums gerai nes turim jau du ....sūnukui 2 ir 8men...o dukrytei vakar buvo 7menesiukai....labai lengva ir gera....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai dabar mums gerai nes turim jau du ....sūnukui 2 ir 8men...o dukrytei vakar buvo 7menesiukai....labai lengva ir gera....

aš tikriausiai klystu, bet man atrodo kad be galo sunku auginti du panašaus amžiaus vaikus, neįsivaizduoju dabar dar vieno, net nežinau ar sugebėčiau :blink:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tarp maniškių- 9 metų skirtumas. Na man labai gerai: dičkis jau savarankiškas, kai reikia, mažių prižiūri, nėra muštynių dėl žaislų. Pamenu, kaip mes su broliu pykdavomės :rolleyes:

Bet tikriausiai daug ką lemia pačių vaikų charakteriai.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

6m skirtumas.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.