Pereiti prie turinio
kicule

Pykinimas

Rekomenduojami pranešimai

ieka, kaip tau dabar sekasi?

tik ka perskaiciau kad Indrute laukiasi,tai nebegaliu sustbdyti asaru,kurios be perstojo varo....

o as tai gerai vis dar ...... bet einu kaip tankas.....ka reikia darau ko nepajegiu vyrukai padeda....buna dienu kaip miegucio labai noriu tai posmeli nukrentu ir toliau....siaip tai noreciau ir noreciau buti nescia.... :)

labai jau laukiukito pirmadienio 29d,kaip jau bus 20savaiteliu ir ziures daktaryte viska smulkiai leliuko...kaip galunes....kaip vystosi....o gal ir netycia pamatysim kas gi cia slepiasi... :gele: tai vat tokie tokeliai....

Laimingiausia visame pasaulyje.... :D

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tik ka perskaiciau kad Indrute laukiasi,tai nebegaliu sustbdyti asaru,kurios be perstojo varo....

o as tai gerai vis dar ...... bet einu kaip tankas.....ka reikia darau ko nepajegiu vyrukai padeda....buna dienu kaip miegucio labai noriu tai posmeli nukrentu ir toliau....siaip tai noreciau ir noreciau buti nescia.... :)

labai jau laukiukito pirmadienio 29d,kaip jau bus 20savaiteliu ir ziures daktaryte viska smulkiai leliuko...kaip galunes....kaip vystosi....o gal ir netycia pamatysim kas gi cia slepiasi... :gele: tai vat tokie tokeliai....

Laimingiausia visame pasaulyje.... :D

Jetau kaip miela...Na juk puikus tas laukimas vis delto... :D

Tiesa,o kaip sunelis ...jau pasakojat,kad tures sesyte arba broliuka...?

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo jau vis daznaiu akau kad leliukas pilvelyje gyvena ir kad negalima lipti ir "IGA-GA"daryti ant mamytes.... :gele: o jis pribega ir brrrrrrrrrr i pilveli.....pamaciau kaip elgiasi su mazuciais vaikuciais,nes kaip turejau savaitele leliuka4men.tai Deniukas ir pribega pabuciuoja,glosto ...sunesa zaisliukus,bet zinoma reikai ir priziureti kad netycia neuzgauttu is to gerumo....bet mazutis mane nudziugino kad taio myli mazucius...gal ir boliukui ar sesytei negailes nieko... :)

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane šiandien pirmą kart gerokai užpykino, galvojau maximoj ir visu miltelius skalbimo apvemsiu, ir paskui mžnes eilėje. Išlėkiau į lauką kaip išprotėjus bet lauke ir praėjo. O va namie vėl pykina :gele:

Šito baisiausiai ir bijau, ne duog dieve pykins visas 12 savaičių ar dar ilgiau :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, man ir namie buvo blogiausiai :flowers: atrodo kai iseidavau kur, tai lik trumpam ir pamisdavau apie pykinima :flowers: o namie vel tas pats :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fuuu kaip aš bijau tų pykinimų :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, mane visus tris nėštumus pykino... Nuo pirmų dienų iki pabaigos...Ką darysi- tokia mamos dalia...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mane šiandien pirmą kart gerokai užpykino, galvojau maximoj ir visu miltelius skalbimo apvemsiu, ir paskui mžnes eilėje. Išlėkiau į lauką kaip išprotėjus bet lauke ir praėjo. O va namie vėl pykina :D

Šito baisiausiai ir bijau, ne duog dieve pykins visas 12 savaičių ar dar ilgiau :D

Indrute kokios puikios naujienos, sveikinu :geda::this: :D is pradziu galvojau, kad jau pries miega negaliu suprasti ka skaitau :D kaip saunu...o del pykinimu - uzjauciu, bet po to jie praeis ir pamirsi kaip sapna.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne su vienu nepykino,na gal retkarciais truputuka. ;)

O vat mano teta trecio laukiasi tai su visais trimis baisiai pykina,galva skauda taip pastoviai bloga.Ir svarbiausia nepraeina vos ne iki penkto menesio :)

Idomu kaip mam butu su treciu <_ :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pasiguosiu ir as... :) oi tie pykinimai kankina ir mane dar baisiai...nesvarbu ar rytas, ar vakaras....buna, atrodo valgyt noriu, paimu tik kasni ir atgal norisi viska....o baisiausia kai vien tik taso iki tulzies...

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzjauciu tave, prisimenu dar si jausma, pabandyk susidziovinti juodos duonos riekuciu ir vis pagriauzineti, budavo tik atsikeliu ryte ir dar neislipus is lovos imdavau duonos kriauzli ir griauziau, man padedavo :)

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Uzjauciu tave, prisimenu dar si jausma, pabandyk susidziovinti juodos duonos riekuciu ir vis pagriauzineti, budavo tik atsikeliu ryte ir dar neislipus is lovos imdavau duonos kriauzli ir griauziau, man padedavo :)

Dekui uz patarima :flowers: reikes pabandyti tos duonytes pagriauzti....siaip namie tai turiu tu visokiu duoniuku sausu, tai griauziu kartais :huh: isvis buna, net nezinau ka valgyti, kad tik gera savijauta butu....

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.