Pereiti prie turinio
uogyte

Dėvėtų rūbų parduotuvės

Rekomenduojami pranešimai

uzeinu as irgi kartais bet nemoku rinktis

61425.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O aš daug gerų ir gražių dalykėlių randu ne tik sau, bet ir vyrui, dukrytei. Nes tikrai neišgaliu pirkti brangių drabužių, o jie čia ir kokybiškesni.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors uzsidirbu normaliai bet ir as ten uzsuku tik va su rinkimusi irgi turiu problemu,tai patingiu,o kartais ziuriu kaip kiti rausiasitai ir sau ka randu ka nors nors einu visai be tikslo siaipsau,mat man patinka grazus daiktai ir nesvarbu kad jie nebranus,svarbiausia kad man patinka ir zinau kur ji padesiu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sau tose labdarytese as mazai ka randu, gal kad nelabai noro turiu del saves knistis, bet vaikams tai tikrai graziu ir kokybisku rubeliu nuperku, daznai ir visiskai nauju, su etiketem. Mano mama tai kol gyveno LT buvo spece - tokiu rubu sau rasdavo, kad ohoho. Ir paltu graziausiu, ir kostiumeliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as budama Lietuvoje si karta ne karto neuzejau i tokia parduotuve- ne del to,kad geda, bet del to,kad neturejau visiskai laiko :coffee:

o vat mano mama tai kiekviena diena galetu eiti jeigu butu musu kaimelyje tokia parduotuve :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tokiose parduotuvėse tikrai galima gauti daug gražiu rūbeliu tik reikia žinoti kada jie naujų užsiveža.Pati nevaikštau po tokias parduotuves tik todėl kad mano teta prekiauja ir ko reikia tik pasakau, kai pamato atideda :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

užsuku karts nuo karto, su grupiokėm pasižiūrim kada humanoj prasideda išpardavimai ir einam. pvz džinsus pirktis iš turgaus tai man per brangu, nes man labai greit išdyla tis kojom, o va nusipirkau skuduryne už 5lt dejus džinsus, ir jau antras mėnesis eina, o medžiaga net nepaplonėjus. tikrai kokybiškesni drabužiai :doh:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskaičiau, gėda net prisipažinti, :suo: nu bet tikrai neinu :P gal dėl to kad nereikia :geda:

ankščiau eidavau sūnui į darželį ir į lauką rūbų nupirkti, tai atsimenu po 2 litus pripirkdavau dar tokių fainų rasdavau, o dabar :geda:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar as irgi neinu

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as einu ir eisiu :hm: nes tikrai vaikui kiemui is nauju gi tiek nepripirksi,plius ir kokybe geresne :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

einu ir as vaikui rubu paieskoti :kadaryt:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.