Pereiti prie turinio
uogyte

Kokius skalbimo miltelius naudojate?

Rekomenduojami pranešimai

Savo rubus skalbiu su Bonux'u, nes dirbau su skalbimo miltelio reklama ir tikrai ?inau, kad pas mus atve?amo skalbimo miltelio kaina diktuoja ne kokybe, o "presti?as" ir reklama. Vaikiuko rubus skalbiu su Surcare.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na reklama reklamai, bet man tai idealiausi yra ARIEL, tikrai i?plauna visas demias, kaip tuo tarpu visi kiti reklamuojami milteliai ne.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as milteliu nekeiciu, kaip pradejau skalbti automatinei masinai skirtais bonux, taip ir iki siol

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
o Persil pakeieiau a Tide, nes pastarieji visgi geriau skalbia.

Vat ir pabandiau Persil, gal visai ir nieko, bet vis gi Tide arba Bonux man geriausi :hm:

automatinei masinai skirtais bonux

Bonux pagal savo kaina tikrai labai geri miteliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na reklama reklamai, bet man tai idealiausi yra ARIEL, tikrai i?plauna visas demias, kaip tuo tarpu visi kiti reklamuojami milteliai ne.

Na man tai arielis ne tik demes isema, bet ir dazus nublukina, o pirkti dar maisa spalvotems, tai nelabai apsimoka :doh

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as skalbiu irgi su Bonux, tikrai labai geri, nieko nesiskiria nuo Arielo,

tik va kaina skiriasi :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man bonux tai eilinis ?....Tikrai nieko nei?plaudavo. Ir perku ariela tik dideliais mai?ais spalvotiem, ir de?ut? baltiem.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beveik visada skalbdavau su Tide,dabar nusipirkau pabandyti i? Thomas Philips ka?kokius P....nu nepamenu pavadinimo,negirdeti :geda Tai labai patiko...Beje a? beveik visada skalbiant dedu Vanish "druskos skalbiniams" ar kaip ji ten... :pack2_thumbup[1]:

Nedera elgtis ir kalb?ti it miegantiems...(H?rakleitas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaikui skalbiu nealergizuojaneiais milteliais, pirkdavau Bobas, dar ka?kokius lenki?kus Norfoje. Paband?iau Neutral skysta skalbikla-tikrai geriau u? pigius i?skalbia, bet ir kainuoja nema?ai.

Sau perku da?niausia Ariel, dar Dosia. Neband?iau Tide, kai taip daug kas eia gyre, reiks nusipirkti, kai turimi pasibaigs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bonuxu galutinai nusivyliau. siaip ji perku kai su pinigeliais nelabai. Po paskutinio savaitgalio pajuryje tas bonuxas netgi vaiku kojiniu nesugebejo isplauti. Turejau skalbt kelis kartus, bet svariomis jos taip ir netapo, nors netgi ne baltos, o violetines. Geriau man patinka Ariel, Persil. O to s... Bonux tai jau tikrai daugiau nepirksiu. Dabar galvoju gal cia kokia "piratine" partija ju pasitaike, nes anksciau jie tikrai buvo daug geresni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai aplamai niekada nebuvo geri Bonuxai. A? visa laik naudoju Arliel. O jeigu dar voki?kas arlielas tai i?vis kokybe super.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi Ariel, dar gerus atradau Fairy non bio, jie skirti kudikiams ir jautriai odai. :pack2_thumbup[1]: Tik vat sese sako, kad tokiu LT nera :schmoll:

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.