Pereiti prie turinio
Snapė

Plaukų aliejukai

Rekomenduojami pranešimai

ta pati situacija ir pas mane Indrute..... :(

ir niekas nepadeda- galva turiu plauti kasdien :(

Oksana, as tau siulyciau, jei turi galimybe, leist plaukuciams persiriebaluoti, t.y., neplauti bent kokias 4-5 d. Zinau, kad sunku bus apsikest, bet jei ir po to dar kuri laika paplautum reciau, pvz., kas trecia diena, manau, kad gal ir susitvarkytu ta problemyte. As kol ejau i darbeli irgi plaudavau galva kasdien arba kartais kas antra diena, o dabar, kai sedziu namie, pradejau retint plovimus ir tikrai plaukai dar ir po dvieju dienu atrodo labai normaliai :victory:

o man reiketu kazko stiprinancio saknis,nes kai tik koks stresas po savaites krenta kuokstais,siaip naudoju varnalesu aliejuka,arba kerotino plauku kauke nuo kerotino atseit greiciau atauga ir greiciau auga,bet gal kas galit kitka patarti,gal kas panase problema turi :)

Nika, man atrodo, kad kosmetines priemones tavo atveju nepagelbes, nes stresas jau vidine problema ir ja reik sprest is vidaus. Gal, jei esi linkusi stresuoti, pagerk kokio magnio + B6 ar tiesiog B grupes vitaminu, jie stiprina nervu sistema. Bent man nuo slinkimo labai gerai padedavo skalavimas dilgeliu nuoviru ir cinko tabletes (kitoms, girdejau, padeda silicis). Zinau, kad banalias ir simtakart girdetas tiesas cia rasau, bet kaip jau ir pati zinai, plauku slinkimas gali reikst, kad organizmui truksta kazkokiu vitaminu ar mineralu (dazniausiai tai buna magnio, kalcio, cinko, gelezies trukumas) :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nusipirkau pabandymui Kaune firmos serumo galiukam kapsulytes 5, jeigu patiks nusipirksiu daugiau, sakė kirpėja kad efktą turėčiau pajausti iškarto, na bus matyt :grin:

Čia gal ta vadinama "grožio kapsule" :victory:

jurk, pritariu :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir niekas nepadeda- galva turiu plauti kasdien :)

Tai nuo to tau dar blogiau, riebalus prie galvos šaknų gal ir išplauni, bet galiukus dar labiau sausini. Aš tai stengiuosi plautis galvą kas trečią dieną, nes jeigu dažniau galam išvis amen būtų :victory:

Vis galvoju, nukirpsiu kada visus galus kaip reikalas per sprindi, ir užsiauginsiu paskui per naują, bet biiijauuuuu kaip :(

Čia gal ta vadinama "grožio kapsule" :grin:

Gali būt, jos tokios kapsulytės mažos. Man meistrė sakė aliejuką kurį nuspipirkau tokios pačios medžiagos veikliosios kaip kapsulyčių, tai labiau apsimoka aliejukas :(

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ir blogiau, bet negaliu pakest kaip galva visa riebaluota- fyiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neimanoma susukuoti, suristi-nieko- atrodo lyg aliejum butu istepta-beeee!!!!!!!

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal ir blogiau, bet negaliu pakest kaip galva visa riebaluota- fyiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neimanoma susukuoti, suristi-nieko- atrodo lyg aliejum butu istepta-beeee!!!!!!!

Dėl to pati ir kalta.

Nes čia užburtas ratas, kuo dažniau plauni, tuo labiau riebaluojasi jeigu plaukai linkę į tai. O jeigu galiukai linkę į sausėjimą tai irgi tas pats su kiekvienu plovimu juos dar labiau sausini. Tai r gaunasi kad pati sau kenki.

Nors ir aš nekenčiu riebaluotų plaukų, sulipę prie galvos, galai išsipūtę košmaras, sekančią dieną po plovimo vaikštau su lengvai surištais plaukais, o trečiąją prieš plovimą standžiai surištais, nes klaiku žiūrėt. Bet jau geriau taip negu kas dieną plaut, ir jau tos pačios dienos vakar susiriebaluoją :grin:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as vargstu su besiriebalinanciais plaukasi, kasdien tenka plauti, nes i darba eit neplauta galva negaleciau

Plauku galiukai ir mano issauseje, tepu tepu viskuom

Gal reiks isbandyti Jurk pasiulyta aliejuka ir man

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oksana , aš kovojau su lygiai tokia pat problema , kuo dažniau plauni , tuo dažniau riebaluojasi , ypač tau kaip dirbi take away (aišku jei vis dar ten esi ) aš kaip ten dirbdavau irgi kentedavau , bet atradau toki dalykeli , DRY SHAMPOO cia kaip lakas tik jis nelipdo plauku.. juo išsipurki visus plaukus , ir tada tankiiom sukom viską išsisukuoji , tu kaip blondine , plaukai atrodys dar sviesesni nes jie kaip balti milteliai... man kaip tamsiai , jie kartais matosi i pilksvuma toki ant juodu , atrodo kaip nuaugineja plaukai .. :D

tai vat patarciau issipukšti juo jei jau kur eisi , susirišk i bize , ir nors diena ilgiau pratemk , visgi šioks toks zingsnis , o kitą diena neturi kur eiti , pabandyk ir kitą dienele , pavaikščioti neplauta galva :wub1: zinau kad labai nemalonu , ir jautiesi purvina , bet teko iškesti , dabar plaunu plaukucius kas 3 diena , nors jau antros gale jauciu kad jie netokie , jau riebaluojasi ...

dar stenkis , netepti serumo auksciau vidurio plauku , tepk nuo vidurio iki galu einant žemyn (aišku jei naudoji )

taip pat ir plovimas , ziurėk kad vanduo nebutu per karštas , ir gale plovimo , aš kaip darau visada su saltu vandeniu dar perskalauju :wub1: ž šis būdas iduoda šiokio tokio žvilgesio :) taip pat ir su balzamu kaip ir su serumu , stenkis netepti prie šaknu , o perskalaujant , labai gerai išskalauti :D

jei tui laiko leisk isdžiūti jiems natūraliai :flowers:

ps :yra geras Wella sampunas (regulare ) ju yra skirtingu rusiu , bet sitas pavadinimas man rodos yra riebaluotiems , plaukams , bei pakausiui ( nezinau kaip lietuvsikai pavadinti - angliskai scalp )ryt del pavadinimo pasitikslinsiu :)

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš naudoju gryną kokosų aliejų, kuris būną kietas kaip akmuo, jį atšildyt reik po karštu vandeniu kad susikystėtu, dar turiu avono aliejuka galam, ir dar dabar turiu kaunes seruma galiukam.

Indrute AVON , serumiukas galam , gal su zalia galvute permatomam buteliuke ?

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš naudoju AVON aliejuka galiukams :)

Kas liečia plauku susiriebalavima, tai man priklauso nuo šampūno koki naudoju, su vienais galiu plaut kad ir kasdien su kitais užtenka plaut ir kas trečia diena :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar naudoju Kerestase aliejuka galam.

Iskirtinumas tuom kad jauciasi nuo pacio pirmo karto pabandzius poveikis plaukam kuriuos juo patepiau :)

ECU0000_big.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute o jis labai brangus? kosmetikos parduotuvei ar vaistinei pirkais?

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek atsimenu ankščiau lietuvoj virš 100lt kainuodavo lyg ir, kiek dabar nežinau. Aš ne LT pirkau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.