Pereiti prie turinio
kicule

Savaitinis darželis

Rekomenduojami pranešimai

Manau yra mamu (kurioms pravercia tokie darzeliai ).

Ka jus manote apie savaitini darzeli?

Ar galetumet savo vaika palikti savaitej darze :hm:

Suprantu kad gyvenime buna labai sunku,reikia dirbti... bet neisivaizduoju kaip galima palikti savo vaika savaite darze :geda: :D :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Būną visokių situacijų gyvenime, tad nei smerkiu nei teisinu. Nežinia kas man gali nutikti.

O pati, atsimenu, visad norėjau į savaitinį darželį, net nežinau kodėl :geda: nors šiaip į daržą niekad nėjau su noru, o daugiau vos ne su ašarom :D tai neįsivaizduoju kaip būčiau iškentus savaitiniam.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat nesmerkiu, yra kaip yra... bet pati savo vaiko negaleciau palikti... mes beveik per 3 metus buvom issiskyre vienai nakciai tik gal 2 kartus.

Vienas is tu kartu buvo visai nesenai.

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar ju yra? ypac rajonuose. Gal nezinau nes neteko susidurti. Ar galeciau palikti ir neatsakysiu, nes tai priklauso nuo situacijos, bet jei taip butu, tai turbut ieskociau geresnio varianto nei savaitinis darzelis.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu o aš nesmerkiu tų mamų,bet tikrai galima rasti išeitį iš tokios padėties.Aš niekada negalėčiau savo vaiko leisti į tokį darželį,man,tai per žiauru,kažkokia nesamonė.Pati pamenu tuos laikus,kai mane leido į tokį darželį :D na aš prieš :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buna ivairiu situaciju.Jei tik yra galimybe-tai ne uz ka neleisciau i toki darzeli.Ne todel,kad nepriziuri ar dar kas nors.Negaleciau issiskirti su vaiku tokiam laikui.Sirdi skaudetu.Bet ,pagalvojau,o jei vienisa mama neturi nei mamos,nei bobutes,nei geru tetu,dedziu ar kaimynu,o dirba kokiam prekybos centre visa savaite nuo anksciausio ryto iki velyvo vakaro-ka tada daryti...Jai toks darzelis-issigelbejimas.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinoma,kad gyvenime būna įvairių situacijų ir manau nė viena gera mama nenori į tokį darželį vesti savo vaiko,jei neprispiria gyvenimas.Bet galiu pasakyti iš vaikų pusės,nes aš pati dirbau savaitiniame darželye ir mačiau kaip vaikai sunkiai tai perneša.Taip ir sukasi galvelės į duris ,kai tik šios prasiveria.O porą paskutinių dienų taip ir vaikšto palei duris. Niekas nebeįdomu nei žaislai ,nei draugai.Naktinės auklės sakė,kad ir naktimis verkia,mamas šaukiasi.Ir aplamai daug nervingesni vaikai ,nei paprastame darželyje.Jie pastovioje nežinioje- kada gi ta mama ateis?Uždavinėja klausimus:ar tikrai mano mamytė ateis?Vis pasitikrina kas kiek laiko.

Kai kuriems tėvams gal ir išsigelbėjimas tokie darželiai,bet vaikams ,tai tikrai ne į gerą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Žinoma,kad gyvenime būna įvairių situacijų ir manau nė viena gera mama nenori į tokį darželį vesti savo vaiko,jei neprispiria gyvenimas.Bet galiu pasakyti iš vaikų pusės,nes aš pati dirbau savaitiniame darželye ir mačiau kaip vaikai sunkiai tai perneša.Taip ir sukasi galvelės į duris ,kai tik šios prasiveria.O porą paskutinių dienų taip ir vaikšto palei duris. Niekas nebeįdomu nei žaislai ,nei draugai.Naktinės auklės sakė,kad ir naktimis verkia,mamas šaukiasi.Ir aplamai daug nervingesni vaikai ,nei paprastame darželyje.Jie pastovioje nežinioje- kada gi ta mama ateis?Uždavinėja klausimus:ar tikrai mano mamytė ateis?Vis pasitikrina kas kiek laiko.

Kai kuriems tėvams gal ir išsigelbėjimas tokie darželiai,bet vaikams ,tai tikrai ne į gerą.

niu siaubas man,net graudu pasidarė skaityti tavo postą :super: kaip užjaučiu vaikučius,nu negaliu.O kad jie nervingesni būna,tai faktas :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as skaiciau toki pasisakima ( Kai mama ateina pimti vaika namo po savaites, vaikas verkia ir nenori eiti pas mama, nes jam aukletoja yra artinesne uz mama :sird::victory::super::super: ) net siurpas per kuna prabego :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi negaleciau..Man ir taip sunku mazyle palikti kam nors priziureti porai valandu, o cia visai savaitei :flowers: Taip pat ieskociau geresnio varianto, jei buciau tokioje situacijoje..Nuo rugsejo ir as leisiu maniske i darzeli nuo 9.30 -14.00..Nezinau, kaip cia reikes priprasti :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As irgi negaleciau..Man ir taip sunku mazyle palikti kam nors priziureti porai valandu, o cia visai savaitei :flowers: Taip pat ieskociau geresnio varianto, jei buciau tokioje situacijoje..Nuo rugsejo ir as leisiu maniske i darzeli nuo 9.30 -14.00..Nezinau, kaip cia reikes priprasti :flowers:

Nicole, kaip nors :flowers:

Prisimink, tik kad mums mamoms, daug sunkiau priprasti kad vaikiukas darze,negu vaikams :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nicole, kaip nors :flowers:

Prisimink, tik kad mums mamoms, daug sunkiau priprasti kad vaikiukas darze,negu vaikams :flowers:

Aciu, Kicule :flowers: Tu geriau zinai, nes jau buvai tokioje situacijoje :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.