Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Labai mėgstu skaityti, tik pastaruoju metu vargiai beatrandu tam laiko. Nemėgstu skaityti pripuolamai, po 2-3 psl., jau kai įsijungiu, tai labai sunku būna atsiplėšti ;) Neseniai "surijau" A.Amirezvani "Gėlių kraują", dabar kibau į W.Styron "Sofi pasirinkimas". Įdomi knyga, bet "kietoka" ir 600 psl., tai nežinia, kada įveiksiu :hm:

Nesu kokia feministė, bet kažkaip pastebėjau, kad mėgstu knygas apie moteris, jų padėtį įvairiose kultūrose. Taip pat skaičiau "Tik su dukra", "Kabulo knygininkas", "Priversta tylėti", "Moterų kupė". Viena iš mano mėgiamiausių knygų, kurią skaičiau keletą kartų ir tikrai dar skaitysiu - tai A.Roy "Mažmožių Dievas" llaime:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Humoristė... mano poste yra nuoroda.. gi spalva kita.. paspaudus atverčia knygos anotaciją ir yra parodyta kaip viršelis atrodo...

Paveiksliukų nėra..

Humoristė tu :lol: žinai kiek tokiu žydru viršeliu sapnininkų, sapnųn aiškinimo knygų yra???? Vežimu vežt galimą, kažkaip arba juodais arba melynais viršeliais tokios knygos.

Labai mėgstu skaityti, tik pastaruoju metu vargiai beatrandu tam laiko. Nemėgstu skaityti pripuolamai, po 2-3 psl., jau kai įsijungiu, tai labai sunku būna atsiplėšti :rolleyes: Neseniai "surijau" A.Amirezvani "Gėlių kraują", dabar kibau į W.Styron "Sofi pasirinkimas". Įdomi knyga, bet "kietoka" ir 600 psl., tai nežinia, kada įveiksiu :rolleyes:

Nesu kokia feministė, bet kažkaip pastebėjau, kad mėgstu knygas apie moteris, jų padėtį įvairiose kultūrose. Taip pat skaičiau "Tik su dukra", "Kabulo knygininkas", "Priversta tylėti", "Moterų kupė". Viena iš mano mėgiamiausių knygų, kurią skaičiau keletą kartų ir tikrai dar skaitysiu - tai A.Roy "Mažmožių Dievas" :super:

Nei vienos iš tavo išvardintų knygų nesu skaičius, na išskyrus "Tik su dukra" :geda:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

j skaityti dieviu- budama lietuvoje skaitydavau per dienas..... ir dabar kai nuskrisiu nusipikrsiu sau knygu :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Humoristė tu :) žinai kiek tokiu žydru viršeliu sapnininkų, sapnųn aiškinimo knygų yra???? Vežimu vežt galimą, kažkaip arba juodais arba melynais viršeliais tokios knygos.

Nu ir kiek jų būtent taip atrodančių? :rolleyes: Gal jos ir žydros, bet viršelis, bent jau man tikrai įsimintinas... aš pavadinimo niekaip nesugebėjau prisiminti, o va viršelis iškart užsifiksavo...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu jau ko ko, bet viršelio neįsidėmėjau nei pavadinimo. Žinojau tik kad žydra, o jų tokio tipo židrų milijonai :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar skaitau Sabine Adler "Juodosios našlės" apie Čečenijos moteris ir jų gyvenima, nors nepasakyciau kad tai gyvenimas, tai egzistavimas o tiksliau vergavimas vyrams.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dabar skaitau Sabine Adler "Juodosios našlės" apie Čečenijos moteris ir jų gyvenima, nors nepasakyciau kad tai gyvenimas, tai egzistavimas o tiksliau vergavimas vyrams.

Iš kur tu vis tokių knygų trauki? aš niekad apie tokias nepaskaitau nete, niekad man tokios po ranka ir knyginę nepakliūną :dovana:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šiandien "netyčia" užsukau į knygyną ir prigriebiau Philippos Gregory "Karalienės sesuo" ir "Karalienės palikimas". Nežinau, kada prie jų prisikasiu, dar "Sofi pasirinkimas" niekaip nejuda į priekį, pastrigau 100 psl. perskaičiusi :blush: Nu taip man to laiko viskam trūksta, kad baisu. Turbūt vietoj visų šitų knygų reikėjo įsigyt kokią nors apie efektyvų laiko planavimą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nusipirkau Paulo Coelho "Veronika ryžtasi mirti", nes jo Alchemikas, paliko neišdildoma įspūdi.Tai nusprendžiau visas knygas jo perskaityti, pirma šias mažąsias, paskui didesnes.

Užkabino mane šitas rašytojas :rolleyes: Jo knygose nagrinėjamos temos, apie savęs ieškojimą, supratimą ir t.t. ir ne sausai išbambėta teorija išgirsta psichologų paskaitose, o su idomia gal ir netikroviška istorija.

Žodžiu nulėkiau ir nusipirkau dar dvi jo knygas, o "Veronika ryžtasi mirti" jau perskaičiau vakar. Tai šiandien nusipirkau dar "Prie Piedros upės - ten aš sėdėjau verkdama" ir "Portobelo ragana" :linksma:

Tikiuosi vėl labai malonaus skaitymo, kaip ir iki šioliai dvi jo perskaitytos knygos, surijau pasigardžiuodama :preved:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is tikruju apsimoka tapti "Knygu klubo" nare.Viena syki uzsisakius nors viena knyga,iskart ja tampama.Kas 3 menesius siuncia knygu kataloga.Jame buna knygu su nuolaidomis.Uzsisakai,o paskui gali atsiimti paste arba atnesa i namus uz kazkoki papildoma mokesti.Kai kurioms knygoms buna nuolaida vos 2-3 litai,kitoms ir iki 50 %..Gauni nuolaidu kortele,kuri galioja tam tikruose knygynuose ,deja ne visu leidyklu knygoms.Rodosi "Alma literos" ir dar kazkokios.Reiktu lapa surasti ir paskaityti.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip - būtent tos leidyklos :linksma: Aš esu narė. Po tos pirmos knygos, kurios pagalba tapau nare, daugiau nebepirkau, nes reikia sumokėt 9Lt už pristatymą jei perki iki 50Lt. Kas knygas ryja, tai greičiausiai apsimoka, nes ten tikrai keliais litais pigiau ir niekur nereikia eiti, bet kai aš užsimanau kokios vienos knygos, tai man pigiau prie progos esant Alytuj į knygyną užeit... Jei daug skaityčiau, tai be jokių abejonių pirkčiau tik pas juos.. ir dar kiek žiūrinėjau kitų "internetinių knygynų" kainas ir pristatymo kaštus, tai neradau kitos vietos (jei kas rado norėčiau nuorodos) kur būtų įmanomas pristatymas nemokamai už tokią kainą... kitur berods reikėjo pirkti už 120Lt.. o pats pristatymas, kai jau sumoki už jį visur vienodas. Beje knygų, jei jau pasiryžti mokėt už pristatymą galima nusipirkti ir pigiau keliais litukais, reik tik paieškot...

O pati durna galva... visai neseniai pirkau knygą Pegase ir pamiršau pasiimti knygų klubo kortelę, gal būtų kiek pigiau buvę :rolleyes:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirma karta kai pirkau,uzsakinejau ir sau ,ir draugei-gavosi virs 50 Lt ir tada paste atsiemiau nemokamai.jei iki 50 Lt suma,reikia 6 Lt moketi. Ir toliau darau uzsakyma keliu zmoniu,tikrai gaunasi virs 50Lt.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.