Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Net pažėjau... tiksliai 6Lt :mirksiukas:

Dabar net galvoju ar visur po 6Lt ar tik čia...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Iš kur tu vis tokių knygų trauki? aš niekad apie tokias nepaskaitau nete, niekad man tokios po ranka ir knyginę nepakliūną ;)

Nueinu i biblioteka ir pasiimu ;)

Siulau paskaityti Paulo Coelho knyga "Vienuolika minuciu" pasakoja apie jauna mergina, kuri norejo uzsidirbti pinigu parduodama savo kuna.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai šiandien nusipirkau dar "Prie Piedros upės - ten aš sėdėjau verkdama" ir "Portobelo ragana" ;)

va apie "Portobelo raganą" ir aš mąstau, kažkaip pavadinimas iškart užkabino. Tik reikia pirma "damušti" tas, kurios laukia savo eilės :flowers: O "Alchemikas" ne mano stiliaus knyga, vargiai įveikiau :D

Is tikruju apsimoka tapti "Knygu klubo" nare.Viena syki uzsisakius nors viena knyga,iskart ja tampama.Kas 3 menesius siuncia knygu kataloga.Jame buna knygu su nuolaidomis.Uzsisakai,o paskui gali atsiimti paste arba atnesa i namus uz kazkoki papildoma mokesti.Kai kurioms knygoms buna nuolaida vos 2-3 litai,kitoms ir iki 50 %..Gauni nuolaidu kortele,kuri galioja tam tikruose knygynuose ,deja ne visu leidyklu knygoms.Rodosi "Alma literos" ir dar kazkokios.Reiktu lapa surasti ir paskaityti.

aš pastoviai iš jų užsakinėju internetu, bet dar nė karto jokio katalogo negavau. Ir nuolaidų taip pat :D (išskyrus kažkokias bendras akcijas, skelbiamas jų puslapyje visiems). Tik pastoviai ganu visokias naujienas el.paštu apie naujų knygų pristatymus ir pan. Jaučiu, reiks kitą kartą prieš užsakant paskambinti ir pasiteirauti dėl tos nuolaidų kortelės :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš pastoviai iš jų užsakinėju internetu, bet dar nė karto jokio katalogo negavau. Ir nuolaidų taip pat ;) (išskyrus kažkokias bendras akcijas, skelbiamas jų puslapyje visiems). Tik pastoviai ganu visokias naujienas el.paštu apie naujų knygų pristatymus ir pan. Jaučiu, reiks kitą kartą prieš užsakant paskambinti ir pasiteirauti dėl tos nuolaidų kortelės :super:

Tikrai paskambink.Jei jau esi nare to klubo,tai butinai turi atsiusti.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau maniau kad knyga tai kruva popieriuas aprasyta kitu minciu ir isgyvenimu taciau karta, kai supratau kad knyga gali labinti ne tik prota bet ir vidinio pasaulio emocijas iskarto supratau kad tai ne tik kruva popieriaus kuris skirtas tiems kas neturi ka veikti :geda:)

kaip nebutu keista net pasirinkau studijojti leidyba ir poligrafija ..

keistas tas gyvenimas :())

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Anksciau maniau kad knyga tai kruva popieriuas aprasyta kitu minciu ir isgyvenimu taciau karta, kai supratau kad knyga gali labinti ne tik prota bet ir vidinio pasaulio emocijas iskarto supratau kad tai ne tik kruva popieriaus kuris skirtas tiems kas neturi ka veikti :geda:)

kaip nebutu keista net pasirinkau studijojti leidyba ir poligrafija ..

keistas tas gyvenimas :())

:) o aš vaikystėje nekenčiau skaityti visokių nesąmonių, mane versdavo perskaityti knygą, po to jau skaitydavau medicinines knygas vaikystės, o ne kažkokią neaiškią grožinę :D Man tai buvo katastrofa :D

Bet dbr literatė :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaiciau "Tik su dukra".tai uzvertus knyga visokios emocijos apimdavo.vienu momentu apimdavo tokia meile savo vyrui :unsure: :D ,kita karta puldavau savo vaiku buciuoti :hm: ,dar kita karta kazkokia pikta uzversdavau knyga...Vienu zodziu-ivairios emocijos...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Perskaiciau "Tik su dukra".tai uzvertus knyga visokios emocijos apimdavo.vienu momentu apimdavo tokia meile savo vyrui :victory: ;) ,kita karta puldavau savo vaiku buciuoti :super: ,dar kita karta kazkokia pikta uzversdavau knyga...Vienu zodziu-ivairios emocijos...

skaičiau ir aš ją, nors tiesą sakant, man tokias knygas beskaitant visad ima siutas dėl tų moterų prakeikto nuolankumo. Tiesa, ta Betė tai kovojo iš paskutiniųjų, bet momentais irgi nesąmonių pridarydavo :wub1: Dar iš tokio žanro knygų patiko "Kabulo knygininkas", o "Priversta tylėti" tai skaičiau sukandusi dantis - taip pikta buvo ant tos vokietkos už jos naivumą ir kvailumą. Ir dar rašo paskui knygoje apie tai, kokia pati yra durna :rolleyes:Mano sesė ištekėjusi už musulmono, tik ačiū Dievui, kad jo šeima liberalių pažiūrų, nesilaikanti tų visų tradicijų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai skaitydama tą knygą, galvojau kad kiekvienai moteriai taip galėtų atsitikti, kuri suplanuotų tekėt už musulmono. Ir jai vyras buvo idealus, šitiek metų pragyvenes amerikoj, nepagalvotum kad taip gali būt. Juk neatsisakytume nei viena nuvešti savo vaikų parodyt savo vyro tėvam, ar ne?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš tai skaitydama tą knygą, galvojau kad kiekvienai moteriai taip galėtų atsitikti, kuri suplanuotų tekėt už musulmono. Ir jai vyras buvo idealus, šitiek metų pragyvenes amerikoj, nepagalvotum kad taip gali būt. Juk neatsisakytume nei viena nuvešti savo vaikų parodyt savo vyro tėvam, ar ne?

žinok, man vistiek sunku patikėti, kad nebuvo jokių ženklų apie kitą jo asmenybės pusę, kol jie gyveno Amerikoj. Negali žmogus šitiek metų gyventi tokį dvigubą gyvenimą, slėpti savo tikrąjį veidą, išprotėtų šitaip tikrai. Manau, kad tikrai buvo tų epizodų, kai jai jau galėjo kilti kažkokių įtarimų, tik ji arba nenorėjo jų matyti, arba buvo per daug kvaila, kad pamatytų (atsiprašau už tokį tiesmuką išsireiškimą) :rolleyes: Aš atsidūrusi tokioje situacijoje turbūt irgi nenorėčiau visko atvirai parašyti, be to, tada ir knyga nebūtų tokia populiari, nes skaitytojas jos greičiausiai ne gailėtųsi, o gal net smerktų, kad pati pasirinko tokį kelią. Bet čia jau tik mano pamąstymai, galbūt aš ir labai neteisi esu tos moters atžvilgiu :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaičiau:

Olegas Lapinas "Vienas megabaitas apie meilę" ir

Allan ir Barbara Pease "Kodėl vyrai meluoja, o moterys verkia"

Labai įdomios knygutės. Ir prisijuokiau tiek, kad net pilvą skaudėjo :victory:

Dabar skaitysiu Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia" :flower:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Joseph Murphy "Jūsų pasąmonės galia" :flower:

Aš iš šitos knygos dariau psichologijai didelį rašto darbą ir prezentaciją(beja gavau 10 :D ), tai kaip į knygą gilinausi kitaip negu paprastas skaitymas, tai galiu pasakyt kad nesamonių nesamonė, vienam skyriuje rašo veinaip, kitam visa tai smarkiai prieštarauja :rofi: ir tai pabrėžiau savo darbe, galvojau dėstytoja suės, o jai tai kaip tik patiko :victory:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.