Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Man patinka detektyviniai romanai. Labiausiai Agatos Kristi.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rekomenduoju perskaityti Herbjorg Wassmo DINOS KNYGA. man patiko, nelėkšta.

http://www.rasyk.lt/knygos/dinos-knyga/485.html

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man patinka detektyviniai romanai. Labiausiai Agatos Kristi.

O kuo būtent jie tau patinka?

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai kartu bandai narplioti nusikaltimą, tas paslaptingumas. Va kas mane žavi.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip taip taip

dabar skaitau apie Budą, labai nuramina, toks geras jausmas kai ją skaitau :geda: :) :(

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš dbr skaitau programiškai.. Dinos knyga buvo laisvas skaitymas, dbr dar laisvas - S. Parulskio MURMANTI SIENA,

aj šiaip skaitau kelias knygas vienu metu.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet aš iš tikrųjų pavydžiu tiems žmonėms kurie vienu metu gali skaityti kelias knygas, fainai

nu aš niekaip negaliu, turiu pabaigti vieną o tik paskui imti kitą

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
bet aš iš tikrųjų pavydžiu tiems žmonėms kurie vienu metu gali skaityti kelias knygas, fainai

nu aš niekaip negaliu, turiu pabaigti vieną o tik paskui imti kitą

aš tai pavydžiu tiems, kad gali paimti ir perskaityti vieną nuopradžios iki galo, negriebdamas kitos :ver:

aštai tokį skaitymą laikau savo "profesine liga".

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuri laika buvo neskaitadieniai, tai per ta laika tik tokia lengva knygele perbeldziau - S.Kubelkos "Persproges korsetas". Dabar pradejau Hebjorg Wassmo "Stikline pieno". Eilej laukia dar nemazai knygu, bet kazkaip nujauciu, kad tuoj vel neskaitadieniai ateis :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Papasakosi, kaip ta stiklinė pieno :D Man Dinos knyga patiko, tai susidomėsiu gal ir šia. Dar noriu perskaityti šių metų Ivanauskaitės premijos nugalėtoją :"Silva rerum".

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš tai pavydžiu tiems, kad gali paimti ir perskaityti vieną nuopradžios iki galo, negriebdamas kitos :D

aštai tokį skaitymą laikau savo "profesine liga".

Man tas pats yra...Visuomet vienu metu skaitau keletą knygų...Vakar pradėjau D.Stain "Osnovy psichičeskovo celitelstva". Rusiškas knygas skaitau kasdien...Ką tik perskaičiau R.Banienės "Sapnų takais' (klausau dabar jos paskaitų), E.Profet "Angelį liubvi", "Angelį iscelenija", S.Dausinienės "Pas būrėją Svetlaną" (pažįstu ją). Dar laukia "Angelį ozarenija", pradėta Lazarevo "Vospitanijie roditelei"...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj aš skaitau irgi ir rusiškas, šiuo metu skaitau - "Vvedenije v fenomenologiju Guserlia", "Fenomenologinė filosofija", Voltero "kandidą". Parulskio "Murmančią sieną", Skaitinėju angliškai apie dailę 20 amžiaus, nu ten daugiau paveikslų pačių, albumas, taip pat daugelį kitų mokslinių, tik konkrečiu etapu daugiau būtent mokslui nei laisvalaikiui

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.