Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

na, visgi pasiryzau ir pradejau ta "Mano sesers globejas". Labai gera knyga, nors man ir sunku tokias skaityti. Tik gaila, kad laiko truksta prisest ir ramiai perskaityt :mirksiukas:

Siandien vel neatsispyriau pagundai ir prisipirkau nauju knygu, tik kol kas joms teks palaukt savo eiles - reikia pabaigt skaityt visas nepabaigtas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai visos sios autores knygos paliko ispudi.Ypatingai sita ir "19 minuciu"...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kartais yra skaiciusiu S.Rushdie "Klounas Salimaras", butu idomu isgirst atsiliepimu apie sia knyga :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jurk o apie ką ta knyga Mano sesers globejas, girdėjau labai gerus atsiliepimus

vėl stringa forumas, juodai

užknisoooooo

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Berods jau trečią kartą skaitau Luulės Viilmos "Skaidrus meilės šaltinis".

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tuoj pradėsiu skaityt

Anna Gavalda "Tiesiog drauge"

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebeturiu laiko skaityt knygas malonumui, tenka mokslui knygas graust :rolleyes:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitau "Dievų mišką", "Marta F" (Apie Froido žmoną, būna knygų geresnių, lengva šiaip, popsinio stailiuko), "Miegančių drugelių tvirtovė" (nors Ivanauskaitė man kaip erašytoja nekaip..).

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jurk o apie ką ta knyga Mano sesers globejas, girdėjau labai gerus atsiliepimus

Zana, si knyga apie viena seima, kurioje mazai mergytei diagnozuojama itin sunki vezio forma ir vienintelis budas ja isgelbet - persodint giminingo donoro kaulu ciulpus, nuolat naudoti kt. kraujo lasteles. Kadangi nei vienas is seimos nariu netinka kaip donoras, tevai ryztasi gimdyti dar viena vaika, kuris dar embriono stadijoj butu atrinktas kaip tinkamiausias potencialus donoras. Gimsta mergyte, kuri turi isgelbeti savo sergancia seseri. Zodziu, nenoriu smulkintis, bet toliau rasytoja kalba kiekvieno seimos nario lupomis - ka kiekvienas is ju toje istorijoje mato, isgyvena, kaip bando su ta situacija tvarkytis. Sunku ta knyga skaityt, nes visu beprotiskai gaila, kiekviena is ju galima suprast ir pateisint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Zana, si knyga apie viena seima, kurioje mazai mergytei diagnozuojama itin sunki vezio forma ir vienintelis budas ja isgelbet - persodint giminingo donoro kaulu ciulpus, nuolat naudoti kt. kraujo lasteles. Kadangi nei vienas is seimos nariu netinka kaip donoras, tevai ryztasi gimdyti dar viena vaika, kuris dar embriono stadijoj butu atrinktas kaip tinkamiausias potencialus donoras. Gimsta mergyte, kuri turi isgelbeti savo sergancia seseri. Zodziu, nenoriu smulkintis, bet toliau rasytoja kalba kiekvieno seimos nario lupomis - ka kiekvienas is ju toje istorijoje mato, isgyvena, kaip bando su ta situacija tvarkytis. Sunku ta knyga skaityt, nes visu beprotiskai gaila, kiekviena is ju galima suprast ir pateisint.

įtariu man irgi reikės paskaityti, kai turėsiu laiko, jaučiu įdomi knyga nes vien tik geri atsiliepimai apie ją

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na, visgi pasiryzau ir pradejau ta "Mano sesers globejas". Labai gera knyga, nors man ir sunku tokias skaityti. Tik gaila, kad laiko truksta prisest ir ramiai perskaityt :)

Siandien vel neatsispyriau pagundai ir prisipirkau nauju knygu, tik kol kas joms teks palaukt savo eiles - reikia pabaigt skaityt visas nepabaigtas :flowers:

Šią knygą kaip tik baigiau skaityti, paliko neišdildomą įspūdį.

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Andriuškevičiaus esė knyga - Rašymas dūmais. Man patinka ;)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.