Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

per pora vakaru perskaiciau Z.Stankaus "Kaip tampama albinosais" (apie tarnavusius Afganistane). Nors anotacijoj rasoma, kad tai pakartotas didelio populiarumo sulaukusios knygos leidimas ir kad ji lyginama su Dievu misku, taciau man kazkodel didelio ispudzio nepaliko. Aisku, siaubinga tai, ka isgyveno ten buve kariai, dar galima sakyti vaikai, bet pats pasakojimas kazko manes giliai neuzkabino :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Skaitau E. Jelinek "Pianistė". Negaliu pasakyti, kad gaunu didžiausią kaifą nuo skaitymo, nuo kalbos, nes ji tokia truputį ištęsta, lengvai skaitosi, panašu į posą, tačiau pati knyga tokia keista gana. Norisi paskaityti, kaipgi ten bus toliau, na įtraukia. Šiaip rašoma apie moterį, kuriai jau virš 30 metų, bet ji yra tarsi priklausoma nuo motinos, t.y. gilios psichologinės bėdos, nes motina ją visada per daug globojo, jau nupaišiuisi ateitį buvo. Ir ši mergina-moteris yra labai nelaiminga, nes motina iki šiol ja rūpinasi ir ji negali jau atsikratyti jos globos, nebent ši tik mirtų, nes ryšys niekaip nenutraukiamas. Erika labai kenčia, ji pjaustosi rankas, tačiau net ir tada nejaučia skausmo, didžiausais skausmas - tas, kurį suteikė motina.

Toliau dar neskaičiau :victory: Tai negaliu papasakoti :hihihi:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neseniai perskaiciau labai faina lengva knyga "Kalifo rumai: metai Kasablankoje". Megstu knygas apie Rytu kulturas. Sioji apie Maroka - jo zmones, paprocius, amatus, tikejima dzinais. Daug juokiausi ir stebejausi, koks dar visgi tas pasaulis margas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Siandien baigiau skaityti J.Picoult "Devyniolika minuciu"...Sukrecia,pamastai...Isvis ,man sios autores visos knygos -NEREALIOS...

sakiau vasarai palepinsiu save ir nusipirksiu šitą knyga nes girdėjau labai gerus atsiliepimus

Zana, si knyga apie viena seima, kurioje mazai mergytei diagnozuojama itin sunki vezio forma ir vienintelis budas ja isgelbet - persodint giminingo donoro kaulu ciulpus, nuolat naudoti kt. kraujo lasteles. Kadangi nei vienas is seimos nariu netinka kaip donoras, tevai ryztasi gimdyti dar viena vaika, kuris dar embriono stadijoj butu atrinktas kaip tinkamiausias potencialus donoras. Gimsta mergyte, kuri turi isgelbeti savo sergancia seseri. Zodziu, nenoriu smulkintis, bet toliau rasytoja kalba kiekvieno seimos nario lupomis - ka kiekvienas is ju toje istorijoje mato, isgyvena, kaip bando su ta situacija tvarkytis. Sunku ta knyga skaityt, nes visu beprotiskai gaila, kiekviena is ju galima suprast ir pateisint.

o va tos knygos gale kaip zliumbiau :wub1: pasikukciodama :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parekomenduota nusipirkau Darjos Doncovos knygą "Manikiūras numirėliui" ir vakar iki paryčių skaičiau. Jaučiu ši rašytoja stos šalia mano mylimiausių į gretas, tikrai ne žemiau, o kaip dar prieš akis tiek neskaitytų jos knygų yra tai išvis geeeera geeeera, nes mano mylimukai ne kasdien po knygą leidžią :blink:

Kas skaitot rusiškai išvis pavydžiu, nes originalia kalba turėtų būt nerealu, o be to į LT ne tiek ir daug knygų išversta :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Parekomenduota nusipirkau Darjos Doncovos knygą "Manikiūras numirėliui" ir vakar iki paryčių skaičiau. Jaučiu ši rašytoja stos šalia mano mylimiausių į gretas, tikrai ne žemiau, o kaip dar prieš akis tiek neskaitytų jos knygų yra tai išvis geeeera geeeera, nes mano mylimukai ne kasdien po knygą leidžią :doh:

Kas skaitot rusiškai išvis pavydžiu, nes originalia kalba turėtų būt nerealu, o be to į LT ne tiek ir daug knygų išversta :doh:

reiks ir man ka nors is rusu autoriu paskaityt. Paskutiniu metu labai pamegau rusiskus filmus. Kazkaip visgi ju mentalitetas mums tikrai artimas ir suprantamas. Nors, turiu pripazint, kad rusu klasika man nelabai patinka, isskyrus atskirus kurinius :blink: (bendrai, tai ne tik rusu, o ir is lietuviu bei pasaulines klasikos, privalomos perskaityti mokykloje, mazai kas patiko :doh: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ši rašytoja apie kurią rašiau rašo su jumoru detektyvus rimtus, nu skaitosi tai fantastiškai, kodėl aš jos ankščiau nežinojau - nežinau :blink:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ši rašytoja apie kurią rašiau rašo su jumoru detektyvus rimtus, nu skaitosi tai fantastiškai, kodėl aš jos ankščiau nežinojau - nežinau :doh:

as irgi tik is taves apie sia rasytoja isgirdau, tai iskart zvilgterejau, kokiam zanrui ji atstovauja :blink: man patinka detektyvai, o jeigu dar su jumoro gaidele, tai tikrai turetu buti lengvas malonus skaitymas :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na surijau tą knygą kaip gaivaus oro gurkšnį. Nerealus detektyvas, skaitydama ir prisijuokiau ir įsijautus skaičiau. Šiandien nusipirkau dar dvi tos rašytojos knygas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Čiapajevas ir Pustota", "Nežemiško sekso fetišas".

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Herkus Kunčius "Išduoti, išsižadėti, apšmeižti".

Man patinka. Gera.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.