Pereiti prie turinio
Snapė

Ar skaitote knygas?

Ar skaitote knygas?  

81 narys prabalsavo

1. 1. Ar skaitote knygas?

• 1. TAIP
      49
    • 2. NE
      14
    • 3. KARTAIS
      18

Rekomenduojami pranešimai

Svečias Dimidrolis

Man irgi. Reikia jausti knygos kvapa, geriausia ja skaityti patogiai asitaisius lovoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na man pavyzdžiui skaityti knygą ar tai žurnalą internete, tai tas pats kas medų laižyti per sloiką. Nu gal durnas palyginimas, bet tikrai. Kas skaito knygas tam tikrai pritars.

:hm: aš skaitau ir normalias knygas, tik paskutiniu metu (kai kompą nusipirkau) tingiu į biblę nueit :o Dabar irgi skaitau knygą, paprasta su lapais :unsure: , negi blogai, kad man patinka ir internete paskaitinėt?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:hm: a? skaitau ir normalias knygas, tik paskutiniu metu (kai kompa nusipirkau) tingiu a bibl? nueit :geda Dabar irgi skaitau knyga, paprasta su lapais :grin: , negi blogai, kad man patinka ir internete paskaitinet?

Niekas gi ir nesako, kad skaityti internete yra blogai. A? tik norejau pabre?ti kad skaityti knyga normale tai kaifuot galima, o internete, nu ne?inau :susigedes:.Pritariui dimidroliui, o i?vis geriausia knygas skaitytis atsiblokavus nuo visko, ir kur nors ?iltai asitaisius.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Ankseiau ir a? taip maniau , bet kadangi dabar viskas taip tobuleja , viskas kompiuterizuota - norisi ?engt a prieka nors seno knygo vargu ar rasi internete , bet visumoj man su kompiuteriu patinka viska daryt :geda tiesiog jis atima mano visa laisva laika ir knygoms laiko nepalieka , ?iaip turiu namuose labai daug knygo perskaityto ne syka , bet tai buvo iki tol kol nepamilau kompiuterio :hm:

P.S. prie? kelias dienas skaieiau internete nebloga romaniuk?ta su liudna pabaiga , bet buvau lygiai tai pat atsiblokavus nuo visko , monika prie nosies prisiki?usi asijaueiau a herojes vaidmena .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o išvis geriausia knygas skaitytis atsiblokavus nuo visko, ir kur nors šiltai įsitaisius.

va šitam tai ir aš pritariu, tik kartais nesugebu nuo kompo atsiplėšt :hm:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arlene, tu tik nesupyk ant man?s, bet a? nemanau kad knygo skaitymas "in real" jau kaip ir atgyvena. Jo kompiuterizuojamies tai nerealiu greieiu. Bet kartais negali nusipirkti naujos knygos, nes jos nera. Reikia laukti, pakartotino tira?o. O tai manau arodo kad knygos dar "ant bangos" :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As dar vis stengiuosi pirmuma suteikti knygoms bet laiko stoka daro savo, taciau jei pasiimu knyga, tai turiu kuo greiciau ja perskaityti, tada galiu nei valgyti nedaryti nei kambariu tvarkyti, todel knygas stengiuosi skaityti kai budziu.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nusipirkau a? vel nauja knyga. Lietuvio ra?ytojo Vlado ?alnerausko "Kriminalas ir Kabaretas". Pavalgau ir lekiu megautis knyga. Kaip perskaitysiu para?ysiu savo aspud?ius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kur tu dedi tas nusipirktas knygas? A? paskutiniuoju metu ma?ai knygo perku, nes neturiu kur jas deti.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir kur tu dedi tas nusipirktas knygas? A? paskutiniuoju metu ma?ai knygo perku, nes neturiu kur jas deti.

Turiu didel? lentyna knygom, bet ir ji jau pilnut pilnutele :mirksiukas: . O ir kaikurias knygas i?siuneiu mamai, sesei...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano sekcija pilna, dar tris lentynas miegamojo spintoje esu u?emus. Ji yra vir? lovos. Tai kartais paberiu besikuisdama tas knygas vyrui ant galvos...Gi kai dirbu, man pastoviai kokio nors knygo reikia. Tai ie?kau ir ie?kau. Kai sukraunu knygas keliom eilem, paskui neprisimenu, kur ka padejau... O dabar mano sunus savo knygo lentynas pradejo krauti...Kai jis pra?o, visuomet norima knyga nuperku. Jis ir su draugais knygom keieiasi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Faina kad sunus taip knygas skaito. A? ir turbut savo vaikus skatinsiu skaityt. Nes pati save kiek atsimenu, tai tik visur su knyga. O ir mano mama su tevu lygiai taip pat griau?e knygas kaip a?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.