Pereiti prie turinio
ledi_x

Indaplovės

Rekomenduojami pranešimai

Nicole,

o kodel tu skardu indaplovej neplauni?pas mane tai dar yra ir funkcija, kad galiu isimt virsutini stalciu ir sustatyt skardas ir isplaut

Net nezinau, niekada negalvojau jas plauti, nes nezinau ar jos tinkamos indaplovei :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai niekada dar nebandziau skardu ar keptuviu ar puodu indaplovei plauti kazkaip man atrodo kad tai ne imanoma man :coffee:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau dziaugiuosi indaplove, dalykas :rolleyes: kriaukleje tuscia :super: ir nereikia guncytis kam indus plauti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ledi_x, labai saunu :rolleyes: Klausyk, o tu lekstes siek tiek po vandeniu pakisi pries dedama i indaplove, ar viska tiesiai dedi :super: Klausiu, nes kai kurie zmones taip daro, sako indaploves ilgiau laiko :rolleyes: Tai ir as taip pradejau daryti, nors dabar susimasciau, ar verta :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kam ta indaplovė, jei dar turi maklintis su tais indais prieš įdėdama į ją?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai kam ta indaplovė, jei dar turi maklintis su tais indais prieš įdėdama į ją?

Aha tikrai :rolleyes::rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ledi_x, labai saunu :super: Klausyk, o tu lekstes siek tiek po vandeniu pakisi pries dedama i indaplove, ar viska tiesiai dedi :hm: Klausiu, nes kai kurie zmones taip daro, sako indaploves ilgiau laiko :rolleyes: Tai ir as taip pradejau daryti, nors dabar susimasciau, ar verta :hm:

nekisu po vandeniu ir nenuplaudineju, jei lieka maisto likuciu, tik nuvalau, svarbiausia, kas nebutu ddaug maisto atlieku

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na matai, kai kurios programos labai ilgos, tad daugiau energijos ir vandens naudoja, todel as paprastai jungiu trumpesne programa, kuri tinkama nelabai purviniems indams plauti :rolleyes: be to, as vandens specialiai neleidziu visoms lekstems praplauti, tik toms, kurios jau labai labai purvinos :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki :flowers:

taip ir man indaplove praverstu, bet nezinau kokia pasirinkti, gal kas patartu, kur geriausia pirkti ir kokia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu uz indaplov, labai praverstu buityje. KOl kas neturiu, bet tai vienas is pirkiniu, kuri butinai isigysiu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nieko pries indaploves neturiu,bet man jos tikrai nereikia,musu namuose tai nereikalingas daiktas :nestuke::super:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat nieko pries bet musu seimynai jos nereikia

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.