Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Dar.."Lost & Delirious" :sird :pack2_thumbup[1]:

aga :grin: :pack2_thumbup[1]: labai geras:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Parsisiuneiau Pjuklas -2 pirma dalis patiko, antra sako geresne bet dar ?iauresne. Rytoj ?iuresiu.

o ?iaip galetumet daugiau pasiulyti ka pa?iureti. Ka?kaip visi aprim? :doh

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai siaip visokio zanro filmai patinka, bet labiausiai istrige - Aeon Flux(dar tik neseniai isleistas, pastatytas pagal animacini seriala, daug idomiu efektu, fantastinis), jei kam patinka lengvo turinio, siek tiek nuotykiniai siulau pasiziureti Legend of Zoro ir Unfinished Life (Nepasibaiges gyvenimas), kas megsta drama su trupuciu komedijos - Dreamer (Svajotoja), o kas nori asaras palieti - Cold Mountain (gana ilgas, bet tikrai verta pamatyti..o geriausios komedijos butu - Wedding Crashers, Hitch, 40 Year Old Virgin ir manau jau klasika tape American Pie (Amerikietiskas Pyragas) visos dalys, bet manau geriausia The Wedding (Vestuves)..Is siaubiaku labai geri - House of Wax, Saw ir Saw2, The Ring ir Ring2, Grudge..Na ir galu gale Harry Potter visos dalys tikrai labai geros, dar kol kas neziurejau Cronicles of Narnia, bet daug sako, kad labai geras..Dar esu maciusi Elektra, The Perfect Man, In Her Shoes, War of Worlds, bet labai didelio ispudzio nepaliko :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man tai siaip visokio zanro filmai patinka, bet labiausiai istrige  - Aeon Flux(dar tik neseniai isleistas, pastatytas pagal animacini seriala, daug idomiu efektu, fantastinis), jei kam patinka lengvo turinio, siek tiek nuotykiniai siulau pasiziureti Legend of Zoro ir Unfinished Life (Nepasibaiges gyvenimas), kas megsta drama su trupuciu komedijos - Dreamer (Svajotoja), o kas nori asaras palieti - Cold Mountain (gana ilgas, bet tikrai verta pamatyti..o geriausios komedijos butu - Wedding Crashers, Hitch, 40 Year Old Virgin ir manau jau klasika tape American Pie (Amerikietiskas Pyragas) visos dalys, bet manau geriausia The Wedding (Vestuves)..Is siaubiaku labai geri - House of Wax, Saw ir Saw2, The Ring ir Ring2, Grudge..Na ir galu gale Harry Potter visos dalys tikrai labai geros, dar kol kas neziurejau Cronicles of Narnia, bet daug sako, kad labai geras..Dar esu maciusi Elektra, The Perfect Man, In Her Shoes, War of Worlds, bet labai didelio ispudzio nepaliko :schmoll:

Visi tavo i?vardinti filmai super geri :pack2_thumbup[1]:

Bet va saw nepavadineiau a? siaubeku, daugiau sunkiu psichologiniu filmu :grin:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet va saw nepavadineiau a? siaubeku, daugiau sunkiu psichologiniu filmu :grin:

Gal ir teisi, bet man tai tu svirkstu duobe vis dar siurpuli kelia :schmoll: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal ir teisi, bet man tai tu svirkstu duobe vis dar siurpuli kelia  :schmoll:  :laugh:

Nu jo vaizdas neblogas buvo. Bet ir pvz tas degantis peeiui ?mogus?

Bet galo nuspet vistiek buvo neamanoma, ane?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man saw ganetinai baisus.seip 2 dalis baisesne.bet pabaiga tikrai netiketa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visi tavo i?vardinti filmai super geri :pack2_thumbup[1]:

Bet va saw nepavadineiau a? siaubeku, daugiau sunkiu psichologiniu filmu :mirksiukas:

Na Indrute juk psichologinai filmai ir yra baisiausi. a? prsimenu skambuta nu nieko baisaus nerode, bet kai pabaigem ?iureti filma jeigu buto suskambej?s telefonas turbut bueiau a kelnes pri?...us. :laugh:

o man saw ganetinai baisus.seip 2 dalis baisesne.bet pabaiga tikrai netiketa

Man pirma dalis ka?kaip ne tai kad baisi bet ?iauresne, ?lyk?tesne, antroje tik bjauru buvo kai pir?ta sulau?e. :rolleyes:

Papildyta:

?iurejau dar tipo siaubo "raktas nuo viso duro" nieko vidutinis, o kitas rusi?kai "zlovie?eiaja tiemnata" na ?itas nejaukus. bet visai nieko.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gal man taip pat saw vis del to ne tai kad toks baisus,bet ziaurus ir labai jau itemtas siuzetas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas dar ka pasiulys pa?iureti? :bigsmile:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kas dar ka pasiulys pa?iureti?  :grin:

"Brokeback mountain", "Mulholland drive".. :pack2_thumbup[1]:

Menas būti išmintingu – tai žinoti, į ką nereikia kreipti dėmesio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
"Brokeback mountain", "Mulholland drive".. :pack2_thumbup[1]:

o kada ir per koki kanala rodys? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.