Pereiti prie turinio
Agnia

Filmai

Rekomenduojami pranešimai

Gal ir keistai nuskambes, bet mano megstamiausi filmai katastrofiniai, tokie kaip "zemes drebejimas Niu Jorke","diena po rytojaus", "Dantes virsukalne", dar apie potvynius ir pan. Zodziu kai gamta parodo savo jegas. O siaip jei rodo koki apie ryklius, tai tada ziuriu pasimegaudama.

Oi nieko čia keisto, man irgi visi šitie filmai nerealūs :mirksiukas: diena po rytojaus man įstrigos visiškai, kaip ir visi kiti, dar pvz man geras buvo žemės branduolys nu ir visi kiti tokio žanro :sird:

Čia biškį ne į temą, bet kaip buvau Universal Studio parke, buvom negaliu pavadint taip atrakcijonu, nu nežinau kaip tokius dalykus ten jie vadiną, bet imitacijoje realioje, ir tuo pačiu parodyme kaip kuriami filmai. Tai man nerealu buvo toj imitacijoj zemės drebėjimas niu jorke. Žodžiu taip, nusileidom mes į tunelį, dalis žmonių(kiek tilptų š traukinuko kabiną) ir viskas padaryta kaip centrinei niu jorko centrinei metro stotyje. Sulipom visi į metro, ir pajudėjom į požemį, ir prasidėjo viskas drebėt sekančioj stotelei, apliejo vanduo, įskilo grindinys, ant metro užkrito mašina ir t.t. Na tai toks efektas kad šakės, pasijauti tikram žemės drebėjime ;)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ar nors kiek buvo baisu? Taip realiai.. na, pvz, o jei kažkas nepavyks ir atsitiks kas?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten ir šiaip man buvo baisoka, nors ir supranti, kad viskas padaryta specialiai, ir nieko negali atsitikti, net gi jeigu neįvyktų, nes konstrukcijos labai lengvos, ir užgriuvus ant galvos nenusuks jos.

Ir čia tik vienas iš filmų parodymų į kuriuos ėjom, ėjom į visus iš tikro, ir kiekvienas viens už kitą įdomesnis fainesnis ir t.t. atrakcijonas( nors ne manau kad tai teisingas pavadinimas tam :mirksiukas: )

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai atrodo labai kvaila vaidmeni gavo Jolanta is moterys meluoja geriau tokia angeliukas bet kartu melage ir flegma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau parekomenduoti tikrai neblogą komedija "Pametęs galvą Las Vegase". Vakau su vyru nuvažiavom į patį paskutinį sensą, ir tikrai nepasigailėjom.

Apie jį galit paskaityti čia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš rekomenduočiau "If only"(Jei tik). Vienintelis filmas, per kurį verkiau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas mėgo visas Indiana Džons serijas siūlau pažiūrėti ir pati naujausią. Na man kaip visad nerealu buvo. Tik sakyčiau labai smarkiai jaučiasi kad prie filmo rankas yra pridėjas ir Spilbergas, bet tai mano manymu suteikia tik dar didesnį įdomumą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl jūsų rekomendacijų vakar parsisiunčiau IF ONLY filmą, vakare eisiu jį žiūrėt. Ir dar siunčiuosi P.S. I love you, labai norėjau jį pažiūrėti kino teatre bet nespėjau nuvažiuot :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Peržiūrėjau vakar "If Only" filmas tikrai vertas dėmesio... Kaip pabaigiau žiūrėti maniškis jau miegojo, o aš tai norėjau jam pasakyti kad jį myliu be proto... tai tik įsikniaubiau į jį ir užmigau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indre, kokia kalba šitas filmas pas tave? :blink:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indre, kokia kalba šitas filmas pas tave? :flower:

Lietuvių :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.