Pereiti prie turinio
Fantasy Alka

Mūsų kūryba

Rekomenduojami pranešimai

Indrute, tiesiog super :flowers::hm: :) Nekantraudama laukiu, kada isleisi sia knyga ir busi populiari autore :D :lol: :lol: Saunuole B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Negaliu :D

Paskui bus neįdomu skaityti mano visos knygos :kadaryt:

o ir kas paskui ją pirks kaip visa publikacija bus internete :kadaryt:

as skaitysiu, nes labai idomi :( noreciau nuo pat prazdiu paskaityt iki pat galo :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rašydama knygą, užsibrėžiau sau tikslus, nepainioti savo asmeninio gyvenimo ir aplinkinių žmonių.

Bet dieve dieve kaip sunku kad jūs žinotumėt. Va visai nesenai atsisėdau ir perskaičiau ką prirašiau(o prirašius jau bais daug), ir vis dėl to asmuo kuris mane pažįstą daug atrastų sutapimų gyvenimo. Aišku daugiausia matosi visi pomėgiai. Kad ir rūkymas nuolatinis mano herojes. Arba sapnai.

Kad ir veikėjų vardai, vis dėl to giliai pasamonėje kiūtinantys prisiminimai prikėlė daug ką.....

Be to, mano mūza vėl pabėgo, neberašau. Nebežinau ką. Nebenoriu. Ir taip visda. Kartais mūza iššoka vidurį nakties kad ir kokia 3 ryto(kaip praeitą savaitę) tai sėdėjau niekur nėjau iš namų, nieko nedariau tik rūkiau ir rašiau rašiau rašiau... Iki vakaro, paskui dėjau miegot. O dabar ramuma.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar truputį iš vaidinančios rašytoja gyvenimo:

Kūrdama herojes gyvenimo vingius, pati taip įsijaučiu kad vieną kart rašydama verkiau drauge su ja. Ir taip man jos gaila ir taip gaila...

Bet žinot, veikėjai patys pasirenka savo gyvenimą, tu juos samonėje augini augini ir jie daro sprendimus savarankiškai, aišku gi galėjau viską pakeisti, kad ji neverktų kad džiaugtūsi, bet būtų nebe JOS gyvenimas, nebeįdomu skaityti, neišgyventas....

Mano šita kūrybą tarsi mano koks kūdikėlis bus išnešiotas išliuliuotas išverktas išsapnuotas.... Dėl to smarkiai abejoju dėl leidybos ir viešo pasmerkimo....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, nebijok, knyga tikrai bus super, as tavim 100% tikiu, ir visai nesvarbu, kiek laiko tu ja rasysi, as tikiu, kad galutinis variantas bus vertas daug daugiau, nei kazkieno kritika :lol: llaime::sird1::sird1: Gero tau kurybinio ikvepimo :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:pilot: Redagavo Indre

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj kaip noretusi paskaityti visa romana :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrė turi talentą rašyti, norėčiau, kad tavo romanas būtų išleistas :geda:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina sau, vel suerzinai ir palikai, idek dar.. noriu dar paskaityti :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:mirksiukas: Redagavo Indre

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.