Pereiti prie turinio
oksana

Broliai-seserys

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

SUKURIAU SIA TEMELE NES TURIU GAL IR BEDELE.MANO BROLIS SIUO METU GYVENA SU MANIM IR MANO SEIMA.VYRAS SAKO KAD AS PER DAUG JUO RUPINUOSI,KAD ELGIUOSI SU JUO KAIP SU VAIKU SAVO-TA PRASME,KAD GALIU INDUS ISPLAUTI ,SKALBINIUS,UZ JI NAMA SUTVARKYTI,PIETUS I DARBA SUSIDETI.VYRAS PYKSTA KAD AS PER DAUG JUO RUPINUOSI-GAL NET LABIAU NEI PACIU VYRU.BUNA NET LABAI DIDELIU BARNIU.VYRAS SU BROLIU SUTARIA NELABAI-PRIE VISKO KIMBA-JAM VISKAS NE TAIP.PATS ISSAKO SAVO NUOMONE,O BROLIS TURI PASILAIKYTI SAVO,NES VYRAS YRA JAM DAUG KUO PADEJES IR JAUCIASI VIRSESNIS UZ JI.....

ISSAKYKIT SAVO NUOMONES TIE KURIE TURI BROLIU IR TIE KURIE GYVENA KARTU....

Redagavo Nicole

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oksana, o kiek tavo broliui metu?

As turiu broli, kuris 7 metais jauniasnis uz mane, teko ir jam pagyventi su mumis,aisku jam tada buvo apie 1 metu.

Bet... dariau kas man priklauso name ir nedaugiau,galu galia ir vyruka reikia prie tvarkos aratsakomybes pratinti :flower:

Na cia aisku mano nuomone, bet jau savo kambari visada tvarkydavo,indus plaudavo... Nes nera mazas vaikas.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai sunki situacija, ner blogiau, kai vyras nesutaria su tavo giminaiciais..Mano brolis daug jaunesnis uz mane, 9 metu skirtumas, tad as ir pati su juo anksciau pjaudavausi :D O kai isvaziavau i Airija, kazkaip viskas po truputi pasikeite, dabar visai neblogai sutariam, nors ir metai jau kiti..Broliui neuzilgo 18, tad kazkaip lengviau randam bendra kalba..Nors kai pora vasaru su mumis gyveno, vel siokia tokia trintis buvo..Maniskis irgi kabinosi prie kai kuriu dalyku broliui bunant su mumis, bet ir as ne ka geresne buvau..Matai, jis truputeli mamyciukas, nes nuo mazens astma turejo, tad tevai ji visalaik uztardavo ir lengviau su juo elgdavosi..Mes kazkaip stengemes broli daugiau savarankiskesni padaryt, gal todel kartais atrodydavo, kad gal per grieztai mes su juo elgdavomes..Veliau budavo, kad as uzstodavau broli, jei maniskis jam del kazko kvailo priekaistaudavo..

Kazkaip sunku ir patarti tavo situacijoje, kadangi brolis ir taip daug iskentejo, tad normalu, kad juo stengiesi rupintis..Bet is dalies, tavo vyras irgi teisus, jei perdaug palanki esi savo broliui..Galu gale brolis visa laika su jumis negyvens, tad teks jam ir paciam ismokti, kaip savimi pasirupinti..Gal pasistenk tiek daug del brolio nedaryti..Nezinau, ar brolis jums kazkiek moka, kad pas jus gyvena, tarkim uz saskaitas ar maista..Jeigu ne, tuomet susitarkite, kad viena savaite jis kazkokius namu ruosos darbus atliktu, juk nelabai teisinga, kad tu turi ne tik savo vyrui, bet ir broliui pastoviai valgyt daryti, indus uz visus plauti, namus uz visus tvarkyti ir dar savo mazule priziureti..Juk ir paciai laisvo laiko neliks ;) O su vyru reiketu irgi kada susesti ir issiaiskinti, kokias jis turi problemas su tavo broliu..Galbut galima butu priimti visiems patenkinama sprendima, kad daugiau nebutu tokiu barniu namuose, juk visi suauge zmones esate ;)

Nu ir prirasiau as cia ;)..Tikiuosi rasi kazka naudingo sau :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai sunki situacija, ner blogiau, kai vyras nesutaria su tavo giminaiciais..Mano brolis daug jaunesnis uz mane, 9 metu skirtumas, tad as ir pati su juo anksciau pjaudavausi :D O kai isvaziavau i Airija, kazkaip viskas po truputi pasikeite, dabar visai neblogai sutariam, nors ir metai jau kiti..Broliui neuzilgo 18, tad kazkaip lengviau randam bendra kalba..Nors kai pora vasaru su mumis gyveno, vel siokia tokia trintis buvo..Maniskis irgi kabinosi prie kai kuriu dalyku broliui bunant su mumis, bet ir as ne ka geresne buvau..Matai, jis truputeli mamyciukas, nes nuo mazens astma turejo, tad tevai ji visalaik uztardavo ir lengviau su juo elgdavosi..Mes kazkaip stengemes broli daugiau savarankiskesni padaryt, gal todel kartais atrodydavo, kad gal per grieztai mes su juo elgdavomes..Veliau budavo, kad as uzstodavau broli, jei maniskis jam del kazko kvailo priekaistaudavo..

Kazkaip sunku ir patarti tavo situacijoje, kadangi brolis ir taip daug iskentejo, tad normalu, kad juo stengiesi rupintis..Bet is dalies, tavo vyras irgi teisus, jei perdaug palanki esi savo broliui..Galu gale brolis visa laika su jumis negyvens, tad teks jam ir paciam ismokti, kaip savimi pasirupinti..Gal pasistenk tiek daug del brolio nedaryti..Nezinau, ar brolis jums kazkiek moka, kad pas jus gyvena, tarkim uz saskaitas ar maista..Jeigu ne, tuomet susitarkite, kad viena savaite jis kazkokius namu ruosos darbus atliktu, juk nelabai teisinga, kad tu turi ne tik savo vyrui, bet ir broliui pastoviai valgyt daryti, indus uz visus plauti, namus uz visus tvarkyti ir dar savo mazule priziureti..Juk ir paciai laisvo laiko neliks ;) O su vyru reiketu irgi kada susesti ir issiaiskinti, kokias jis turi problemas su tavo broliu..Galbut galima butu priimti visiems patenkinama sprendima, kad daugiau nebutu tokiu barniu namuose, juk visi suauge zmones esate ;)

Nu ir prirasiau as cia ;)..Tikiuosi rasi kazka naudingo sau :flower:

as jau daug kartu kalbejausi su vyru ta tema ir visa laika susipykdavome.todel daugiau stengiuosi ta tema nekalbeti. ir as visada uzstoju broli,o vyras pyksta del sito.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana, o kiek tavo broliui metu?

As turiu broli, kuris 7 metais jauniasnis uz mane, teko ir jam pagyventi su mumis,aisku jam tada buvo apie 1 metu.

Bet... dariau kas man priklauso name ir nedaugiau,galu galia ir vyruka reikia prie tvarkos aratsakomybes pratinti :flower:

Na cia aisku mano nuomone, bet jau savo kambari visada tvarkydavo,indus plaudavo... Nes nera mazas vaikas.

mano broliui 21. tarp musu desimt menesiu skirtumas. jis irgi viska daro,bet jei as galiu as padarau,o vyras pyksta... dar-mes su broliu labai riedavomes anksciau,dabar viskas pasikeite,bet buna burbteli ant manes.mat jis viska gali sakyt,o as ne...bet jam-kodel nezinau-nusileidziu.man jo gaila labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tada nemanau kad cia yra problema, suprasciau kadtu eitai is paskos ir vis prasytai padaryk ta ar ana... ( turiu omeni broli).

Tikiu kadsunku tau,ner blogiau kai du artimi zmones nesugyvena ar konfliktuoja :rolleyes:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pastebėjau, kad mano vyras pavyduliauja, kai kalbu apie brolį... Nes aš brolį visada giriu: kaip jis viską moka, kaip jis viską daro, kaip jis su dukrom užsiima ir t.t. Su broliu labai gerai sutariu, esu linkus visuomet jam, kaip vyresniam, nusileisti. Jis iš tiesų yra labai protingas ir tiesiog puikus žmogus....

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat turiu broli, jis jaunesnis uz mane 7 metais ,kas leicia del sutarimo tai kaip buvom mazesni buvo visko ir piktumo ir mustyniu :victory: , bet dabar kaip suaugome sutariam labai gerai. :super:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano brolis metais vyresnis.Pradejom bendrauti normaliai tik kai as istekejau, o jis susirado panele.Dabar sutariam puikiai ir pasisnekam.Anksciau jam buvo savo draugai ir savo pasaulis,o man savo.Kentejau as nuo jo...Dziudo prijomus ant manes bandydavo.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano brolis metais vyresnis.Pradejom bendrauti normaliai tik kai as istekejau, o jis susirado panele.Dabar sutariam puikiai ir pasisnekam.Anksciau jam buvo savo draugai ir savo pasaulis,o man savo.Kentejau as nuo jo...Dziudo prijomus ant manes bandydavo.

uzjauciu tave zmonike,vargsele kiek tau iskest reikejo :victory:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vargsele zmonike.mano brolis irgi ant manes daug ka isbandydavo kai buvom vaikai,bet poto liovesi.

kicule as nesakau kad problema tame kad mano brolis nieko nedaro. problema tame kad vyras nesutaria su broliu ir kad del jo buna pykciu tarp mudvieju..... tiesiog uzsiminiau apie pagalba broliui is indu plovimo,skalbimo ir t.t.puses tik todel kad vyras pyksta kad kartais as tai darau uz broli....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule as nesakau kad problema tame kad mano brolis nieko nedaro. problema tame kad vyras nesutaria su broliu ir kad del jo buna pykciu tarp mudvieju..... tiesiog uzsiminiau apie pagalba broliui is indu plovimo,skalbimo ir t.t.puses tik todel kad vyras pyksta kad kartais as tai darau uz broli....

oksana as taip ir supratau,tik gal ne taip issireiskiau :super:

na kad nesutaria,del to ir kabinejasi vyras prie jo, kaip sakant kabliuku iesko.

Pabandyk dar karta pakalbeti su vyru, sakyk abu yra artimi ir mylimi zmones,del to tau labai skaudu kad jie pykstasi :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.