Pereiti prie turinio
oksana

Broliai-seserys

Rekomenduojami pranešimai

Mums, moterims gal kitaip atrodo, o vyrai geriau supranta vyrus ir ju tas kabinejimasis gal daugiau vyriskas, o mums atrodo, kad taip neturetu buti. Vyras, kuris yra vyresnis jaucia didesne atsakomybe ir nori kad tokia pacia atsakomybe jaustu ir jaunelis, gal del to kartais ir pamustravoja :brunette:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na nemanau... kai pamustravoja savo broli gal but, bet kai liecia pvz., mano brolio yra kas kita.

Nors tfu,tfu,tfu... maniskis su mano broliuku turbut geriau net sutaria, negu su savo (ju amzius panasus) :brunette:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiekvienas turi savo nuomone.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai būtent kad kiekvienas turi savo nuomone,dėl to čia ir pasisakom :brunette:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
SUKURIAU SIA TEMELE NES TURIU GAL IR BEDELE.MANO BROLIS SIUO METU GYVENA SU MANIM IR MANO SEIMA.VYRAS SAKO KAD AS PER DAUG JUO RUPINUOSI,KAD ELGIUOSI SU JUO KAIP SU VAIKU SAVO-TA PRASME,KAD GALIU INDUS ISPLAUTI ,SKALBINIUS,UZ JI NAMA SUTVARKYTI,PIETUS I DARBA SUSIDETI.VYRAS PYKSTA KAD AS PER DAUG JUO RUPINUOSI-GAL NET LABIAU NEI PACIU VYRU.BUNA NET LABAI DIDELIU BARNIU.VYRAS SU BROLIU SUTARIA NELEBAI-PRIE VISKO KIMBA-JAM VISKAS NE TAIP.PATS ISSAKO SAVO NUOMONE,O BROLIS TURI PASILAIKYTI SAVO,NES VYRAS YRA JAM DAUG KUOM PADEJES IR JAUCIASI VIRSESNIS UZ JI.....

ISSAKYKIT SAVO NUOMONES TIE KURIE TURI BROLIU IR TIE KURIE YVENA KARTU....

gal tavo broliui dėl šventos ramybės reikėtų gyvent atskirai :D kaip supratau nemažas jau, kad prižiūrėt reikėtų,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad as ji nepriziuriu-paprasciausiai rupinuosi-vis del to jis mano brolis.mus tevai auklejo rupintis vieni kitais. o gyventi atskirai????-isivaizduok tokia situacija,pas tave atskrenda artimas zmogus-brolis ar sesuo (i kita sali) ir tu zmogu kuris blogai zino kalba,kuris neturi teisiu vairuotojo isleistum gyventi viena?????? tuo labiau kad mes patys ji pasikvetem gyventi ir dirbti...... :doh: :D jis nemazas vaikas jam 21 metai-bet metai neturi reiksmes.... ir spresti kada gyventi atskirai-turim mes ir jis....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pazystama taip pat pakvete pas save broli,bet po keliu sav.m surado jam gyvenamaja vieta. Jis ir dabar gyvena atskirai, jie puikiai sutaria,vazineja vieni pas kitus i svecius (Jie Airijoje gyvena).

Nes jau po keliu dienu prasidejo nesusitarymai pas jos.

Zinok istiesu nera geriau gyventi atskirai nuo bet kokiu giminaiciu,nes visadaateina laikas ir prasideda pykciau, tau jis yra brolis, o ne tavo vyrui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano pazystama taip pat pakvete pas save broli,bet po keliu sav.m surado jam gyvenamaja vieta. Jis ir dabar gyvena atskirai, jie puikiai sutaria,vazineja vieni pas kitus i svecius (Jie Airijoje gyvena).

Nes jau po keliu dienu prasidejo nesusitarymai pas jos.

Zinok istiesu nera geriau gyventi atskirai nuo bet kokiu giminaiciu,nes visadaateina laikas ir prasideda pykciau, tau jis yra brolis, o ne tavo vyrui :doh:

puikiai tai suprantu kicule,bet as taip negaliu-nezinau kodel. alga pas ji maza ir gaila man jo-as bent valgyt pagaminu ir sutvarkau, o ka jis vienas....zinoma ateis laikas kai jis issikraustys,bet kol as galiu as jam padesiu. o vyras su juo tegul aiskinasi patys-nesikisiu,nes tapsiu kalciausia del visko. jeigu uzknis-atsiprasant-broli viskas tai issikraustys-o tai turi nuspresti jis pats. man jis netrugdo, vyras turi siek tiek susitaikyti,nes kai kalbejom apie tai kad brolis atskris-jis buvo nieko pries ir net uz tai.o charakteri brolio jis zinojo visada. ir nereikejo tiketis kad jis bus po mano vyro padu. kiekvienas gyvenam savo gyvenima, o jeigu as padedu broliui-juk ne finansiskai, o moraliskai ir namu atzvilgiu,tai cia mano pasirinkimas. :D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oksana85, o brolis finansiškai prisideda? maistas, pvz už kieno pinigus perkamas?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
oksana85, o brolis finansiškai prisideda? maistas, pvz už kieno pinigus perkamas?

viskas perkama per puse ir uz nuoma prisideda.viskuom padeda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na bet vistiek jam geriausia išsikraustyti gyventi kartu, išmoks kitaip žiūrėti į gyvenima. O ir šiaip pgalvojus 21 metų ką kalbos neik kiek nemoka? Tai kaip jis dirba? Kaip jis iki darbo dasigauna? Va taip pat lygiai ir viską susitvarkys vienas, o ir jam ir jum tikrai bus geriau.

Aš būdama 17 metų negyvenau kartu su sese amerikoje, nors galėjau, bet kad ir kaip mylimi žmonės, juk trintis vistiek visada atsiranda. O ir su vyru tikrai nesipykčiau dėl brolio, tuo labiau pilnai subrendusi vyro :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na bet vistiek jam geriausia išsikraustyti gyventi kartu, išmoks kitaip žiūrėti į gyvenima. O ir šiaip pgalvojus 21 metų ką kalbos neik kiek nemoka? Tai kaip jis dirba? Kaip jis iki darbo dasigauna? Va taip pat lygiai ir viską susitvarkys vienas, o ir jam ir jum tikrai bus geriau.

Aš būdama 17 metų negyvenau kartu su sese amerikoje, nors galėjau, bet kad ir kaip mylimi žmonės, juk trintis vistiek visada atsiranda. O ir su vyru tikrai nesipykčiau dėl brolio, tuo labiau pilnai subrendusi vyro :D

kalba siek tiek moka-mokykloje mokinosi vokieciu,o ne anglu,o dirba kartu su mano vyru tai ir vaziuoja kartu iki darbo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.