Pereiti prie turinio
oksana

Broliai-seserys

Rekomenduojami pranešimai

kalba siek tiek moka-mokykloje mokinosi vokieciu,o ne anglu,o dirba kartu su mano vyru tai ir vaziuoja kartu iki darbo.

Na jo tada gal ir sunkiau būtų adaptuotis vienam, bet vistiek jaunam pilnam jėgų vyrui tai vieni juokai, aš išvis stebiuosi kaip jis pats nori su jumi gyventi, juk jaunas vyras yra :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na jo tada gal ir sunkiau būtų adaptuotis vienam, bet vistiek jaunam pilnam jėgų vyrui tai vieni juokai, aš išvis stebiuosi kaip jis pats nori su jumi gyventi, juk jaunas vyras yra :D

o gyvena todel kad mes nuomojames dideli nama,tai ir jam gerai,kad artimieji kartu ir mums gerai-maziau moketi-bet cia ne apie tai kalba eina-kalbu apie santykius,o ne apie issikraustymo iseiti....

jis kolkkas niekur ir negali issikraustyti-visu pirma todel kad mazai uzdirba,o nuomos brangios,o visu antra kaip iki darbo dasibrauti......

as noeciau kad jus apie savo santykius papasakotumete.......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as noeciau kad jus apie savo santykius papasakotumete.......

Tai kad nėra ką pasakoti, daugų daugiausia pas sese užsienyje pragyvenau mėnesį kokį turbūt :D tai problemų lyg ir nebuvo, bet jeigu reiktų ilgiau tikrai būtų jaučiu katastrofa :P

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kad nėra ką pasakoti, daugų daugiausia pas sese užsienyje pragyvenau mėnesį kokį turbūt :D tai problemų lyg ir nebuvo, bet jeigu reiktų ilgiau tikrai būtų jaučiu katastrofa :P

kodel taip manai? pas mane jeigu vyras nesipyktu su broliu,tai tarp manes ir brolio visiskai jokiu konfliktu nebutu-ju ir nera-mes nesipykstam visiskai.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu dvi seseris su kuriomis labai gerai sutariame ir esame tiesiog geriausios drauges :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vyriausia sese uz mane 5 vyresne o vidurinioji 2metais vyresne :geda:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
vyriausia sese uz mane 5 vyresne o vidurinioji 2metais vyresne :geda:

vadinasi tu seimoje pagrandukas :lol:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as turiu dvi seseris su kuriomis labai gerai sutariame ir esame tiesiog geriausios drauges :geda:

saunu kai seserys sutaria tarpusavyje-dziaugiuosi del taves labai :lol: :lol: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir pati tuo labai dziaugiuosi :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vis delto metu skirtumas labai daug ka reiskia, kuo didesnis, tuo sunkiau sutarti, arba pradedi kartu sutarti tik jaunesniam sulaukus 18-20 metu :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mums metu skirtumas niekada netrugde visada rasdavom bendros kalbos ar veiklos :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.