Pereiti prie turinio
kicule

Tiesiog liudna...

Rekomenduojami pranešimai

man vel kazkas :doh: nezinau kas...

kazkokia depresija ar kas...

siaip jau antra diena nesveikuoju gal del to... bet ir ant duses vel :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
man vel kazkas :hm: nezinau kas...

siaip jau antra diena nesveikuoju gal del to... bet ir ant duses vel :D

tai tada pabandyk prasiblaskyt kaip nors ar ka nors jau mielo nuveik ir pasilepink :doh:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man vel kazkas :hm: nezinau kas...

siaip jau antra diena nesveikuoju gal del to... bet ir ant duses vel :doh:

neliudek kicule ir laikykis :unsure: :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man vel kazkas :) nezinau kas...

siaip jau antra diena nesveikuoju gal del to... bet ir ant duses vel :unsure:

Neliudek,kicule...

Nori,as tau pasoksiu... h020.gif

dainele padainuosiu... f030.gif

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Neliudek,kicule...

Nori,as tau pasoksiu... h020.gif

dainele padainuosiu... f030.gif

labai graziai soki ir dainuoji :unsure: :)

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, laikykis :hm: :D Aciu tau labai uz palaikyma, kai man buvo sunku ir zinok, kad as visada padesiu tau, kuo galesiu :D :geda::geda: Stai jungiuosi prie Zmonikes sokeju :doh: gal pades :) :lol:

:doh::hm: :lol: :lol: :hm: :lol: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mes cia tam ir esam kad vienos kitas palaikytume sunkiu metu :hm: :D :hm::hm: :D :D :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazkaip liudna isejus i lauka...Gyvenu nedideliam miestely,turiu tik dvi drauges... :pana3: Kai ju nebuna,tai vaikstau viena...Na,nesu toks zmogus,kuris galetu bet ka uzkalbinti...Kartais kazkokia vienisa jauciuos ir nepritampanti...O iseiti cia irgi nera kur...Ai,vienu zodziu...

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi, zmonike, turiu tik viena tikra drauge savo mieste, o ta dabar Danijoje, tai is vis liudna..vaikstau viena..o jau name kaimynai - tai visi beveik pensininkai..nera normaliai su kuo pabendrauti..

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man kazkaip liudna isejus i lauka...Gyvenu nedideliam miestely,turiu tik dvi drauges... :doh: Kai ju nebuna,tai vaikstau viena...Na,nesu toks zmogus,kuris galetu bet ka uzkalbinti...Kartais kazkokia vienisa jauciuos ir nepritampanti...O iseiti cia irgi nera kur...Ai,vienu zodziu...

zmonike,kas dabar :D

negerai jei istiesu taip jautiesi :D O gal tau reikia isiliet,issikalbet su kuom nors :pana3:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zinai kaip buna:susitinka siaip ar smelio dezej liaudis,vieni kitus pazista,senus laikus prisimena,o as kazkokia "licnaja" jauciuosi.Na,nepritampu kazkaip...Ar kad nemegstu labai reikstis...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na zinai kaip buna:susitinka siaip ar smelio dezej liaudis,vieni kitus pazista,senus laikus prisimena,o as kazkokia "licnaja" jauciuosi.Na,nepritampu kazkaip...Ar kad nemegstu labai reikstis...

zmonike,gal tau taip tik atrodo :doh:

Nevisi gi vienodai bendrauja,kieienas turi kazka savo ir bendravime ir siaip :pana3:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.