Pereiti prie turinio
kicule

Ar atitiko echoskopo prognozes?

Rekomenduojami pranešimai

Kai as laukiausi, dar nebuvo ehoskopu, gal tik dideliuose miestuose, bet visi aplinkiniais sake, kad bus berniukas (net vezima melsva pirkau), o viena sena moteryte stovedama eileje ispranasavo man dukra. Taip ir buvo - gime dukryte :D

Bet pati jautej :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as dar iki echoskopo patvirtinimo sapnavau keleta sapnu, kuriuose maciau savo dukryte ir jai plaukucius sukavau :D Nors labai norejau berniuko, bet kazkaip nujauciau, kad sapnai nemelavo :sird: ir daktare echoskopu veliau patvirtino, kad mergyte :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir jau ne viena karta sapnavau mergyte :)

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O amn tai buvo taip. Gydytoja padarius echoskopa ir pasake, kad turėsiu berniuka. Kadangi ir pati norejau berniuko tai tiek isikaliau i galva kad bus butent berniukas. Prisipirkom viska zydra. O tik jau kai buvo likus kelios dienos iki gimdymo pagalvojau kad gims mergyte. Kazkokia nuojauta atsirado. Taip ir nutiko. Tai mano mazysi iki puses metuko buvo renkiama zydrais rubeliais ir vazinejus zydram vezimuke

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai mano mazysi iki puses metuko buvo renkiama zydrais rubeliais ir vazinejus zydram vezimuke

:) O kur deti tiek rubu... :D

Man su pirmuoju tik i pabaiga,gal koki 8 menesi pasake,kad bus berniukas ir dave 100 procentu.Pasitvirtino.O del mergaites gydytojos nedave prognoziu,nes berniukas gali but paslepes savo "grozybe" :sird: ir nesimatyti,tad irgi tik i pabaiga,paskutini menesi patvirtino,kad nesioju mergyte...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet pati jautej :)

Jausti nejauciau, tik pasamoneje norejau, kad butu mergaite :D

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano mazysi iki puses metuko buvo renkiama zydrais rubeliais ir vazinejus zydram vezimuke

:) o man ir siaip patinka melini vezimai,ypac ta kuri issirinkau,nes jis tinka ir berniukui ir mergaitei :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man daktare sake kad bus berniukas ir echoskopas taip rode, ir gime berniukas.

Visa nestuma sapnavau kad gimsta berniukas :)

line_15.gif_beg_12s.gif_time_1121457600_text_Mes%20susituoke.gif

line_30.gif_beg_4b.gif_time_1151611200_text_Modestukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet ziuriu daug kas sapnavo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man pasake mergyte bet ne 100 % o gime pupyte :super: kazkaip sirdyje irgi jauciua kad mergyte , tik ant pacio galo sakau berniukas , nes visi taiup sake , ir nenorejau saves nuvilti , nes labai norejau mergytes :geda:, aisku ir berniokas butu ne prosal :)bet tik ne dabar :D

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasitvirtino ir man ir pirma ir antra karta :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.