Pereiti prie turinio
kicule

Ar atitiko echoskopo prognozes?

Rekomenduojami pranešimai

Man pranasavo mergyte, bet labai netiksliai... As pati galvojau, kad bus berniukas.

Ech, nuvyle mane mano nuojauta... Supuoju bambyziuke :)

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai tiksliai nustate :D

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anglijoje man nesake kas gims-tipo uzdrausta tam mieste kur as gyvenu. labai norejau berniuko,bet sirdyje jauciau kad bus mergaite....gydytojai man nieko nesake tik viena karta kai nuvaziavom su vyru matuotis spaudimo,nes buvo gan aukstas. vyras juokaudamas gydytojai sako-turbut bus berniukas,nes labai spardosi-futbolistas,o gydytoja nusisipsojo ir pasake,o gal mergaite-futboliste? ;)tai vat ir gime maza futboliste :flowers:

ytiesa pasakius as ir antro leliuko noreciau mergaites....nezinau kodel.visada svajojau tureti sunu,bet dabar persinorejau :victory:

sapnuoti nepamenu,kad sapnuociau,bet kartais dabar sapnuoju kad pagimdau vaika..... BET AS NESILAUKIU ;):D

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ekoskopu man du kartus pasake kad berniukas antraji karta jau visai uzgarantavo

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma nustate tiksliai,o natras man sunkiai rodesi tik per kelis kartus pasake kad lyg berniukas.Tai va auginu abu berniukus.

2_3_1095796800_4d61746173.png

1_3_140_1188244800_446f6d696e796b7569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ekoskopu man du kartus pasake kad berniukas antraji karta jau visai uzgarantavo

Panasiai kaip ir man :unsure:

Tik man echoskopas nemelavo, kiek ziurejo, tiek ir sake kad mergyte turesiu, o aplinkiniai tikino kad bus berniukas, mane taip pat trauke prie suknyciu, bantuku visuokiu :D

Maniskes abi sviesiu akiu, nors visi taip pat sake kad rudos akisviska pramusa :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per pirmą echoskopą man lyg ir berniukas matėsi, bet gydytoja nesiryžo nieko sakyt, nes nėštumas dar mažas buvo, o ir ji ne specė ant lyties spėjimo, bet kitus du kartus kai darė echo sakė kad mergytė, tai ir neapsiriko, o irnuojauta mūsų su vyru buvo tokia stipri, abu jautėm kad bus dukrytė

u944085.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man abu kartus teisingai nustatė :grin: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atitiko abu kartus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su pirmuoju vaiku echoskopija kai dare jau buvau apie 7 men. nescia. Tada gyditoja iskart pasake, kad jei gims mergaite, statys sampano buteli :hm: , mat tiksliai mate berniuka. Taip ir buvo. O su dukryte, kai dare, tai nestumas buvo nedidelis, todel nieko negalejo dar pasakyt.

19118.png

19119.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek kartu ziurejo tiek kartu mate mergaite, ir neapsiriko :16:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.