Pereiti prie turinio
Pajure

Situacijos

Rekomenduojami pranešimai

o dar aš dažnai traukiu visokius nesveikus :D ypač per savo ilgą liežuvį kartais :P tai kartą univere kavinėje beperkant kažkokį pyragaitį susibičiuliavau su neaišku kuo :flowers: nuėjau prie staliuko, o tas atėjo ir prisėdo prie to paties... tai toliau bendravimas buvo keistas, pradėjo aiškinti man kad jis yra nekrofilas :flowers: Nu aišku, pradžioj jis pamanė, kad nežinosiu, kas tai yra, ir pasakoja visokias tokias nesąmones, sakau, žinau kas tas yr, gali nesiplėsti, nu šiaip aš bajerius aišku mėgstu, tik jei ne jo vaizdas, nes iš išvaizdos tai ne tik nekrofilas, bet ir narkomanas ir alkoholikas ir kas nori :flowers: Ir žodžiu dar jis iš manęs norėjo gauti kažkokį paveikslą, kuri primena mirtį :flowers: Nu būtų viskas puiku, jei tai būtų vieną kartą ir daugiau jo gyvenime nematyčiau. Tai ne, apskui pradėjo kavinėje lankytis, lempą jungti, mane apšvietinėti, amžinai ateina, prisėsti, ką žn akių nėr kur dėti, kai su pažįstamais sėdi, tokių "pažįstamų" turint :flowers: nu nes išvaizda visų pirma, o mintys.. tai paskui pradėjo jisai mane persekioti, tai tada nėjau nei į kavinę, nei ką, tada stengiausi būti nepastebima, ir taip nefaina, kai stovi kalbiesi su normaliais žmonėm ar dėstytojais, o anas prieina, ir nesąmone sako :flowers: tada tikrai neturėjau kur akių dėti :flowers: žodžiu nebesilankiau kavinėj labai ilgai, koridoriuose nevaikštinėjau :dance: ir svarbiausia išėjus vakare iš vero, tas prie durų stovi apie miertį kalba :geda:

bet paskui jis dingo, gal iš vero išmetė nzn, gyventi patapo linksmiau :wub1:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
žodžiu nebesilankiau kavinėj labai ilgai, koridoriuose nevaikštinėjau ;) ir svarbiausia išėjus vakare iš vero, tas prie durų stovi apie miertį kalba :blush:

juokas, kad sueme paskaicius :)

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm. Su tom kvailom situacijom...

Kartais būna, kad lyg ir kažkas pasako, o tu nepagalvojęs atsakai kažką kvailo.

Arba įeini ne į tą tualetą.

Kartą buvau pas draugę namuose ir kai nuėjau į WC, draugės vaikinui būtinai ten prisireikė, o aš atsisegusi kelnių užtrauktuką stoviu ten. Vat. :S

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip db prisiminiau kai buvau gal kokiu 14 metu-jau panele :mirksiukas:

lankiau sokiu grupe ir sustatytas sokiu kombinacijas mane visad pirma arba pirmoj eilej statydavao;) ir viena karta kaip man ten susimakalavo,kad visi kolektyvo draugai jau zingsneliais atsitrauke,o as atsimenu kad soku toliau... ai va pakeite truputi pacio sokio pabaiga vadovas paskutine treniruote,nes per ilgas buvo tipo;) tai tada jau ziuriu,kad kazkaip vienas kitas keistai kikena ir ka jus manot........ atsisuku,o visi mano kolektyvo nariai jau sales gale,o as va "sokeja" viena likus,ojei atsimenu raudonis tik ismuse,jau tikrai neturejau kur akiu deti.... ojei kai prisimenu tai siaubas!!! :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maximoje,priekineje kasoje stovi jauna pora...Pardaveja skanuoja ju prekes...Jie viens kitam sukise rankas uz dzinsu,glaustosi ,laizosi... :hm: Toks jausmas,kad tuoj vers viens kita ant to vaziuojancio takelio...Negrazu ziureti,bet... :flowers::flowers: Na,nebuvo kur akiu sukti... :mirksiukas:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

stai tau ir laisve...

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai neturiu kur akiu det ir audinis arba pyktis ismusa, kai mano mergina padeda parduotuvej isterikuoti arba klykti ant visos paduotuves.... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as tai neturiu kur akiu det ir audinis arba pyktis ismusa, kai mano mergina padeda parduotuvej isterikuoti arba klykti ant visos paduotuves.... :geda:

žinoma situacija, bet tai juk daro beveik visi vaikai :super:

maniškis tai lakstyti pardeda po parduotuvę, o mes bėgam iš paskos ir gaudom o jis šaukia aš bėgu bėgu ir lekia tiesiai :flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai dažniausiai per savo ilgą liežuvį ir pavėlavusį protą nukenčiu, vis leptelnu ką nors tokio, tada dažniausiai vis nutyla.. o mane jau raudonis muša ir norisi prasmegt.. ir vis išvadų nepadarau.. nei leptelinėti nenustoju nei priprantu prie situacijos bjaurumo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš tai dažniausiai per savo ilgą liežuvį ir pavėlavusį protą nukenčiu, vis leptelnu ką nors tokio, tada dažniausiai vis nutyla.. o mane jau raudonis muša ir norisi prasmegt.. ir vis išvadų nepadarau.. nei leptelinėti nenustoju nei priprantu prie situacijos bjaurumo :flowers:

Per daug atviras esi :flowers: ir pasakai taip kaip is kart tau pasirodo,ar kaip pamanai is kart,daryk isvadas mintyse ,o jas padares istark garsiai :flowers:

Kai matai, kiek tave yra aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs atsilikusių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stengiuosi tokių situacijų neturėti,išvengti.

O jei jau taip atsitinka,tada ką jau bepadarysi,belieka idiotiškai šypsotis :lol:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oman patinka kai žmonės kalba ką galvoja, o ne šimtą kartų apgalvoja ką čia pasakius...

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.