Pereiti prie turinio
Snapė

Majonezas

Rekomenduojami pranešimai

Kokį majonezą naudojetę? Ir kodėl?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vilniaus, naudoju nes man patinka :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mes daumantu, man jis skanus :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paprastai DAUMANTŲ, bet dabar nusipirkom RIMI, nes jų ketčupas skanus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vilniaus, Daumantu, kartais Sulaviciaus (liktais taip vadinasi) :super:

Tiesiog skanus.

Kartais perku tokioj mazoj plasmasinej dezutej "Provansalis" va jis man :mirksiukas: :blink: :o primena toki kaip vaikystej buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dazniausiai Vilniaus majoneza, nes man skaniausias. Jei kepu lazanija naudoju "helmans" majoneza.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man Vilniaus visada buvo skaniausias, bet ir Daumantu neblogas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nepatinka man nei vienas lietuviškas majonezas. Visada naudoju tik vokišką "Hamker REMOULADE" :rolleyes::flowers:

Tokį: V176512_th.jpg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visada naudoju tik Vilniaus majonezą, jis skanus man :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kedainiu ypatingaji su alyvuogiu aliejus arba Daumantu su alyvuogiu aliejum, na man jie patys paciausi :aX:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kedainiu ypatingaji su alyvuogiu aliejus arba Daumantu su alyvuogiu aliejum, na man jie patys paciausi :aX:

 

man irgi su alyvuogem skaniausias :) ;)

Dar Helmans visai nieko... :super:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.