Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Dulkių siurblys

Rekomenduojami pranešimai

A? turiu namuose Philips Triathlon plaunanta siurbla.Per tuos 8m.,kai juo naudojuosi ne karto nenusivylaiu-juo plaunu kilimus,baldo apmu?alus,langus,automobilio salona.Nebuvo jokio gedimo ar kokio trikd?io.Antgaalius naudoju beveik visus.O spec. ?ampuna(valymo priem.)naudoju firmin? Philips,su ja plovimo kokybe geresne,negu plaunant su pigesnemis.Bueiau be jo kaip be ranko...

Meilė - tai saulėtekis,vidurdienis ilgas ir kantrus, ir vakaras stebuklingas tylus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kuo jis geresnis u? paprasta?

galvojom seniau toka pirkti, bet ka?kaip 'sumastem', kad gali kilimai dregni likti, o ?iema, kai prastai d?iuna, gali ir kvapelis atsirasti...

Didelis pliusas to plaunamo, tai, kad dulkes sudrekinamos ir nei?lekia per filtrus laukan (paskui nuseda an baldo ir kt. ), o lieka siurbly, o tai suma?ina (gal net visi?kai panaikina) tikimyb? susirgti visokiom alergijom.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,jeigu teisingai jo naudotis,tai kilimai ?iema dregni tikrai nelieka.Gal ?iek tiek jaueiasi dregme apie pora valando,prakti?kai siurblys tikrai galingas ir dregm? sugeba gerai i?traukti :blink:

Meilė - tai saulėtekis,vidurdienis ilgas ir kantrus, ir vakaras stebuklingas tylus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na,jeigu teisingai jo naudotis,tai kilimai ?iema dregni tikrai nelieka.Gal ?iek tiek jaueiasi dregme apie pora valando,prakti?kai siurblys tikrai galingas ir dregm? sugeba gerai i?traukti :mirksiukas:

va ?itas momentas mane ir dominto. o jei pas mane ?iema temperatura 16-18 laipsnio, ar jis tikrai i?d?iuto?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

As dabar vis skaitau apie Thomas Philips ir Kercheri.

Noreciau turbut viena is ju :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka?in, o plaunami siurbliai susitvarko su kates plaukais?

Planuoju kat? atiduoti mamai ir i?kuopti visus kampus, kad ne vieno plauko nelikto, nes mano dukrai nustate didel? alergija kates plaukams.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ka?in, o plaunami siurbliai susitvarko su kates plaukais?

Planuoju kat? atiduoti mamai ir i?kuopti visus kampus, kad ne vieno plauko nelikto, nes mano dukrai nustate didel? alergija kates plaukams.

Mes, su tavim, Geiste turim ta pacia problema, negana, kad pilni namai kates plauku, bet dar ir drabuziai aplipe. Taciau as taip prie jos pripratau, kad negaliu niekam atiduoti.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu dukra prades dusti ,teks kates atsisakyti... Jos plauko- tumulai...Gaila be galo...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiktai Kercheri. Nors ir brangus svolachius, bet vertas demesio :blink: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tas siurblys paliko dideli ispudi,aisku uz tokius pinigus net nesiruosiu pirkti ,bet tik tai kai pasiurbliavo su juo namie tai susidare vaizdas kad gyvenime nesitvarkau,galetu nors pigiau kainuot tai tikrai pagalvociau apie pirkima.. :this[1]: :this[1]:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas viena bendradarbi buvo atvaziave. Demonstravo, jis liko patenkintas ir kazkodel nurode mano tel. nr. Skambino jie man praeita sheshtadieni, pradejo tartys del atvaziavimo. Bet pasakiau, kad esu ishvykes ir negreit grishiu ir, kad pas mane namie nera nei vieno kilimo, tai, kad neturiu ka siurbti. O jie man pasiule ishsiurbti uzuolaidas, sakau, kad ir uzuolaidu nera.

Kazin ka jie pagalvojo?

Siaip gal ten ir geras dalykas, bet tiek pinigu siurbliui, nu tikra nesamone. Gerai pasaket, kiek kilimu galima nusipirkti uz 10.000 lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.