Pereiti prie turinio
Svečias kicule

Dulkių siurblys

Rekomenduojami pranešimai

Pas viena bendradarbi buvo atvaziave. Demonstravo, jis liko patenkintas ir kazkodel nurode mano tel. nr. Skambino jie man praeita sheshtadieni, pradejo tartys del atvaziavimo. Bet pasakiau, kad esu ishvykes ir negreit grishiu ir, kad pas mane namie nera nei vieno kilimo, tai, kad neturiu ka siurbti. O jie man pasiule ishsiurbti uzuolaidas, sakau, kad ir uzuolaidu nera.

Kazin ka jie pagalvojo?

Siaip gal ten ir geras dalykas, bet tiek pinigu siurbliui, nu tikra nesamone. Gerai pasaket, kiek kilimu galima nusipirkti uz 10.000 lt.

isties kaina ispudinga, idomu kas galetu tiek vien uz siurbli moket...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau 5 metai turiu Thomas Bravo ir nesigailiu, gražiai išplauna kilimus, kai reikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mano tevus pries keleta metu buvo atvaziave ir demonstravo ta siurbli,lygino kaip siurbia tevu naudojamas ir "Kirby",tai kai pamatem skirtuma... Atrode,kad kilimus i men karta siurbliuojam :D O kai pasake kaina,tai pamenu,tevu zandikauliai tik atvipo... :super:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norėjau paklausti gal kas turit EASTCON garų generatorių, kaip jisai, užsisakiau turi atvežti, bet kažkaip abejoju ar apsimoka pirkti

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pas mano tevus pries keleta metu buvo atvaziave ir demonstravo ta siurbli,lygino kaip siurbia tevu naudojamas ir "Kirby",tai kai pamatem skirtuma... Atrode,kad kilimus i men karta siurbliuojam ;) O kai pasake kaina,tai pamenu,tevu zandikauliai tik atvipo... :D
O mes turim Kirby ir labai juo džiaugiamės. ;)

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikutes

<_<

as turiu karcher 1900 :unsure: <_< valo garais :lol: pasakysiu tik tiek kad kaip siurblys tai labai geras tik kad su juo netaip daznai ir pasitvarkysi :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ojej koks tas Kirby brangus, gyvenime tokio nepirkčiau :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš labai norėčiau karcher, nu kai pradėsiu dirbti tikrai nusipirksiu, dabar sąžinė neleidžia iš šeimos pinigų pirkti :flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.