Pereiti prie turinio
Snapė

Bulviniai patiekalai

Rekomenduojami pranešimai

Ka gaminate i? bulvio? A? nekalbu apie cepelinus, kugela ar vedarus(kurious viena kart gyvenime dariau, bet daugiau niekada nedarysiu :hm: ).

A? pvz nulupu bulves, supjaustau skiltelem, atrinu i?spaustu eesnaku, bulvio prieskoniais, ir alyvo aliejo(a? ja visur naudoju, bet turbut tikto bilei koks) ir palieku pasimarinuot valand?iukei. Paskui kepu orkaitei, apie 40 minueio ant nedideles ugnies. Nu man tai labai labai skanu.

Darau dar ir adarytas bulves :hm: , jos irgi be galo skanu. Jeigu kam bus adomu, galesiu para?yt :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As megstu bulvinius tarkius su marskineliais, visai neblogas patiekalas, pasigaminti juos reikia:

 

vistienos odeliu 0,5 kg (jei vienam zmogui - tai dar maziau)

10 bulviu

padazui - koki megsti, pagal skoni, man patinka grietine dar galima uzpilti soju padazu.

dantu krapstuku

 

Odeles itrini prieskoniais (as ruosiu kaip vistai kepti), bulves sutarkuoji ir nuspaudi sunka, bet tesla neturi buti visai sausa, dedi druskos, lauro lapeliu (tai irgi pagal skoni), imi odele, dedi ant jos tarki ir susuki kaip lietini blyna ir persmeigi dantu krapstuku, kad neisbegtu. Dedi i ikaitinta keptuve ir kepi. galima kepti ir orkaiteje.

Skanaus.... :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aciu uz recepta, tik iskilo klausimas, niekada nesu pirkusi, kur galima nusipirkti vistienos odeliu?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
aciu uz recepta, tik iskilo klausimas, niekada nesu pirkusi, kur galima nusipirkti vistienos odeliu?

 

 

Jo da?niausiai buna vi?tienos skyeiui, arba pvz Nemateko parduotuvese :mirksiukas: .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekada nemaeiau...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
aciu uz recepta, tik iskilo klausimas, niekada nesu pirkusi, kur galima nusipirkti vistienos odeliu?

 

 

As perku "Kaisiadoriu paukstyno" firmineje parduotuve, o kai bunu Kaune, tai Zaliakalnio turguje, ten jos buna plonos, tai kai apkepa, buna paskrude.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na ra?au adarytos bulves receptela. Jis mano paeios sugalvotas, bet man labai labai skanu.

 

Imu kelias bulves( kartais 5, kaetais 15) Tai priklauso nuo ?monio skaieiaus. Nupjaunu abu galiukos. Vienas kad ant jo bulve stoveto, kitas kad pro ja ja i?skobt. Tada imu la?inuko ar ?onines, supjaustau smulkiai ir pakepinu su svogunais. Tuo metu, nuplaunu labai ?variai bulves, bet nenulupu, nes ta ?ievele duoda super gera skona. Tada prikem?u bulves, u?dengiu su vienu nupjautu galiuku, susuku stand?iai a folija, ir statau a blekut?. Kepti reikia ma?daug apie 40 minueio ant normalios ugnies.

valgyti su ?iupinio arba grietine.

Proporcijo ne?inau, nes la?inuko dedu i? akies, o svoggo irgi priklauso nuo la?inuko.

 

P.S. jau taip u?sinorejau bera?ant, kad net seile tysta. Reiks rytoj pasidaryt i? ?vie?io bulvio.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ka gaminate i? bulvio? A? nekalbu apie cepelinus, kugela ar vedarus(kurious viena kart gyvenime dariau, bet daugiau niekada nedarysiu :bigsmile: ).

A? pvz nulupu bulves, supjaustau skiltelem, atrinu i?spaustu eesnaku, bulvio prieskoniais, ir alyvo aliejo(a? ja visur naudoju, bet turbut tikto bilei koks) ir palieku pasimarinuot valand?iukei. Paskui kepu orkaitei, apie 40 minueio ant nedideles ugnies. Nu man tai labai labai skanu.

Darau dar ir adarytas bulves :) , jos irgi be galo skanu. Jeigu kam bus adomu, galesiu para?yt :mirksiukas:

kaip idomiai cia :grin: bet paskaicius,tai uzsinorejau taip pasidaryt :geda

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na merginos , super receptai, tas su marinuotom bulvytem labai geras ir tas su vi?tienos odelem super :pack2_thumbup[1]:

 

A? tai megstu bulves keptas folijoje su pada?u.

Bulv? su lupyne (geriau didesne) nuplauni ir adedi a folija, vir?uje ta folija susuki( bulve turi buti u?daryta) taip, kad pakabinti ant ie?mo, ir kabini a ?a?lykin?. Kepti priklausomai nuo bulves dyd?io, bet vidutines bulves paprastai i?kepa per 20-30min.(galima orkaiteje taip pat kepti). Veliau praskleidus folija bulv? kry?mai apjauni ir pili pada?a , su visa folija a lek?t? ir ant stalo.

Pada?as: lygiom dalim sumai?ai grietin? ir majoneza, o tada dedi avairius ?alumynus. A? dedu smulkiai pajustytus: porus, svogunus, svoguno lai?kus, krapus, marinuotus agurkus, eesnako.

 

Dar vienas vaiko megstamas patiekalas - keptos trkuotos bulves, vaikai ja vadina bulvio pica.

Bulves nuskuti ir sutarkuoji per burokin? tarka, adedi druskos, tuomet a keptuv? ir pavartant ir sumai?ant apkepti. Pana?iai vidury kepimo apjaustau svoguno, de?relio, dar apkepti pamai?ant. Prie? pat kepimo gala ant vir?au pritarkuoju fermentinio surio.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
As megstu bulvinius tarkius su marskineliais, visai neblogas patiekalas, pasigaminti juos reikia:

 

vistienos odeliu 0,5 kg (jei vienam zmogui  - tai dar maziau)

10 bulviu

padazui - koki megsti, pagal skoni, man patinka grietine dar galima uzpilti soju padazu.

dantu krapstuku

 

Odeles itrini prieskoniais (as ruosiu kaip vistai kepti), bulves sutarkuoji ir nuspaudi sunka, bet tesla neturi buti visai sausa, dedi druskos, lauro lapeliu (tai irgi pagal skoni), imi odele, dedi ant jos tarki ir susuki kaip lietini blyna ir persmeigi dantu krapstuku, kad neisbegtu. Dedi i ikaitinta keptuve ir kepi. galima kepti ir orkaiteje.

Skanaus.... :pack2_thumbup[1]:

 

 

?iandien nusipirkau vi?tienos odelio, tokio gero mai?elio kaina buvo 0,99 ct :hm: . Tai darysiu muso Ledi_x bulvinius blynus su mar?kineliais.

Man ka?kodel tai primena vedarus, bet bent nesmyrda tos odeles kaip ?arnos.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na merginos , super receptai, tas su marinuotom bulvytem labai geras ir tas su vi?tienos odelem super :pack2_thumbup[1]:

 

A? tai megstu bulves keptas folijoje su pada?u.

Bulv? su lupyne (geriau didesne) nuplauni ir adedi a folija, vir?uje ta folija susuki( bulve turi buti u?daryta) taip, kad pakabinti ant ie?mo,  ir  kabini a ?a?lykin?. Kepti priklausomai nuo bulves dyd?io, bet vidutines bulves paprastai i?kepa per 20-30min.(galima  orkaiteje taip pat kepti). Veliau praskleidus folija bulv? kry?mai apjauni ir pili pada?a , su visa folija a lek?t? ir ant stalo.

Pada?as: lygiom dalim sumai?ai grietin? ir majoneza, o tada dedi avairius ?alumynus. A? dedu smulkiai pajustytus: porus, svogunus, svoguno lai?kus, krapus, marinuotus agurkus, eesnako.

 

Dar vienas vaiko megstamas patiekalas - keptos trkuotos bulves, vaikai ja vadina bulvio pica.

Bulves nuskuti ir sutarkuoji per burokin? tarka, adedi druskos, tuomet a keptuv? ir pavartant ir sumai?ant  apkepti. Pana?iai vidury kepimo apjaustau svoguno,  de?relio, dar apkepti pamai?ant. Prie? pat kepimo gala ant vir?au pritarkuoju fermentinio surio.

 

 

asiu uz receptukus..:)pasigam insiu butinai,nes labai jau wiliojamai pasirode.. :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mes kepam kugela su vi?tos sparneliais, nes vyras labai megsta. sparnelius atrini prieskoniais vi?tienos aptepi majonezu sudedi a kepimo forma atvir?aus u?pili tarkinius paruo?tus (na su prieskonias) ir kepi. :hm:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.