Pereiti prie turinio
Snapė

Pagalba pridarius nesamonių

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai kaip tokia kompiuteristė tai nenuaiškinsiu, bet ie motininei prieš gala, ir dar ten daug kam.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mergaites, nori paprasyti pagalbos, man negroja kai paspaudi ant nuorodos kur paspaudus turi grot, as kalbu apie anglu klabos klausimosi uzduotis, tai kokios man programos reikia kad grotu? nes neseniai tvarkiau kompa ir nebereikalingas programas pasalinau :flowers:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas ten per anglu kalbos programa? Internete? Ar tavo kompe?

koki video grotuva naudoji :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na yra internete puslapiu kur paspaudus ant nuorodos galima klausytis bet man negroja

video gom player ir VLC player turiu muzikai mediamonkey bet per ne viena negroja :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

quicka istryniau dabar dasilo aciu, o windows mediaplayer tai turiu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va ka ismeta

Now you can enjoy what millions of Mac and Windows users love about QuickTime, the digital media standard.

Watch Movie Trailers

See the QuickTime Guide

Upgrade to QuickTime Pro

Your download will start automatically.

ir nesiuncia 15min laukiau :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žinot kaip padaryt kad vėl šiukšliadežė atsirastų ant darbalaukio? :sird: kažkaip sugebėjo ji dingti....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiusk SITA failiuka, paspausk ant jo, kad instaliuotu, tada perkrauk kompiuteri ir turetum matyti siuskliadeze ant Desktopo :unsure:

Windows Vista turetojams:

1.Desiniu klavisu paspaude ant dekstopo pasirinkite Personalize ir eikite Change Desktop Icons:

change.jpg

2. Uzdekite varnele prie Recyle Bin ir spauskite OK arba Apply ir viskas ;)

restore.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, ačiūūūū, tik dabar pamačiau kad atsakiai man į klausimą. Pas mane Vista ir yra, tai labai lengvai šiūkšledėže radau, ačiū :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.