Pereiti prie turinio
kicule

Photoshop mylėtojai

Rekomenduojami pranešimai

Pagrindyniam pirmas, antras taip pat iš mūsų forumo, nepamenu kurios dalyvės :)

Paskui rėmelis "uoga-tavo...", ir tas kuris eina po jo.

Esme ne tame kad įrėmino, juk tam ir daromi rėmeliai, o tame, kad nežinai kiek padaryta tokiu "įrėminimu" už pinigus :flowers: Juk ten parodyti kaip pavyzdžiai :)

Tie rėmeliai iš atviru senu galėriju, vis dėl to manau gerai kad padarėm kitas rėmeliu galėrijas uždaras, skirtas tik forumo dalyviams, draugams :)

....šiaip tai reiktų parašyti tokiems ....bala nematė, ką atsakys, bet pagrasinti autorinėmis teisėmis galima, kad ir savo malonumui... :victory: Vargstat Jūs, o ne puslapio savininkai.... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aha, dariau 3600x3600, tik ten kur reikia pasirinkti nuotrauku isdestyma, as rinkausi per visa lapa, nors ir taip siek tiek apkarpe remelius, be to dar ir sone pagal knygos stiliu palieka dali puslapiu numeriams ir dizainui :victory: Bet jau maciau, kad pradejo daryti kvadrato formos, reikes uzsisakyti kada ir paziuresim, kaip gausis :flowers:

100_3644.jpg

o kaip tu padarei, įrėminai nuotraukas ir paskui reikia nešti kad įrištų kaip knygą ar kaip reikia daryti, aš labai noriu padaryti vaikams, bet net neįsivaizduoju kaip ten darosi

Ir vėl susiduriau su labai įdomiu puslapiuku, kuris siulo montažu ir t.t. paslaugas.

Įdomu ar ten tik miegėjiškai mano rėmeliouse keli įrėminimai ( o gal ir ne kėli) ar vėl gi už pinigus daro įrėminimus su svetimais rėmeliais :)

Štai čia :victory:

ot čia tai geras, aš tavo vietoj tikrai parašyčiau ką nors tokio gero

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip slykstu kai zmones daro bizni ne is savo kurybos... fujjjj

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi, as tai net nenoriu daugiau apie tokius zmones girdeti, mane nervina tokie dalykai :mirksiukas:

o kaip tu padarei, įrėminai nuotraukas ir paskui reikia nešti kad įrištų kaip knygą ar kaip reikia daryti, aš labai noriu padaryti vaikams, bet net neįsivaizduoju kaip ten darosi

Zana, pirmiausiai prisiregistruoti reikia tuose puslapiuose, tuomet uzkrauni savo nuotraukas i susikurtus toje svetaineje katalogus ir eini pasirinkti knygos dizaino (dydis, virselio pavirsius, puslapiu dizainas), tuomet ten bus galima pasirinkti, kiek nuotrauku ir kokiu isdestymu turi buti puslapyje, jei nori pilnu vaizdu iremintas nuotraukas ar koliazus, geriausiai rinktis foto isdestyma per visa lapa :rolleyes: Taip pat jei nori galima parasyti ir teksta po kiekviena nuotrauka :flowers: Paprastai i kiekvienos knygos kaina ieina 20 psl., jei nori daugiau, tuomet uz kiekviena extra psl. reikia moketi po kazkiek centu :super: Man asmeniskai 20 psl. per akis, ypac jei kiekvienam psl. po kelias nuotraukas :super: Velgi, stenkis deti tik labai geros kokybes nuotraukas, turint omeny nuotraukas per visa lapa, jos turi buti darytos bent jau 10x15cm dydziu arba didesnes, kad kokybe butu gera ir neatrodytu susilieje..Paprastai knyga ateina per savaite ar dvi :) Jei dar kas domina, butinai klausk ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi, as tai net nenoriu daugiau apie tokius zmones girdeti, mane nervina tokie dalykai :mirksiukas:

Zana, pirmiausiai prisiregistruoti reikia tuose puslapiuose, tuomet uzkrauni savo nuotraukas i susikurtus toje svetaineje katalogus ir eini pasirinkti knygos dizaino

ot tai ačiū, reikės pažiūrėti kaip ten kas, aš labaaaaai noriu

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as siandien narsydama uztikau vienoj svetainej nicoles kurtus vestuvinius remelius ,gal ir daugiau buvo, tiesiog ta isidemejusi buvau, nes iremino man foto kazkada ...bet ten nemokamai parsisiust...

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as siandien narsydama uztikau vienoj svetainej nicoles kurtus vestuvinius remelius ,gal ir daugiau buvo, tiesiog ta isidemejusi buvau, nes iremino man foto kazkada ...bet ten nemokamai parsisiust...

Angelique, gal pameni kokioje svetaineje :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va kaip tik bandau susirast per google, jei pavyks tada butinai imesiu nuoroda .

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ten nelietuviska svetaine,tai sunku prisimint.jei nerasiu ryt dar paieskosiu.

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia kalbejau apie 8 remeli.sia remelis tik kitu spalvu yra ir kituose remeliu rinkiniuose.

foto137i.jpg

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai Nicoles rėmelis :mirksiukas:

Man atrodo reikia išvis tik pirma galėriją palikti atvira, o kitas perkelti. Tikrai negaila kad naudojasi, bet ne taip gi :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.