Pereiti prie turinio
etaruj

Fotografuojam - kritikuojam

Rekomenduojami pranešimai

Nu va,dar vienas mano kadriukas,paredaguotas fotosopu :lol: Etaruj cia pridiejau Unsharpen mask,visai kitaip foto ziurisi :super: aciu dar karteli uz patarima! :mirksiukas: o salia originalas :hm:

fb6a8522d4e9t.jpg73237712d3b6t.jpg

jetus kaip gražu :rolleyes::geda:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nicole,paredagavau tavo mazytes nuotraukyte :mirksiukas: stai,tikiuosi nesupiksi :rolleyes: bet laaabai jau mane traukia tokio tipo nuotraukeles,taip ir nesti rankytes,dar labaiau pagrazinti :super:

a9a7e68e76e7t.jpg4f34571d0752t.jpg

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tu ir šaunuolė Mellysa

aš irgi noriu taip išmokti, bet deja niekaip nėra laiko

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu zana! :mirksiukas::rolleyes: su laiku ir tu mokesi,pamatysi :geda: tik noras turi buti didziulis!!! As tai jau viskas,ligone pasidariau,naktim sapnoju net!!! :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaiciau sita tema nuo pradziu ir prisipazinsiu,kad nieko nesupratau...Nebus is manes fotografes,bet taip norisi,kad bent kai kurios nuotraukos graziai gautusi :mirksiukas: Gal kuri netingesit man paaiskinti,kas tas kadravimas,fokusavimas...Fotoaparata turiu,bet nieko ten neismanau,o gal jis per prastas,pas mane KODAK firmos.Nesuprantu kaip graziai nufotografuoti,nes jau atrodo viska isbandziau,bet buna jog tamsiai nufotkina,nors blykste ijungta.Ai nzn ar jus cia ka supratot,pati jau susimaisiau :rolleyes:

a720b704e9c8.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole paskutinė nuotrauka vienareikšmiškai netinka, objektas per centra netinka, trauk jį į šoną. Mano akimis žiūrint pirma nebloga, dukrytės foto irgi nebloga tik šiek tiek jas reikia paredaguoti, spalvytes, kadruotė gal šiek tiek man nepriimtina, na ir ta liustra kabanti ar ką ten tokio fotografavai mane "kabina" tik ją paredagavau savaip :mirksiukas:

a6bed0a0ac6e.jpg

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu labai, Mellysa :mirksiukas::rolleyes::super: Man gal truputeli per rysku, labiau patinka naturalesnis variantas :geda: Gal gali pasidalinti, kokias funkcijas naudojai nuotraukos redagavimui :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia manes klausi,Nicole? As cia pridiejau kontrasta,paretusavau veiduka su minkstu teptuku opacity 20-25 %,su dodge tool pasviesinau akyte ir dantukus,o su liquify paredagavau lupytes,o ant galo padariau unsharpen mask ir viskas! :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šunelio galvą reiktų paryškinti , nes jis visas ir taip skendi rūke... :blink: Tarp kitko, Nicole aš ir mėgstu šiltus ataspalvius... :flowers:

843f87b4dcf0.jpg

Čia patiko eglutė fone, paryškinau vieną iš figūrėliš, ir apkarpiau( t.y. iškadravau... čia Ircei6) Nes pirmas planas paplaukęs.... :D , daug margumyno....

8a69a5df5e00.jpg

Dama ant stalo, pašalinai su štampu nereikalingas detales, lašas tiesiog sharpen, nes mažoje nuotraukoje, jis labai " rėkiančiai" užsiaštrina,,,Na ji dar pas mane rėmelių paprašė... :rolleyes:

c3f1ecf93df7.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Liustrą liuksovai Butaforija sudėliojo( kaip smagu :flowers: )....

Nicolės dukriukės portretukas, palikau natur spalvas, lengvas sharpen, ir palyginau veiduką. Kad akytės šviestų, (Mellysa,pas tave nuotraukos korekcija ok, juk kiekvienas sprantame viską savaip....džiugu , jog užsikabliavai... :D Gražiai redagavai pirmame darbelyje foną,,, :rolleyes: )

f25d6c1842ee.jpg

Gilios vazos su gėlėmis nejudinau, kokofonija ( na čia man taip.. :blink: )

Mašinytę patraukiau į šoną, kad turėtų vietos iš kur pagazuoti.... :lol:

e0102993f5de.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, persiprašau, vazą su puokšte, leidau sau pameninti....ir vos apkarpiau... :lol: Čia jungtą, curves, hue/ saturation, leveliai....

2295a4827122.jpg

Mellysa...kaminai tavo liuksvovi, kam nukosijai gabalą fotkės....? :blink: ....:) Jei norisi vieno gražaus kaminiuko danguje, leisk ir jo dūmui pleventi, o visą kitą su štambu nunaikini... :doh: ir patiesinau pasvirimą...

e5f8eb20ff6b.jpg

Amiletta...pirma fote..marga, daug visko , nieko konkretaus....

Antra ...gražu, tik palikinėk kuo mažiau centruose daiktelių,nors kartais tai buna ir gražu...Batuką patraukiau vos į šoną ir palikau antrame plane kasinuką......Nors batelio apčia plaukia, na juk mokinamės... :flowers:

6c5a641167ab.jpg

Širdėje, klaida, fotkinta prieš langą....už tai tamsu, arba užtrauki užuolaidas, arba atsistoji nugara, ar kampu i langą...Širdelę ištraukiau su curves, ir teptuku, iškadravau, patamsinau apčia nuotraukytės, kad nesimakaluoti pašaliniai objiektai.. :D

83bfcfde1f58.jpg

:rolleyes: ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.